A1 Vajb

A1 miniVajb

6,99 €/m

13,99 €/m

*velja za nove naročnike 1 leto ob 24-mesečni vezavi.

net v SLO

do 30 GB polne hitrosti, nato 2/1 Mb/s

14,8 GB

net v EU/EEA

/

/

Responsive Image

3 € popusta na mesečno naročnino!

Izkoristite multiMIO popust!

Povežite svoj mobilni paket z otrokovim in partnerjevim in prihranite do 3 € pri naročnini vsak mesec.

*Promocijska cena velja za nove naročnike za 1 leto ob 24-mesečni vezavi.

Najboljše mobilno omrežje že drugo leto zapored

Meritve nemškega podjetja NET CHECK so pokazale, da imamo najboljše mobilno omrežje v Sloveniji že drugo leto zapored. Hvala, ker ga ustvarjaš z nami.

Ohranite povezanost s svojim malim raziskovalcem!

Varnost na spletu za otroke

Spletne brihte je projekt, ki ga A1 Slovenija in zavod Varni internet, ki otroke opremi s potrebnimi veščinami in znanji za učinkovito  varno in odgovorno rabo digitalnih medijev in tehnologije, še preden lahko vstopijo v digitalni svet, kot aktivni ustvarjalci vsebin ali razvijalci tehnologije.

Preveri več

Prenesi aplikacijo za Lahkonočnice.

Kratke zvočne pravljice Lahkonočnice:

 •  pišejo domači avtorji,
 • prebirajo pa priznani dramski igralci in stanovalci domov starejših občanov.

158 pravljic, ki jih lahko tudi sami preberete, je primernih za uspavanje, zabavo in tudi vzgojo, saj se tudi velikih družbenih tem lotevajo na otroku prijazen način.

Kakovostne brezplačne vsebine, dostopne kadarkoli in kjerkoli na vaši najljubši napravi. 

Preveri več

Pomoč pri nakupu

Korak 1

Posvetuj se z našo asistentko Aido. Če ti sama ne zna pomagati, te preusmeri na svetovalca.

Korak 1

Pogovori se z A1 prodajnim svetovalcem po telefonu:

Pokliči 040 40 40 45
Korak 1

Govori z A1 prodajnim svetovalcem, ki je na prodajnem mestu. V živo, preko video klica, od ponedeljka do petka med 9h in 19h - A1 LiveShop.

Vstopi v A1 LiveShop

Sledi nam na:

Responsive Image
Responsive Image
 • Več o paketu A1 miniVajb s KIDZ popustom

  KIDZ popust v višini 3 € velja na A1 miniVajb paketu za vse nove uporabnike od 6. do dopolnjenega 12. leta starosti. KIDZ popust ohrani uporabnik vse od aktivacije nove naročniške pogodbe do dopolnjenega 12. leta. Ko uporabnik dopolni 12 let, se uporabniku obračuna polne mesečna naročnina na paketu A1 miniVajb. Posebno KIDZ ponudbo lahko izkoristijo otroci skupaj s starši na vseh A1 prodajnih mestih. Ob sklenitvi nove naročniške pogodbe je obvezna identifikacija uporabnika paketa A1 miniVajb. Dovoljen je samo en paket s KIDZ popustom na enega uporabnika. KIDZ popust in popust na telefon se med seboj ne izključujeta. Popust ni prenosljiv in ga ni možno zamenjati za gotovino.
  Ponudba velja samo za fizične osebe. Ponudba je na voljo na prodajnih mestih A1, A1 Live shop ali preko telefonske številke 040 40 40 40. Nakup v spletni trgovini ni možen. Paket A1 miniVajb vključuje neomejeno količino prenosa podatkov, vendar se po doseženih 30 GB prenosa podatkov v obračunskem obdobju hitrost prenosa podatkov zniža na 2/1 Mb/s. Promocijski KIDZ popust je voljo od 7. 10. 2022 do preklica. 
 • Pogosta vprašanja o paketu A1 miniVajb s KIDZ popustom

  Kdo vse lahko postane uporabnik paketa A1 miniVajb?
  Uporabnik mobilnega paketa A1 miniVajb je lahko vsak, ki je star od 6 do 31 let.
   
  Ali lahko zamenjam star mobilni paket za paket A1 miniVajb?
  Seveda.
   
  Ali je menjava paketa brezplačna?
  Menjava paketa na A1 miniVajb je plačljiva.
   
  Kaj vse potrebujem za sklenitev paketa A1 miniVajb?
  Potrebujete osebni dokument in davčno številko, če prenašate številko od drugega operaterja pa še zadnji račun. Če prenašate predplačniško številko, potem potrebujete PUK kodo svoje SIM kartice.
   
