Epilator Panasonic ES-EL2A-A503

Ponudba se izteče čez 1d 0h 3min 24s

Izberi barvo naprave

700103 117160 Epilator Panasonic ES-EL2A-A503
SPO_117160 Epilator Panasonic ES-EL2A-A503 PANASONIC HWFix white blue 70.9
Na zalogi v spletni trgovini

Cena naprave

Epilator Panasonic ES-EL2A-A503 24 X  2,95 € 24 X  2,33 €

24 X  2,95 € Dummy product for fix hardware SPO_FIX_HW
  • Na 24 obrokov
  • Enostaven
    in varen nakup
  • Brezplačna dostava

Epilator Panasonic ES-EL2A-A503

Epilator Panasonic ES-EL2A-A503 je epilator z glavo, ki se zavrti za 90° in je 30% širša, tako da se prilagaja obliki vašega telesa. Sistem dvojnega diska s 60 pincetami pa zagotavlja gladko kožo z vsako potezo. Priložena je še torbica s ščetko za čiščenje. Za trajno gladkost uporabite 3-delni komplet, ki vključuje večfunkcijsko epilacijsko glavo za roke in noge, priročno torbico in ščetko za čiščenje.

Dvakrat toliko diskov

Zakaj bi se zadovoljili z enim, če imate lahko dva? Panasonicov sistem dvojnih diskov zagotavlja, da drugi disk ujame vse dlake, ki jih je zgrešil prvi. Rezultat? Več odstranjenih dlak z manj truda.

Hitrost po meri

Včasih si želite hitrejšega delovanja, včasih počasnejšega. Zato lahko pri seriji EL preklapljate med 3 hitrostmi in izberete tisto, ki je najprimernejša za posamezni del telesa. Ker morate pritisniti samo en gumb, ne boste imeli težav niti ko so roke mokre in spolzke zaradi mila.

Ker širina zagotavlja gladkost

Velikost je pomembna. Zato ima serija EL 30 % širšo glavo kot običajni epilatorji. To pomeni, da je prostora za 60 pincet. Več pincet pa pomeni še več gladke kože brez strnišča z vsako potezo, kot da bi bili pri kozmetičarki.

Prilagodljivost je pomembna

Serijo EL je Panasonic zasnoval prav za tiste nerodne, težko dosegljive predele. Zato ima prilagodljivo glavo z vrtenjem za 90°, ki se prilega obliki telesa in ostane blizu kože. Tako boste dosegli izjemno gladkost brez napora.

Preizkusite mokri ali suhi način

Ker je serija EL povsem vodotesna, jo lahko uporabite v kopeli, tako da boste zlahka odstranili dlake, ko vam topla voda zmehča kožo. Lahko pa ga uporabite tudi pod tušem z gelom za prhanje. Če pa nimate časa ne za eno ne za drugo, pa odlično deluje tudi v suhem okolju.

Tehnične lastnosti

Uporaba epilacija 2v1
Napajanje Li-iOn akumulator
Število hitrosti 3
Glava 90° vrtljiva
Mokro in suho britje da
Brezžična uporaba da
Drugo osvetlitev

Servis in garancija

Garancija 24 mesecev
Servis DAST d.o.o., Cvetkova ulica 25, 1000 Ljubljana, T: 01 429 24 06
Telefoni in tablični računalniki:
Cene naprav veljajo ob vezavi na enega izmed izbranih naročniških paketov in so razdeljene na 12 ali 24 enakih zaporednih mesečnih obrokov, pri čemer se vsi obroki, tudi prvi, obračunajo na računih. Vse cene vključujejo DDV. Obstoječi naročniki, ki imate sklenjeno veljavno pogodbo o zagotovitvi posebne ugodnosti, lahko kupite napravo po ceni na obroke po pogojih Predčasnega nakupa telefona. Pridržujemo si pravico, da kadarkoli spremenimo cene naprav. Pridržujemo si možnost napak pri tehničnih specifikacijah in opisu. Zaradi velikega števila prodajnih mest se lahko zgodi, da nekatere naprave niso na voljo na vseh prodajnih mestih, ker so zaloge omejene. Vse cene vsebujejo DDV in veljajo izključno za storitve v Sloveniji. Naprave so prilagojene za uporabo v A1 omrežju. Slike so simbolične. Dodatne informacije so na voljo na 040 40 40 40 in na prodajnih mestih A1.
 
Naprave na obroke:
Cene naprav so razdeljene na 24 enakih zaporednih mesečnih obrokov, pri čemer se vsi obroki, tudi prvi, obračunajo na računih. Vse cene vključujejo DDV. Pridržujemo si pravico, da kadarkoli spremenimo cene naprav. Pridržujemo si možnost napak pri tehničnih specifikacijah in opisu. Zaradi velikega števila prodajnih mest se lahko zgodi, da nekatere naprave niso na voljo na vseh prodajnih mestih, ker so zaloge omejene. Vse cene vsebujejo DDV in veljajo izključno za storitve v Sloveniji. Slike so simbolične. Dodatne informacije so na voljo na 040 40 40 40 in na prodajnih mestih A1.