A1 Vajb

A1 miniVajb

2,99 €/m

13,99 €/m

*velja za 2 leti za nove naročnike ob 24-mesečni vezavi in nakupu nove otroške pametne ure Maxcom Kiddo 4G..

net v SLO

do 30 GB polne hitrosti, nato 2/1 Mb/s

14,8 GB

net v EU/EEA

možna vsebina na zahtevo ob doplačilu

HBO Premium (7,99 €/m) ali VOYO (7,99 €/m) 

 *Promocijska cena A1 miniVajb paketa velja ob nakupu otroške ure Maxcom Kiddo 4G z vezavo za 24 mesecev.

Ura Maxcom Kiddo 4G: 

 • glasovni in video klici,
 • GPS sledenje +  izbira varnih območij,
 • klici v sili oz. hitra pomoč,
 • zmogljiva baterija (do 4 dni delovanja),
 • vodoodporna (IP65)
 • jasen in barvit zaslon,
 • elegantno in trpežno ohišje,
 • črna ali roza barva.

Če otrok potrebuje samo mobilni paket…

Odkrij prednosti A1 Vajb paketov za mlade in preveri ponudbo neomejenih A1 Vajb paketov po znižani ceni.

Potujte v EU brez dodatnih stroškov!

Izberite najboljši MIO paket zase.
Vsi MIO paketi po enotni ceni 9,99 € na mesec za prvo leto, pogoj za nove naročnike je 24-mesečna vezava.

3 € popusta na mesečno naročnino!

Izkoristite multiMIO popust! Povežite svoj mobilni paket z otrokovim in partnerjevim in prihranite do 3 € pri naročnini vsak mesec.
 

Varnost na spletu za otroke

Spletne brihte je projekt, ki otroke z delavnicami na osnovnih šolah opremi s potrebnimi veščinami in znanji za učinkovito varno in odgovorno rabo digitalnih medijev in tehnologije, še preden lahko vstopijo v digitalni svet kot aktivni ustvarjalci vsebin ali razvijalci tehnologije.

Preveri več

Nasveti

DELETE gumb na spletu ne obstaja.

Na spletu ni gumba za izbris. Tudi če svojo sliko ali komentar izbrišete, sledi na spletu ostanejo zavedno, zato je pomembno, da starši otroke poučite o lastnostih spletnih podatkov. Previdnost pri objavljanju vsebin na spletu ni nikoli odveč, otroke je potrebno zato spodbuditi tudi k premisleku o tem, kakšen vpliv ima lahko deljenje neprimernih vsebin nanje v prihodnosti. 

Ohranjajte zasebnost svojih podatkov na spletu!

Telefonska številka, domač naslov, gesla, osebni dokumenti – vse to so informacije, ki jih nikoli ne smemo razkrivati, saj nam lahko neznanci z njimi povzročijo precejšnjo škodo. Pomembno je, da starši otroke ozavestite o pomenu varovanja osebnih podatkov in jih naučite, kako varovati svojo zasebnost na spletu.

Potujte v EU brez dodatnih stroškov!

V iskrenost ne moremo biti nikoli prepričani niti v krogu naših najbližjih prijateljev, kaj šele v tujca, ki ga srečamo na ulici ali spletu. Pomembno je, da do informacij, ki jih preberemo na spletu ali izvemo od neznanih virov, pristopamo z veliko mero previdnosti. Vloga staršev je pri otroku vzpostaviti zdrav skeptičen odnos do vsega, kar otrok prebere na spletu. Hkrati pa je med staršem in otrokom pomembna odprta komunikacija, ki bo vzpostavila zaupanje med njima in v primeru neiskrenih namenov na spletu otroka spodbudila k pogovoru s staršem.

Ne pozabiti na otrokovo ravnovesje med spletnim in resničnim življenjem

Ko opazite, da vaš otrok preživi preveč časa pred zasloni, zaradi česar ima vse manj časa za druženje v živo in ostale aktivnosti, je to znak, da je lahko zasvojen z uporabo digitalnih zaslonov. Prekomerna uporaba spleta lahko privede do telesnih nelagodij (glavoboli, bolečine v zapestjih, spremembe v telesni teži, nemir ipd). Zato jih spodbujajte, da se redno odklopijo od spleta ter vzamejo čas za druženje s prijatelji, rekreacijo v naravi, hobije in vse ostale dejavnosti, v katerih uživajo v resničnem svetu. Prekomerna uporaba spleta negativno vpliva na otrokovo zdravje, počutje in razvoj, zato je pomembno vzpostaviti primerno ravnovesje med spletnim in resničnim življenjem vašega otroka.

Prenesi aplikacijo za Lahkonočnice.

Kratke zvočne pravljice Lahkonočnice:

 •  pišejo domači avtorji,
 • prebirajo pa priznani dramski igralci in stanovalci domov starejših občanov.

158 pravljic, ki jih lahko tudi sami preberete, je primernih za uspavanje, zabavo in tudi vzgojo, saj se tudi velikih družbenih tem lotevajo na otroku prijazen način.

