VSI mobilni paketi samo 9,99 € in VSI Net+TV paketi samo 19,98 €. A1 Komplet že od 28,97 €/m.
Več >

Zakaj izbrati mobilne pakete MIO?

Akcijska cena 9,99 €/m za 12 mesecev za nove naročnike ob 24-mesečni vezavi.

Vključene vsebine na zahtevo VOYO, HBO Max ali Deezer.

Najboljše mobilno omrežje že drugo leto zapored (neodvisni certifikat Net check 2023)

Responsive Image

Za vsa tvoja potovanja - brezplačno turistično zavarovanje

Z mobilnimi paketi MIO potuj po celem svetu še bolj brez skrbi! Edini v Sloveniji smo v mobilne pakete dodali možnost koriščenja Osnovnega turističnega zavarovanja.

V zavarovanju so vključena kritja do 50.000 €, zate pa je popolnoma brezplačno.

Izberi svoj paket in prejmi popust

Po izbiri paketa izpolni obrazec in kontaktirali te bomo v najkrajšem času, ali pa stopi v stik z nami za več informacij.

miniMIO

miniMIO

midiMIO

midiMIO

maksiMIO

maksiMIO
miniMIO

miniMIO

- 33 %
za 1 leto
9,99 €/m
14,99 €/m

Neomejeno

GB (20 GB polne hitrosti, nato 2/1 Mb/s), min, SMS/MMS

15,8 GB

Prenos podatkov v EU/EEA

1 mesec brezplačno

Ena izmed storitev HBO Max, Deezer ali VOYO

Zavarovanje za tujino

Osnovno zavarovanje brezplačno vključeno v paket


*Promocijska cena velja za nove naročnike za 1 leto ob 24-mesečni vezavi.

midiMIO

midiMIO

- 50 %
za 1 leto
9,99 €/m
19,99 €/m

Neomejeno

GB (200 GB polne hitrosti, nato 2/1 Mb/s), min, SMS/MMS

21,1 GB

Prenos podatkov v EU/EEA

6 mesecev brezplačno

Ena izmed storitev HBO Max, Deezer ali VOYO

Zavarovanje za tujino

Osnovno zavarovanje brezplačno vključeno v paket


*Promocijska cena velja za nove naročnike za 1 leto ob 24-mesečni vezavi.

maksiMIO

maksiMIO

- 63 %
za 1 leto
9,99 €/m
26,99 €/m

Neomejeno

GB (500 GB polne hitrosti, nato 2/1 Mb/s), min, SMS/MMS

28,5 GB

Prenos podatkov v EU/EEA

12 mesecev brezplačno

Ena izmed storitev HBO Max, Deezer ali VOYO

Zavarovanje za tujino

Osnovno zavarovanje brezplačno vključeno v paket


*Promocijska cena velja za nove naročnike za 1 leto ob 24-mesečni vezavi.

Spoznajte soseda, za katerega niste niti vedeli, da ga imate.

Spremljajte naša družbena omrežja, preverite kdo je vaš telefonski sosed in se potegujte za iPhone 14 Pro!

Odgovori na najbolj pogosta vprašanja:

Neskončna zabava

Paket miniMIO vključuje 1 mesec zabave, midiMIO 6 mesecev, maksMIO pa kar 12 mesecev brez doplačila.

Izbiraj med VOYO, HBO Max ali A1 Xplore Music by Deezer. Vklopi si vsebino na zahtevo v aplikaciji Moj A1, v meniju Opcije / Druge opcije.

VOYO - kjerkoli in kadarkoli

Najbolj priljubljena domača spletna videoteka.

Preveri več

Še več filmov in serij na HBO Max.

S slovenskimi podnapisi.

Preveri več

A1 Xplore Music by Deezer

90 mio skladb, plejlist domačih in tujih glasbenikov ter ostalih zvočnih vsebin.

