Čistilec oken Karcher Wv 2 Premium

Ponudba se izteče čez 8d 9h 22min 46s

Izberi barvo naprave

699987 117109 Čistilec oken Karcher Wv 2 Premium
SPO_117109 Čistilec oken Karcher Wv 2 Premium KARCHER HWFix yellow black 76.8
Na zalogi v spletni trgovini

Cena naprave

Čistilec oken Karcher Wv 2 Premium 24 X  3,20 € 24 X  2,88 €

24 X  3,20 € Dummy product for fix hardware SPO_FIX_HW
  • Na 24 obrokov
  • Enostaven
    in varen nakup
  • Brezplačna dostava

Čistilec oken Karcher Wv 2 Premium

Z inovativnim sesalnikom za čiščenje oken je Kärcher revolucionar na področju čiščenja oken. Z originalnim Kärcherjevim baterijskim čistilnikom oken bo čiščenje postalo otročje lahko, prihranil vam bo ogromno časa in truda. Z električnim odsesavanjem je nadležno kapljanje za vse večne čase preteklost.

Pametna kombinacija razpršilne plastenke in prevleke za brisanje iz mikrovlaken ter funkcija odsesavanja sesalnika za okna skrbijo za najbolj učinkovite rezultate čiščenja in bleščeče čista okna – brez lis in drugih sledov. Poleg tega priročen in ergonomsko oblikovan Kärcherjev baterijski čistilnik oken omogoča tudi higienično čiščenje oken, saj pri delu ne boste prišli v stik z umazano vodo.

Tehnične lastnosti

Delovna širina sesalne šobe 280 mm
Prostornina posode za umazano vodo 100 ml
Čas polnjenja baterije 185 minut
Čas delovanja baterije 35 minut
Vrsta toka 220 - 240 - 50 - 60
Dimenzije (Š x V x G) 126 x 280 x 320 mm
Teža 0,6 kg
Drugo Li-ionska baterija, baterijska naprava, možnost zamenjave sesalne šobe, čistilna krpa

Servis in garancija

Garancija 24 mesecev
Servis Karcher, d.o.o., Letališka cesta 29 D, 1000 Ljubljana, T: 031 682 328
Telefoni in tablični računalniki:
Cene naprav veljajo ob vezavi na enega izmed izbranih naročniških paketov in so razdeljene na 12 ali 24 enakih zaporednih mesečnih obrokov, pri čemer se vsi obroki, tudi prvi, obračunajo na računih. Vse cene vključujejo DDV. Obstoječi naročniki, ki imate sklenjeno veljavno pogodbo o zagotovitvi posebne ugodnosti, lahko kupite napravo po ceni na obroke po pogojih Predčasnega nakupa telefona. Pridržujemo si pravico, da kadarkoli spremenimo cene naprav. Pridržujemo si možnost napak pri tehničnih specifikacijah in opisu. Zaradi velikega števila prodajnih mest se lahko zgodi, da nekatere naprave niso na voljo na vseh prodajnih mestih, ker so zaloge omejene. Vse cene vsebujejo DDV in veljajo izključno za storitve v Sloveniji. Naprave so prilagojene za uporabo v A1 omrežju. Slike so simbolične. Dodatne informacije so na voljo na 040 40 40 40 in na prodajnih mestih A1.
 
Naprave na obroke:
Cene naprav so razdeljene na 24 enakih zaporednih mesečnih obrokov, pri čemer se vsi obroki, tudi prvi, obračunajo na računih. Vse cene vključujejo DDV. Pridržujemo si pravico, da kadarkoli spremenimo cene naprav. Pridržujemo si možnost napak pri tehničnih specifikacijah in opisu. Zaradi velikega števila prodajnih mest se lahko zgodi, da nekatere naprave niso na voljo na vseh prodajnih mestih, ker so zaloge omejene. Vse cene vsebujejo DDV in veljajo izključno za storitve v Sloveniji. Slike so simbolične. Dodatne informacije so na voljo na 040 40 40 40 in na prodajnih mestih A1.