Kakovostne brezplačne vsebine, dostopne kadarkoli in kjerkoli na vaši najljubši napravi. 

Preveri več

Pomoč pri nakupu

Korak 1

Posvetuj se z našo asistentko Aido. Če ti sama ne zna pomagati, te preusmeri na svetovalca.

Korak 1

Pogovori se z A1 prodajnim svetovalcem po telefonu:

Pokliči 040 404 202
Korak 1

Govori z A1 prodajnim svetovalcem, ki je na prodajnem mestu. V živo, preko video klica, od ponedeljka do petka med 9h in 19h - A1 LiveShop.

Vstopi v A1 LiveShop

Najboljše mobilno omrežje že drugo leto zapored

Meritve nemškega podjetja NET CHECK so pokazale, da imamo najboljše mobilno omrežje v Sloveniji že drugo leto zapored. Hvala, ker ga ustvarjaš z nami.

Sledi nam na:

 • Več o paketu A1 miniVajb s KIDZ popustom

  KIDZ popust v višini 3 € velja na A1 miniVajb paketu za vse nove uporabnike od 6. do dopolnjenega 12. leta starosti. KIDZ popust ohrani uporabnik vse od aktivacije nove naročniške pogodbe do dopolnjenega 12. leta. Ko uporabnik dopolni 12 let, se uporabniku obračuna polne mesečna naročnina na paketu A1 miniVajb. Posebno KIDZ ponudbo lahko izkoristijo otroci skupaj s starši na vseh A1 prodajnih mestih. Ob sklenitvi nove naročniške pogodbe je obvezna identifikacija uporabnika paketa A1 miniVajb. Dovoljen je samo en paket s KIDZ popustom na enega uporabnika. KIDZ popust in popust na telefon se med seboj ne izključujeta. KIDZ popust ni združljiv s promocijo Pripelji prijatelja. Popust ni prenosljiv in ga ni možno zamenjati za gotovino.
  Ponudba velja samo za fizične osebe. Ponudba je na voljo na prodajnih mestih A1, A1 Live shop ali preko telefonske številke 040 40 40 40. Nakup v spletni trgovini ni možen. Paket A1 miniVajb vključuje neomejeno količino prenosa podatkov, vendar se po doseženih 30 GB prenosa podatkov v obračunskem obdobju hitrost prenosa podatkov zniža na 2/1 Mb/s. Promocijski KIDZ popust je voljo od 7. 10. 2022 do preklica. 
 • Pogosta vprašanja o paketu A1 miniVajb s KIDZ popustom

  Kdo vse lahko postane uporabnik paketa A1 miniVajb?
  Uporabnik mobilnega paketa A1 miniVajb je lahko vsak, ki je star od 6 do 31 let.
   
  Ali lahko zamenjam star mobilni paket za paket A1 miniVajb?
  Seveda.
   
  Ali je menjava paketa brezplačna?
  Menjava paketa na A1 miniVajb je plačljiva.
   
  Kaj vse potrebujem za sklenitev paketa A1 miniVajb?
  Potrebujete osebni dokument in davčno številko, če prenašate številko od drugega operaterja pa še zadnji račun. Če prenašate predplačniško številko, potem potrebujete PUK kodo svoje SIM kartice.
   
  Kje lahko sklenem naročniško razmerje za paket A1 miniVajb?
  Naročniško razmerje lahko sklenete na katerem koli prodajnem mestu A1 in v spletni trgovini.
   
  Koliko paketov za mlade lahko sklenem?
  Vsak naročnik ima lahko več A1 miniVajb paketov, ki imajo različne uporabnike.

  Kako postanem uporabnik paketa A1 miniVajb, ker še nisem star-a 18 let?
  V tem primeru zate naročniško pogodbo sklene starš oz skrbnik, ti pa si zaveden kot uporabnik paketa.
   
  Sem starš dvema otrokoma, ki bi želela imeti paket A1 miniVajb. Ali lahko jaz sklenem naročnino za oba paketa?
  Da, kot starš naročnik, lahko sklenete 2 naročniška paketa za mlade. Uporabnika pa morata biti različni osebi (torej vsak otrok na enem naročniškem razmerju).
   
  Ali se lahko prenos podatkov na paketih A1 miniVajb uporablja tudi v tujini?
  Gostovanje v državah EU/EEA: del količine podatkov, ki jo vključuje paket, lahko uporabite brez doplačila tudi v državah EU/EEA, in sicer paket A1 miniVajb vključuje 15.156 MB, ki ga lahko porabiš v državah EU/EEA brez doplačila pribitkov. Poraba nad to količino se zaračuna 1,891EUR na GB.
   