Preveri več

Vključeno ugodno gostovanje izven EU

Da ti gostovanje v državah izven EU ne bi povzročilo nepričakovano visokih stroškov, je v paketih MIO vključen samodejni zakup 1 GB prenosa podatkov pri partnerskih operaterjih v več kot 50 državah izven EU. Zakup se aktivira samo ob zaznavi gostovanja izven EU, 1 GB prenosa podatkov pa prejmeš za samo 9,99 €, kar je zelo ugodna alternativa v primerjavi s stroški, ki v takih primerih nastanejo.
V zakup so vključene pogosto obiskane države kot so Bosna in Hercegovina, Srbija, Švica in Velika Britanija. Preberi več >

Uporabljaj neomejen prenos podatkov na več napravah

Paket A1 2. SIM ti omogoča neomejen prenos podatkov v paketih midiMIO in maksiMIO tudi na drugi napravi – telefonu, tablici ali prenosnem računalniku. Za samo 7 €/m

Več paketov, več prihranka!

Poveži vse mobilne in fiksne pakete A1 v svojem gospodinjstvu in prihrani kar do 144 € na leto.
Za vsak dodaten paket ti podarimo dodaten evro popusta na mobilne pakete MIO in pakete za mlade A1 Vajb.

Popust se upošteva samodejno, ko povežeš vse A1 pakete na skupnem računu.

Izračunaj svoj popust

Želiš trojčka? Nudimo ti Komplet za samo 28,97 €/m!

Uporabljaj internet, TV in mobilni paket že za samo 28,97 €/m. Oglej si izračune prihranka za najbolj pogoste kombinacije paketov ali pa nam zaupaj, kaj potrebuješ in pripravimo izračun samo zate. Več >

Odlična ponudba telefonov

Dobrodošel/la v najboljšem mobilnem omrežju!

Po meritvah priznanega podjetja NET CHECK imamo najboljše mobilno omrežje v Sloveniji že drugo leto zapored.
Nemško podjetje NET CHECK ocenjuje dosegljivost, odzivnost, kakovost in zmogljivost omrežja. Njihovo obsežno testiranje je pokazalo, da imamo najboljše mobilno omrežje v Sloveniji že drugo leto zapored.

Hvala, ker ga ustvarjaš z nami.

Zakaj A1?

5G omrežje

Pri A1 vam ponujamo celovito ponudbo fiksne in mobilne telefonije, interneta in vse ostalo za vašo popolno pisarno.

Hvala, ker nas priporočaš!

S tvojo pomočjo smo postali št. 1 med mobilnimi operaterji* z lastnim omrežjem po priporočilu uporabnikov, saj bi nas z veseljem priporočili bližnjim, prijateljem in znancem. 

*Na podlagi Brand Track raziskave (Aragon, februar 2022, N=4463)

Najboljše mobilno omrežje

Po merjenjih podjetja NET CHECK, ki ocenjuje dosegljivost, odzivnost, kakovost in zmogljivost omrežja, je naše omrežje ocenjeno kot najboljše mobilno omrežje že drugo leto zapored.

Pomoč pri nakupu

Korak 1

Posvetuj se z našo asistentko Aido. Če ti ne bo znala pomagati, te bo preusmerila svetovalcu.

Korak 1

Pogovori se s prodajnim svetovalcem A1 po telefonu: 

Pokliči 040 40 40 45
Korak 1

Govori s prodajnim svetovalcem A1, ki je na prodajnem mestu. V živo, preko video klica, od ponedeljka do petka med 9. in 19. uro.Vstopi v A1 LiveShop

Vstopi v A1 LiveShop
 • Opis paketov MIO

  Ponudbo za pakete miniMIO, midiMIO in maksiMIO lahko izkoristijo vsi novi in obstoječi naročniki A1 (če imajo sklenjeno Pogodbo o zagotovitvi posebne ugodnosti, pod pogoji te pogodbe).

  Paket miniMIO vključuje neomejeno minut klicev, SMS ter MMS sporočil in neomejeno količino prenosa podatkov v Sloveniji. Po doseženih 20 GB prenosa podatkov v obračunskem obdobju, se hitrost prenosa podatkov zniža na 2/1 Mb/s. Za uporabo prenosa podatkov v državah EU/EEA ima paket vključenih 16.239 MB po hitrostih, ki jih omogoča tuje omrežje. Vključuje tudi 1 mesec uporabe A1 Xplore Music by Deezer, HBO MAX ali VOYO brez doplačila.

