A1 Vajb

A1 miniVajb

8,20 €/m

13,99 €/m

brez vezave

net v SLO

do 30 GB polne hitrosti, nato 2/1 Mb/s

12,7 GB

net v EU/EEA

/

/

SMS, min v SLO in EU/EEA

Responsive Image

3 € popusta na mesečno naročnino!


Izkoristi multiMIO popust!

Svoj A1 minivajb ali A1 Vajb poveži z mamo, bratom in sestro ter prihrani do 3 € pri naročnini vsak mesec.

Vajbaj z ugodnimi telefoni

*Posebna promocija 20% popusta za 1 leto za nove naročnike.

Varnost na spletu za otroke

Spletne brihte je projekt, ki ga A1 Slovenija in zavod Varni internet, ki otroke opremi s potrebnimi veščinami in znanji za učinkovito  varno in odgovorno rabo digitalnih medijev in tehnologije, še preden lahko vstopijo v digitalni svet, kot aktivni ustvarjalci vsebin ali razvijalci tehnologije.

Preveri več

Prenesi aplikacijo za Lahkonočnice.

Kratke zvočne pravljice Lahkonočnice:

 •  pišejo domači avtorji,
 • prebirajo pa priznani dramski igralci in stanovalci domov starejših občanov.

158 pravljic, ki jih lahko tudi sami preberete, je primernih za uspavanje, zabavo in tudi vzgojo, saj se tudi velikih družbenih tem lotevajo na otroku prijazen način.

Kakovostne brezplačne vsebine, dostopne kadarkoli in kjerkoli na vaši najljubši napravi. 

Preveri več

Pomoč pri nakupu

Korak 1

Posvetujte se z našo asistentko Aido. Če vam sama ne zna pomagati, vas preusmeri na svetovalca.

Korak 1

Pogovorite se z A1 prodajnim svetovalcem po telefonu:

Pokličite 040 40 40 45
Korak 1

Govorite z A1 prodajnim svetovalcem, ki je na prodajnem mestu. V živo, preko video klica, od ponedeljka do petka med 9h in 19h - A1 LiveShop.

Vstopite v A1 LiveShop

Sledi nam na:

Responsive Image
Responsive Image
 • Več o paketu A1 miniVajb s KIDZ popustom

  KIDZ popust v višini 3 € velja na A1 miniVajb paketu za vse nove uporabnike od 6. do dopolnjenega 12. leta starosti. KIDZ popust ohrani uporabnik vse od aktivacije nove naročniške pogodbe do dopolnjenega 12. leta. Ko uporabnik dopolni 12 let, se uporabniku obračuna polne mesečna naročnina na paketu A1 miniVajb. Posebno KIDZ ponudbo lahko izkoristijo otroci skupaj s starši na vseh A1 prodajnih mestih. Ob sklenitvi nove naročniške pogodbe je obvezna identifikacija uporabnika paketa A1 miniVajb. Dovoljen je samo en paket s KIDZ popustom na enega uporabnika. KIDZ popust in popust na telefon se med seboj ne izključujeta. Popust ni prenosljiv in ga ni možno zamenjati za gotovino.
  Ponudba velja samo za fizične osebe. Ponudba je na voljo na prodajnih mestih A1, A1 Live shop ali preko telefonske številke 040 40 40 40. Nakup v spletni trgovini ni možen. Paket A1 miniVajb vključuje neomejeno količino prenosa podatkov, vendar se po doseženih 30 GB prenosa podatkov v obračunskem obdobju hitrost prenosa podatkov zniža na 2/1 Mb/s. Promocijski KIDZ popust je voljo od 7. 10. 2022 do preklica. 
 • Pogosta vprašanja o paketu A1 miniVajb s KIDZ popustom

  Kdo vse lahko postane uporabnik paketa A1 miniVajb?
  Uporabnik A1 miniVajb je lahko vsak, ki je star od 6 do 12 let.
   
  Ali lahko zamenjam svoj star mobilni paket za paket A1 miniVajb?
  Seveda.
   
  Ali je menjava paketa brezplačna?
  Menjava paketa na A1 miniVajb je plačljiva.
   
  Kaj vse potrebujem za sklenitev paketa A1 miniVajb?
  Potrebuješ osebni dokument in davčno številko, če prenašaš številko od drugega operaterja pa še zadnji račun. Če prenašaš predplačniško številko, potem potrebuješ PUK kodo svoje SIM kartice.
   
  Kje lahko sklenem naročniško razmerje za paket A1 miniVajb?
  Naročniško razmerje lahko skleneš na katerem koli prodajnem mestu A1 in v spletni trgovini.
   
  Koliko paketov za mlade lahko sklenem?
  Vsak uporabnik ima lahko samo en paket A1 miniVajb.
   
  Kako postanem uporabnik paketa A1 miniVajb, ker še nisem star-a 18 let?
  V tem primeru zate naročniško pogodbo sklene starš oz skrbnik, ti pa si zaveden kot uporabnik paketa.
   
  Sem starš dvema otrokoma, ki bi želela imeti paket A1 miniVajb. Ali lahko jaz sklenem naročnino za oba paketa?
  Da, kot starš naročnik, lahko skleneta 2 naročniška paketa za mlade. Uporabnika pa morata biti različni osebi (torej vsak otrok na enem naročniškem razmerju).
   
  Ali lahko prenos podatkov na paketih A1 miniVajb uporabljam tudi v tujini?
  Gostovanje v državah EU/EEA: del količine podatkov, ki jo vključuje tvoj paket, lahko uporabiš brez doplačila tudi v državah EU/EEA, in sicer paket A1 miniVajb vključuje 13.004 MB, ki ga lahko porabiš v državah EU/EEA brez doplačila pribitkov. Poraba nad to količino se zaračuna 2,2 EUR na GB.
   
  Gostovanje v državah izven EU/EEA: Med gostovanjem pri izbranih operaterjih v 47 državah izven EU/EEA se samodejno vključi zakup 1 GB za prenos podatkov. Samodejni zakup 1 GB za ceno 9,99 € se vklopi samo v primeru, ko gostuješ znotraj navedenih omrežij v kateri izmed teh  47 držav in hkrati opraviš prenos podatkov. Zakup 1 GB prenosa podatkov v tujini lahko porabiš do konca posameznega obračunskega obdobja, v katerem se je zakup vklopil. Zakup 1 GB se bo izvedel ponovno po porabi predhodnega zakupa, vendar ne več kot 2-krat v posameznem obračunskem obdobju. Po porabi zadnjega izmed dveh zakupov, se bo prenos podatkov v gostovanju onemogočil.
 • Več o promociji paketa A1 miniVajb za otroke

  Posebna ponudba predstavlja 4 € popusta za paket A1 miniVajb za 12 mesecev ob sklenitvi novega naročniškega razmerja. Po izteku 12 mesecev, v katerih velja popust na mesečno naročnino, se prične zaračunavati redna mesečna naročnina. Posebna ponudba velja od 31.8.2023 do vključno 31.10.2023. Popust ni prenosljiv in ga ni možno zamenjati za gotovino. Vse cene vključujejo DDV. Za paket A1 miniVajb veljajo Splošni pogoji za izvajanje elektronskih komunikacijskih storitev za potrošnike, Posebni pogoji za izvajanje mobilnih storitev, opis paketov za mlade, ki so skupaj s cenami ostalih storitev in pogoji ponovne vezave za obstoječe naročnike na voljo na 040 40 40 40, A1 Slovenija | A1 in na prodajnih mestih A1. A1 Slovenija, d. d., Ameriška ulica 4, SI-1000.