  Gostovanje v državah izven EU/EEA: Med gostovanjem pri izbranih operaterjih v 47 državah izven EU/EEA se samodejno vključi zakup 1 GB za prenos podatkov. Samodejni zakup 1 GB za ceno 9,99 € se vklopi samo v primeru, ko gostujete znotraj navedenih omrežij v kateri izmed teh  47 držav in hkrati opravite prenos podatkov. Zakup 1 GB prenosa podatkov v tujini lahko porabite do konca posameznega obračunskega obdobja, v katerem se je zakup vklopil. Zakup 1 GB se bo izvedel ponovno po porabi predhodnega zakupa, vendar ne več kot 2-krat v posameznem obračunskem obdobju. Po porabi zadnjega izmed dveh zakupov, se bo prenos podatkov v gostovanju onemogočil.
 • Več o paketu A1 miniVajb 

  Paket A1 miniVajb je na voljo uporabnikom starim od 6 do 31 let. Ob sklenitvi naročniškega razmerja na paketih za mlade mora biti opravljena identifikacija uporabnika, iz katere je razvidna upravičenost. Nosilec naročniškega razmerja mora biti oseba starejša od 18 let. Dovoljen je samo en paket za mlade na enega uporabnika. Ko uporabnik preseže starostno mejo za paket A1 miniVajb, bo uporabnikov paket A1 miniVajb avtomatično in brezplačno spremenjen, o čemer bo predhodno obveščen. V obdobju zadnjega meseca pred avtomatično spremembo, bo uporabnik imel možnost brezplačno spremeniti paket v katerikoli drug paket iz redne A1 ponudbe. Paket A1 miniVajb vključuje neomejene minute klicev in SMS ter MMS sporočil v domačem omrežju in med gostovanjem v EU/EEA ter neomejeno količino prenosa podatkov na mesec v Sloveniji. Po doseženih 30 GB prenosa podatkov v obračunskem obdobju, se hitrost podatkov upočasni na 2/1 Mb/s in se ne zaračunava. Paket A1 miniVajb je namenjen običajni uporabi storitev na mobilnem telefonu. Hitrost prenosa podatkov je omejena z zmogljivostjo uporabljene naprave, razmer na omrežju in trenutne zasedenosti bazne postaje. Paket do porabe 30 GB omogočajo polno 5G hitrost prenosa podatkov do 1000/100 Mb/s. Ocenjena maksimalna hitrost je 500/80 Mb/s.
 • Več o promociji »A1 miniVajb le 2,99 € na mesec za 2 leti ob nakupu otroške ure Maxcom Kiddo 4G

  Posebna ponudba »A1 miniVajb le 2,99 € na mesec za 2 leti ob nakupu otroške ure Maxcom Kiddo 4G« je na voljo ob sklenitvi novega naročniškega razmerja in vključuje 50,04 % popusta na mesečno naročnino A1 miniVajb paketa za 24 mesecev, 3€ (KIDZ) popusta za otroke do dopolnjenega 12. leta starosti, 1 € multiMIO popusta in znižane naprave otroška ura Maxcom Kiddo 4G. Posebna ponudba velja od 3.6.2024 do vključno 31.8.2024. Popusti se izključujejo. Popust ni prenosljiv in ga ni možno zamenjati za gotovino. Vse cene vključujejo DDV.

  Ponudba je na voljo samo ob vezavi z otroško uro Maxcom Kiddo 4G. Po izteku 24 mesecev, v katerih velja popust na mobilni paket A1 miniVajb, se uporabniku ponovno upošteva redna cena mesečne naročnine, multiMIO popust pa se upošteva, dokler je na skupnem računu povezanih več paketov. Več o multiMIO popustu si lahko preberete TUKAJ. Popust ni prenosljiv in ga ni možno zamenjati za gotovino. Ostali popusti se med seboj izključujejo.

  Cena mobilne naprave Maxcom Kiddo 4G ob 24 mesečni vezavi na paketu A1 mini Vajb je 24,00 € (z vključenim DDV). Obstoječi naročnik A1 ali naročnik, ki prenese svojo obstoječo mobilno številko k A1, ob sklenitvi Pogodbe o zagotovitvi posebne ugodnosti plača prvi del kupnine v višini 10% cene mobilne naprave, kar znaša 2,40 € (z vključenim DDV), preostali del kupnine pa plača v 18 enakih zaporednih mesečnih obrokih, pri čemer vsak obrok znaša 1,20 € (z vključenim DDV). Naročnik, ki sklene novo mobilno naročniško razmerje brez prenosa mobilne številke, ali prenese predplačniško mobilno številko k A1, ali spremeni predplačniško razmerje v naročniško razmerje, ob sklenitvi Pogodbe o zagotovitvi posebne ugodnosti plača A1 prvi del kupnine v višini 20 % cene mobilne naprave, kar znaša 4,80 € (z vključenim DDV), preostali del kupnine pa plača v 18 enakih zaporednih mesečnih obrokih, pri čemer vsak obrok znaša 1,07 € (z vključenim DDV). Mesečni obroki se naročniku zaračunajo na mesečnih računih za opravljene storitve, ki mu jih A1 izstavlja ob upoštevanju obračunskega obdobja, dogovorjenega v naročniški pogodbi. Če naročnik že ima sklenjeno Pogodbo o zagotovitvi posebne ugodnosti, lahko mobilno napravo na obroke kupi po pogojih te pogodbe. Popusta ni mogoče zamenjati za gotovino ali ga prenesti na drugo osebo. Zaloge mobilnih naprav so omejene. Ponudba velja za zasebne in poslovne naročnike A1.