  Paket midiMIO vključuje neomejeno minut klicev, SMS ter MMS sporočil in neomejeno količino prenosa podatkov v Sloveniji. Po doseženih 200 GB prenosa podatkov v obračunskem obdobju, se hitrost prenosa podatkov zniža na 2/1 Mb/s. Za uporabo prenosa podatkov v državah EU/EEA ima paket vključenih 21.643 MB po hitrostih, ki jih omogoča tuje omrežje. Vključuje tudi 6 mesecev uporabe A1 Xplore Music by Deezer, HBO MAX ali VOYO brez doplačila.

  Paket maksiMIO vključuje neomejeno minut klicev, SMS ter MMS sporočil in neomejeno količino prenosa podatkov v Sloveniji. Po doseženih 500 GB prenosa podatkov v obračunskem obdobju, se hitrost prenosa podatkov zniža na 2/1 Mb/s. Za uporabo prenosa podatkov v državah EU/EEA ima paket vključenih 29.227 MB po hitrostih, ki jih omogoča tuje omrežje. Vključuje tudi 12 mesecev uporabe A1 Xplore Music by Deezer, HBO MAX ali VOYO brez doplačila.

  Del paketov MIO je tudi samodejni zakup 1 GB prenosa podatkov po ceni 9,99 EUR, ki se aktivira zgolj ob prenosu podatkov med gostovanjem pri izbranih partnerskih operaterjih v več kot 50 državah izven EU/EEA (aktualni seznam, ki se dopolnjuje, se nahaja na https://www.a1.si/seznam-drzav). Zakup 1 GB je mogoče uporabiti izključno znotraj omrežij navedenih operaterjev in le znotraj istega obračunskega obdobja. Izven navedenih omrežij zakup ne velja in se prenos podatkov zaračuna skladno z veljavnim cenikom.

  Paketi MIO so namenjeni običajni uporabi storitev na mobilnem telefonu. Hitrost prenosa podatkov je omejena z zmogljivostjo uporabljene naprave, razmer na omrežju in trenutne zasedenosti bazne postaje. Vsi paketi do porabe določene, v posameznem paketu opredeljene količine podatkov, omogočajo polno 5G hitrost prenosa podatkov do 1000/100 Mb/s. Ocenjena maksimalna hitrost je 500/80 Mb/s.

  Vse cene vključujejo DDV. Cena in drugi pogoji ponudbe so lahko predmet uskladitev ali sprememb v skladu z vsakokrat veljavnimi splošnimi in posebnimi pogoji, ki veljajo za vaš paket. Uskladitev ali sprememba se lahko nanaša na vsebinske spremembe ponudbe ali pa spremembe pogojev naročniškega razmerja (npr. splošnih pogojev, cenika). Za pakete MIO veljajo Splošni pogoji za izvajanje elektronskih komunikacijskih storitev za potrošnike oziroma Splošni pogoji za izvajanje elektronskih komunikacijskih storitev za pravne osebe in podjetnikePosebni pogoji za izvajanje mobilnih storitev ter opis paketov MIO, ki so skupaj s cenami ostalih storitev in pogoji ponovne vezave za obstoječe naročnike na voljo na 040 40 40 40, A1.si in na prodajnih mestih A1.  

 • Kako povežem vse A1 pakete na skupni račun?

  Če želite povezati svoj mobilni in fiksni paket na skupni račun, izpolnite spletni obrazec a1.si/kontaktni-obrazec. Če želite povezati na skupni račun tudi pakete drugih družinskih članov, pa morate urediti prenos lastništva, kar lahko uredite na najbližjem prodajnem mestu A1.
 • Več o večpaketnem multiMIO popustu

  Popust multiMIO lahko izkoristijo vsi naročniki paketov MIO in paketov za mlade (A1 miniVajb, A1 Vajb), ki na skupnem mesečnem računu združijo: 
  • več mobilnih ali 
  • mobilne in fiksne pakete A1.  

