Električno treking kolo RKS GS25

Izberi barvo naprave

708775 118253 Električno treking kolo RKS GS25
SPO_118253 Električno treking kolo RKS GS25 RKS HWFix white 2049
Na zalogi v spletni trgovini manj kot 5 kosov

Cena naprave

Električno treking kolo RKS GS25 24 X 85,38 €

24 X 85,38 € Dummy product for fix hardware SPO_FIX_HW
  • Na 24 obrokov
  • Enostaven
    in varen nakup
  • Brezplačna dostava

Električno treking kolo RKS GS25

Električno treking kolo GS25 podjetja RKS s centralno vgrajenim motorjem, zaradi bolj enakomerne razporeditve teže kolesa, doprinese k večji stabilnosti kolesa med vožnjo. GS25 se ponaša z vgrajeno 13 Ah LG baterijo, Yadea centralnim motorjem, Shimano komponentami in Suntour sprednjim vzmetenjem. Večfunkcijski zaslon prikazuje nivo napolnjenosti baterije, nivo električne podpore, hitrost (km/h), trenutno prevoženo razdaljo in skupno prevoženo razdaljo. Na zaslonu lahko nastavite tri nivoje električne podpore.

Povprečna prevožena razdalja na eno polnjenje je približno 60 - 75 km, odvisno od konfiguracije terena, podlage po kateri vozite in nivoja električne podpore, ki ga uporabljate med vožnjo. Električno treking kolo GS25 vam zagotavlja zdrav in aktiven življenjski slog, saj je primerno za daljše kolesarske izlete - tako za vožnjo po gozdnih poteh ali makadamu, kot tudi za vožnjo po mestu. E-kolesa so tudi zelo priporočljiva za ljudi, ki jim zdravje ne dopušča pretiranih telesnih naporov, saj elektromotor omogoča kolesarjenje brez pretiranega naprezanja.

Tehnične lastnosti

Motor Yadea Fusion MID-Motor, 250 W
Hitrost 25 km/h (ob uporabi električne podpore)
Domet 60 – 75 km (ob uporabi električne podpore) odvisno od konfiguracije terena in teže kolesarja
Zavore disk zavora Shimano BR-MT200 Ø160
Nosilnost do 110 kg
Zložljiv ne
Menjalnik Shimano Altus RD-M370 9S
Baterija LG 36 V - 13 Ah Cell, čas polnjenja: 2 – 6 ur
Platišča AL6061 27,5" (381 mm)
Barva bela
Teža 25 kg

Servis in garancija

Garancija 12 mesecev
Servis BIROTEHNA d.o.o. , Litijska cesta 259, 1000 Ljubljana
Telefoni in tablični računalniki:
Cene naprav veljajo ob vezavi na enega izmed izbranih naročniških paketov in so razdeljene na 12 ali 24 enakih zaporednih mesečnih obrokov, pri čemer se vsi obroki, tudi prvi, obračunajo na računih. Vse cene vključujejo DDV. Obstoječi naročniki, ki imate sklenjeno veljavno pogodbo o zagotovitvi posebne ugodnosti, lahko kupite napravo po ceni na obroke po pogojih Predčasnega nakupa telefona. Pridržujemo si pravico, da kadarkoli spremenimo cene naprav. Pridržujemo si možnost napak pri tehničnih specifikacijah in opisu. Zaradi velikega števila prodajnih mest se lahko zgodi, da nekatere naprave niso na voljo na vseh prodajnih mestih, ker so zaloge omejene. Vse cene vsebujejo DDV in veljajo izključno za storitve v Sloveniji. Naprave so prilagojene za uporabo v A1 omrežju. Slike so simbolične. Dodatne informacije so na voljo na 040 40 40 40 in na prodajnih mestih A1.
 
Naprave na obroke:
Cene naprav so razdeljene na 24 enakih zaporednih mesečnih obrokov, pri čemer se vsi obroki, tudi prvi, obračunajo na računih. Vse cene vključujejo DDV. Pridržujemo si pravico, da kadarkoli spremenimo cene naprav. Pridržujemo si možnost napak pri tehničnih specifikacijah in opisu. Zaradi velikega števila prodajnih mest se lahko zgodi, da nekatere naprave niso na voljo na vseh prodajnih mestih, ker so zaloge omejene. Vse cene vsebujejo DDV in veljajo izključno za storitve v Sloveniji. Slike so simbolične. Dodatne informacije so na voljo na 040 40 40 40 in na prodajnih mestih A1.