Samsung Galaxy Fold je tukaj!

Doživite prihodnost v svojih rokah – Samsung Galaxy Fold je prvi Samsungov pregibni telefon, ki se spremeni v tablični računalnik. Odprite mobilni telefon in uživajte v revolucionarnem, poglobljenem zložljivem Infinity Flex zaslonu. Fotografirate lahko iz vseh zornih kotov s kar šestimi izjemnimi kamerami. Vse v inovativni obliki.

Na voljo že od 69 € na mesec na paketu A1 Go! M.

 •  

   

   

  Samsung Galaxy Fold


  • brezkončni prepogljivi zaslon
  • trojna kamera: 12 + 16 + 12 milijonov slikovnih točk
  • 512 GB internega spomina, 12 GB RAM-a

  Preveri 

  fold.png

Kot prvi na svetu Galaxy Fold navdušuje z 18,54-centimetrskim (7,3-palčni) brezkončnim prepogljivim zaslonom, ki se prepogne v kompaktno napravo z zaslonom na preklop. Galaxy Fold omogoča večopravilnost, gledanje video posnetkov, igranje iger in še veliko več - prinaša nove življenjske izkušnje in ustvarja nove priložnosti.

 

Pametni telefon. Tablični računalnik. Prepognjena v eno.

Galaxy Fold ustvarja novo lastno kategorijo. Nudi vrsto novih izkušenj in omogoča, da delate stvari, ki jih dosedaj s pametnim telefonom niste mogli. Ste pripravljeni na najboljše iz obeh svetov? Na kompaktno napravo, ki se razpre v pametni telefon z največjim zaslonom do sedaj, Galaxy Fold združuje materialne, inženirske in zaslonske inovacije, ki so bile razvite v osmih letih po predstavitvi prvega fleksibilnega prototipa Samsung zaslona v letu 2011.

Novi zaslonski materiali

Zaslon se ne krivi. Prepogne se. Prepogibanje je bolj intuitivno gibanje in ga je tudi težje razviti. Samsung je razvil novo plast polimera in ustvaril za približno 50 odstotkov tanjši zaslon od običajnega zaslona pametnega telefona. Material omogoča, da je nov Galaxy Fold hkrati fleksibilen in trpežen, primeren za trajno uporabo.

Novi mehanizem za pritrjevanje

Galaxy Fold se odpre kot knjiga: gladko in naravno, ter se zapre ravno in kompaktno s klikom. Da bi to lahko dosegli, je Samsung razvil prefinjen brezstopenjski tečaj. Ta sistem je nameščen v skritem ohišju, tako da sama naprava izgleda brezhibno in elegantno.

Bralnik prstnih odtisov se nahaja s strani, ki se je palec normalno dotika, kar omogoča enostavno odklepanje naprave. Dve bateriji in komponente so enakomerno porazdeljene, tako da je Galaxy Fold v rokah popolnoma uravnotežen.

Popolnoma drugačna izkušnja

Galaxy Fold je bil zasnovan z uporabniki v mislih - z željo ponuditi več in boljše dejavnike, ki izboljšujejo uporabniško izkušnjo. Galaxy Fold vam omogoča, da spremenite zaslon v takšnega, kot ga v tistem trenutku potrebujete. Enostavno ga izvlecite iz žepa za klicanje in pošiljanje sporočil z eno roko, ali ga odprite za neskončno možnosti večopravilnosti in boljšo izkušnjo gledanja, ne glede na to, ali gledate prezentacijo, digitalne revije ali filme.

Edinstven uporabniški vmesnik

Multi-aktivno okno: Hkrati odprite do tri aktivne aplikacije, ne glede na to, kaj delate, predvajate ali delite. Ste pripravljeni na verižno gledanje filmov ali serij? Preglejte najnovejše filme in serije na Amazon Prime Video, poiščite ocene in hkrati povabite prijatelje, da se vam pridružijo pri gledanju - vse to na enem zaslonu.

Neprekinjenost aplikacije: Naredite intuitivne, brezhibne prehode med zaslonoma. Ko se Galaxy Fold odpre in zapre, se bodo aplikacije samodejno prikazale tako, kot ste jih prej pustili. Ostanite povezani ter na Instagramu s preprostim enoročnim pomikanjem hitro preverite obvestila in preglejte najnovejše zgodbe svojih prijateljev. Ko ste pripravljeni posneti fotografijo, jo urediti ali bolj podobno pogledati, zgolj odprite vaš telefon in uporabite večji zaslon.

Vrhunska zmogljivost, narejena za prepogibanje

Galaxy Fold je zasnovan za pogosto in intenzivno rabo, ne glede na to, ali gre za delo, predvajanje ali deljenje vsebin. Galaxy Fold vključuje zmogljivo strojno opremo, tako da lahko z njim opravljate nudi najbolj zahtevne naloge.

• Naredite več: Da bi zagotovili nemoteno delovanje, tudi če hkrati uporabljate tri aplikacije, je Samsung opremil Galaxy Fold z zmogljivim čipovjem naslednje generacije in 12 GB procesorjem – tako ima Galaxy Fold podobno zmogljivost kot osebni računalnik. Sofisticiran sistem dvojne baterije je posebej zasnovan tako, da je vedno v koraku z vami. Galaxy Fold ravno tako omogoča brezžično skupno rabo energije, kar pomeni, da se lahko brezžično polni prek druge naprave ali brezžično polni drugo napravo, ko je priključen na polnilec.

• Ultimativna multimedijska izkušnja: Galaxy Fold je namenjen zabavi. Zahvaljujoč privlačnim vizualizacijam na dinamičnem AMOLED zaslonu in jasnemu zvoku AKG zvočnikov, bodo vaši najljubši filmi in igre, kot je Asphalt 9, oživeli v celi svoji veličini.

• Naša najbolj vsestranska kamera doslej: Ne glede na to, na kakšen način držite ali prepognete napravo, bo kamera pripravljena – nikoli ne boste zamudili trenutka. S šestimi lečami - tremi z zadnje strani, dvema na notranji strani in eno na zaslonu na preklop - je sistem kamere pri Galaxy Fold zares vsestranski. Galaxy Fold uvaja tudi novo raven večopravilnosti, ki omogoča uporabo drugih aplikacij med videoklicem.

Naredite vse z napravo Galaxy Fold

Galaxy Fold je več kot mobilna naprava. To je portal za celotno galaksijo povezanih naprav in storitev, ki jih je Samsung razvil z leti, z namenom, da bi uporabnikom ponudili izkušnje, ki so se prej zdele neverjetne. Skupaj s Samsung DeX2   nudi izkušnjo podobno izkušnji uporabe osebnega računalnika. Bixby je podprt z novimi funkcionalnostmi, kot je Bixby Routines, ki pomaga pri predvidevanju vaših potreb, Samsung Knox bo pa varoval vaše podatke in informacije. Galaxy ekosistem vam omogoča izvajanje stvari, ki vas navdušujejo - ne glede na to, ali gre za plačevanje s Samsung Pay ali uporabo programa Samsung Health za upravljanje vašega zdravja in dobrega počutja.