  multiMio popust uporabnikom prinaša od 1 do 3 € popusta na mesečno naročnino na paketih MIO in A1 Vajb, dokler sta na istem računu združena vsaj dva paketa, od tega mora biti vsaj eden paket MIO ali paket za mlade:  
  • 2 povezana paketa (od tega vsaj en MIO ali paket za mlade) = 1 € multiMIO popusta na mesečno naročnino paketov MIO/paketov za mlade 
  • 3 povezani paketi (od tega vsaj en MIO ali paket za mlade)  = 2 € multiMIO popusta na mesečno naročnino paketov MIO/ paketov za mlade 
  • 4 povezani paketi (od tega vsaj en MIO ali paket za mlade)  = 3 € multiMIO popusta na mesečno naročnino paketov MIO/ paketov za mlade 
  multiMIO popust se obračuna na največ 4 mobilnih številkah MIO ali A1 miniVajb/A1 Vajb na skupnem računu. Prihranek 144 € letno predstavlja seštevek mesečnih popustov iz naslova multiMIO, če so na skupnem računu povezani 4 paketi MIO ali paket za mlade (popust 3 €/mesec za vsak povezan paket).

  Paketi, ki jih uporabniki lahko povežejo v popust multiMIO so: vsi naročniški paketi za mobilne storitve in paketi fiksnih storitev A1 Kombo, A1 Fix net, A1 Net+TV, A1 Ultra Net, A1 Ultra Net + TV,  A1 Brezžični net, A1 Brezžični net+TV, A1 Domači net in A1 Kabelski internet. Za pridobitev popusta vezava ni pogoj. Uporabniki so o vklopu/izklopu/zvišanju/znižanju multiMIO popusta obveščeni preko SMS sporočila. multiMIO popust ni združljiv z A1 Connect popustom.  

  V primeru, da se skupni račun razdruži, se vsem MIO/A1 Vajb mobilnim številkam, ki niso več na skupnem računu, odvzame popust na mesečno naročnino iz naslova multiMIO oziroma se ta ustrezno zniža. Za skupni račun je pogoj ista davčna številka (isti naročnik vseh storitev). 
 • Več o vsebinah na zahtevo v paketih miniMIO, midiMIO in maksiMIO

  Paketa miniMIO, midiMIO in maksiMIO vključujejo možnost aktivacije in brezplačne uporabe ene izmed naslednjih storitev: A1 Xplore Music by Deezer, HBO Max ali VOYO za obdobje 1 mesec na paketu miniMIO, 6 mesecev na paketu midiMIO ali 12 mesecev na paketu maksiMIO.  

  Obdobje brez doplačila velja od dneva aktivacije izbrane storitve.

  Če uporabnik po aktivaciji znotraj obdobja brez doplačila storitev deaktivira, jo lahko, če brezplačno obdobje še ni bilo porabljeno v celoti, ponovno aktivira in izkoristi preostanek obdobja. V kolikor uporabnik ponovno aktivira storitev po že izkoriščenem obdobju brez doplačila, je le-ta ob morebitni ponovni aktivaciji plačljiva in se obračuna po vsakokrat veljavnem ceniku. Uporabnik 3 dni pred iztekom obdobja brez doplačila prejme SMS obvestilo. Po preteku obdobja brez doplačila se uporabniku izbrana storitev začne zaračunavati po vsakokrat veljavnem ceniku, če uporabnik storitve ne izklopi pred potekom obdobja brez doplačila.  

  Vsi obstoječi uporabniki na paketu maksiMIO, ki so storitev aktivirali pred 25. 4. 2023, v kolikor ne naredijo spremembe/ne zamenjajo izbrane vsebine na zahtevo, ohranijo storitev pod pogoji sklenjene pogodbe (24 mesecev brez doplačila).

  Obstoječi uporabniki maksiMIO paketa z aktivirano storitvijo vsebin na zahtevo pred 25. 4. 2023 in izkoriščenimi manj kot 12 meseci obdobja brez doplačila, ki naredijo spremembo/menjavo izbrane vsebine na zahtevo po 25. 4. 2023, imajo za novo izbrano vsebino na zahtevo na voljo preostanek neizkoriščenega obdobja do 12 mesecev.

  Obstoječi uporabniki maksiMIO paketa z aktivirano storitvijo zabavnih vsebin pred 25. 4. 2023 in izkoriščenimi več kot 12 meseci obdobja brez doplačila, ki naredijo spremembo/menjavo izbrane zabavne vsebine po 25. 4. 2023, se jim vklopi plačljiva opcija vsebin na zahtevo.