  Kje lahko sklenem naročniško razmerje za paket A1 miniVajb?
  Naročniško razmerje lahko sklenete na katerem koli prodajnem mestu A1 in v spletni trgovini.
   
  Koliko paketov za mlade lahko sklenem?
  Vsak naročnik ima lahko več A1 miniVajb paketov, ki imajo različne uporabnike.

  Kako postanem uporabnik paketa A1 miniVajb, ker še nisem star-a 18 let?
  V tem primeru zate naročniško pogodbo sklene starš oz skrbnik, ti pa si zaveden kot uporabnik paketa.
   
  Sem starš dvema otrokoma, ki bi želela imeti paket A1 miniVajb. Ali lahko jaz sklenem naročnino za oba paketa?
  Da, kot starš naročnik, lahko sklenete 2 naročniška paketa za mlade. Uporabnika pa morata biti različni osebi (torej vsak otrok na enem naročniškem razmerju).
   
  Ali se lahko prenos podatkov na paketih A1 miniVajb uporablja tudi v tujini?
  Gostovanje v državah EU/EEA: del količine podatkov, ki jo vključuje paket, lahko uporabite brez doplačila tudi v državah EU/EEA, in sicer paket A1 miniVajb vključuje 15.156 MB, ki ga lahko porabiš v državah EU/EEA brez doplačila pribitkov. Poraba nad to količino se zaračuna 1,891EUR na GB.
   
  Gostovanje v državah izven EU/EEA: Med gostovanjem pri izbranih operaterjih v 47 državah izven EU/EEA se samodejno vključi zakup 1 GB za prenos podatkov. Samodejni zakup 1 GB za ceno 9,99 € se vklopi samo v primeru, ko gostujete znotraj navedenih omrežij v kateri izmed teh  47 držav in hkrati opravite prenos podatkov. Zakup 1 GB prenosa podatkov v tujini lahko porabite do konca posameznega obračunskega obdobja, v katerem se je zakup vklopil. Zakup 1 GB se bo izvedel ponovno po porabi predhodnega zakupa, vendar ne več kot 2-krat v posameznem obračunskem obdobju. Po porabi zadnjega izmed dveh zakupov, se bo prenos podatkov v gostovanju onemogočil.
 • Več o promociji paketa A1 miniVajb za otroke

  Posebna ponudba »A1 miniVajb za 9,99 EUR« predstavlja 28% popust na redno ceno paketa. Popust se upošteva prvih 12 mesecev ob sklenitvi novega naročniškega razmerja  pod pogojem, da vezava traja 24 mesecev. Po izteku 12 mesecev, v katerih velja popust na redne cene paketov, se prične zaračunavati redna cena izbranega paketa. Posebna ponudba velja od 1.1.2024 do vključno 29.2.2024. Popusti se izključujejo. Popust ni prenosljiv in ga ni možno zamenjati za gotovino. Vse cene vključujejo DDV. Cena in drugi pogoji ponudbe so lahko predmet uskladitev ali sprememb v skladu z vsakokrat veljavnimi splošnimi in posebnimi pogoji, ki veljajo za vaš paket. Promocija je kompatibilna s KIDZ popustom - več v zavihku "Več o paketu A1 miniVajb s KIDZ popustom.
 • Več o paketu A1 miniVajb 

  Paket A1 miniVajb je na voljo uporabnikom starim od 6 do 31 let. Ob sklenitvi naročniškega razmerja na paketih za mlade mora biti opravljena identifikacija uporabnika, iz katere je razvidna upravičenost. Nosilec naročniškega razmerja mora biti oseba starejša od 18 let. Dovoljen je samo en paket za mlade na enega uporabnika. Ko uporabnik preseže starostno mejo za paket A1 miniVajb, bo uporabnikov paket A1 miniVajb avtomatično in brezplačno spremenjen, o čemer bo predhodno obveščen. V obdobju zadnjega meseca pred avtomatično spremembo, bo uporabnik imel možnost brezplačno spremeniti paket v katerikoli drug paket iz redne A1 ponudbe. Paket A1 miniVajb vključuje neomejene minute klicev in SMS ter MMS sporočil v domačem omrežju in med gostovanjem v EU/EEA ter neomejeno količino prenosa podatkov na mesec v Sloveniji. Po doseženih 30 GB prenosa podatkov v obračunskem obdobju, se hitrost podatkov upočasni na 2/1 Mb/s in se ne zaračunava. Paket A1 miniVajb je namenjen običajni uporabi storitev na mobilnem telefonu. Hitrost prenosa podatkov je omejena z zmogljivostjo uporabljene naprave, razmer na omrežju in trenutne zasedenosti bazne postaje. Paket do porabe 30 GB omogočajo polno 5G hitrost prenosa podatkov do 1000/100 Mb/s. Ocenjena maksimalna hitrost je 500/80 Mb/s.