  Če uporabnik, ki koristi obdobje brez doplačila v okviru paketa miniMIO, midiMIO ali maksiMIO, spremeni mobilni paket, lahko na novem mobilnem paketu izkoristi preostanek neizkoriščenega obdobja, v kolikor še ni presegel dolžine obdobja brez doplačila novega mobilnega paketa. Neporabljen del brezplačnega obdobja ni izplačljiv v denarju.

 • Pogosta vprašanja

  Kaj je multiMIO? 
  multiMIO je popust za naročnike paketov MIO in/ali paketov za mlade (A1 miniVajb, A1 Vajb), ki na skupnem mesečnem računu združite zaračunavanje več mobilnih paketov ali mobilnih in fiksnih paketov A1. 

  Ali multiMIO popust velja za vsako telefonsko številko na skupnem računu? 
  Ne. MultiMIO popust velja samo na mobilnih paketih MIO in paketih za mlade. Se pa tudi starejši paketi štejejo k skupnemu številu povezanih paketov. Povežete lahko do 4 pakete.   

  Primer: Uporabnik poveže paketa midiMIO in A1 Go! M v multiMIO popust z dvema povezanima številkama, kar prinaša 1 € popusta na paket midiMIO. Če bi imel uporabnik na skupnem računu povezana paketa miniMIO in midiMIO, pa bi prejel 1€ popust na oba paketa.  

  Katere fiksne in mobilne pakete lahko združim na skupnem računu, da pridobim multiMIO popust na mesečno naročnino? 
  Med fiksne storitve spadajo paketi A1 Kombo, A1 Fix net, A1 Ultra net, A1 Ultra net+TV A1 Net+TV, A1 Brezžični net, A1 Brezžični net+TV in A1 Domači net; med mobilne storitve pa vsi mobilni paketi pri čemer mora biti vsaj en paket MIO ali paket za mlade (samo MIO paketi in paketa za mlade pa dobijo popust). 

  Kaj se zgodi, če imam na istem računu dva stara mobilna paketa in en MIO paket? Kakšen multiMIO popust prejmem?  
  Prejmete 2 € popusta na mesečno naročnino paketa MIO. Ker so na skupnem računu združeni trije paketi, vam to prinaša multiMIO popust v višini 2 €, ampak velja ta popust samo na paketih MIO. 

  Kaj se zgodi, če imam na istem računu dva mobilna paketa A1Go!, en fiksni paket A1 Kombo in en paket MIO? Do koliko multiMIO popusta sem upravičen in kaj se zgodi s popustom A1 Connect? 
  Ker imate na skupnem računu združene 4 pakete, vam to prinaša multiMIO popust na mesečno naročnino paketa MIO v višini 3 €. Na obeh paketih A1 Go! pa ste še vedno upravičeni do 2 € A1 Connect popusta, saj je na vašem skupnem računu tudi paket fiksnih storitev A1 Kombo (kar je pogoj za A1 Connect popust). 

  Ali bom ob vključitvi ali ukinitvi multiMIO popusta obveščen?
  Da, o vkopu in izklopu vas bomo obvestili preko SMS sporočila, prav tako pa tudi ob zvišanju ali znižanju multiMIO popusta.  

  Kaj se zgodi s prenosom podatkov po porabi količine po najvišji hitrosti? 
  Hitrost se upočasni na 2/1 Mb/s do konca obračunskega cikla, nato se povrne polna hitrost.   

  Ali so mobilne storitve po upočasnitvi na 2/1 Mb/s še uporabne? 
  Hitrost 2/1 Mb/s zadostuje za uporabo družbenih omrežij, brskanje po spletu in gledanje video vsebin v nižji ločljivosti (npr. Youtube). O upočasnitvi boste obveščeni z SMS sporočilom.  

  Koliko vsebin na zahtevo imam lahko vključenih na paketu MIO? 
  Lahko imate vključenih več vsebin na zahtevo. Eno vsebino na zahtevo boste lahko uporabljali brezplačno 1 mesec na paketu miniMIO, 6 mesecev na paketu midiMIO oz.12 mesecev na paketu maksiMIO. Preostale vsebine na zahtevo se vam bodo zaračunavale po ceniku. 

  Ali lahko v brezplačnem obdobju (1, 6 ali 24 mesecev) menjam zabavne vsebine? 
  Da, menjava vsebin na zahtevo je možna 1 krat na mesec oz. 1 krat na obračunsko obdobje. Menjava izbrane vsebine na zahtevo v zadnjih 14 dneh obdobja brez doplačila ni mogoče.

  Ali imajo upokojenci tudi kakšno ugodnost pri novih paketih? 
  Upokojenci, ki predložijo ZPIZ kartico, prejmejo 1 € popusta na mesečno naročnino paketov MIO. Popust za upokojence je združljiv z multiMIO popustom. 

  Sem naročnik MIO paketa, na koliko naprav lahko delim prenos podatkov s paketom 2.SIM? 
  Paket 2.SIM za deljenje prenosa podatkov na drugi napravi je mogoče skleniti na paketih midiMIO in maksiMIO. Na paketu midiMIO je mogoč en paket 2.SIM, medtem ko sta na maketu maksiMIO mogoča dva paketa. 

  Sem obstoječ naročnik. Imam tudi paket Dodatni po akcijski ceni (npr. 5 €/mesec). Kaj se zgodi, če nosilni paket menjam na paket MIO? 
  V primeru menjave nosilnega paketa na paket MIO, se paket Dodatni avtomatsko spremeni v paket miniMIO. Vsi morebitni predhodni popusti na paket Dodatni se ob spremembi v paket miniMIO brišejo. 

  Ali lahko na paketu MIO sklenem paket Dodatni?  
  Ne, paket Dodatni ni mogoč na paketih MIO.

  Ali lahko prenos podatkov na paketih MIO uporabljam tudi v tujini?
  Gostovanje v državah EU/EEA
  : del količine podatkov, ki jo vključuje vaš paket, lahko uporabite brez doplačila tudi v državah EU/EEA, in sicer paket miniMIO vključuje 16.239 MB, paket midiMIO 21.649 MB in paket maksiMIO 29.227 MB, prenosa podatkov, ki ga lahko porabite v državah EU/EEA brez doplačila pribitkov. Poraba nad to količino se zaračuna 1,891 EUR na GB. 

  Gostovanje v državah izven EU/EEA: Med gostovanjem pri izbranih operaterjih v 50+ državah izven EU/EEA se samodejno vključi zakup 1 GB za prenos podatkov. Samodejni zakup 1 GB za ceno 9,99 € se vklopi samo v primeru, ko gostujete znotraj navedenih omrežij v kateri izmed držav in hkrati opravite prenos podatkov. Zakup 1 GB prenosa podatkov v tujini lahko porabite do konca posameznega obračunskega obdobja, v katerem se je zakup vklopil. Zakup 1 GB se bo izvedel ponovno po porabi predhodnega zakupa, vendar ne več kot 2-krat v posameznem obračunskem obdobju. Po porabi zadnjega izmed dveh zakupov, se bo prenos podatkov v gostovanju onemogočil.

 • Več o promociji Vsi MIO paketi 9,99 € na mesec

  Posebna ponudba »vsi MIO paketi 9,99 EUR« predstavlja popust na redne ceno paketov in sicer: 33% na paket miniMIO, 50% na paket midiMIO ter 63% na paket maksiMIO. Popust se upošteva prvih 12 mesecev ob sklenitvi novega naročniškega razmerja pod pogojem, da vezava traja 24 mesecev. Po izteku 12 mesecev, v katerih velja popust na redne cene paketov, se prične zaračunavati redna cena izbranega paketa. Posebna ponudba velja od 1.1.2024 do vključno 29.2.2024. Popusti se izključujejo. Popust ni prenosljiv in ga ni možno zamenjati za gotovino. Vse cene vključujejo DDV. Cena in drugi pogoji ponudbe so lahko predmet uskladitev ali sprememb v skladu z vsakokrat veljavnimi splošnimi in posebnimi pogoji, ki veljajo za vaš paket.

1. Izberi paket Paket

2. Izberi telefon (če želiš) Telefon

Vezava: najprej izberi paket in telefon Vezava

Enkratno: 0,00 €

Mesečno: 0,00 €