Hladilnik Electrolux EN6086JOX

Izberi barvo naprave

695440 117049 Hladilnik Electrolux EN6086JOX
SPO_117049 Hladilnik Electrolux EN6086JOX ELECTROLUX HWFix silver 1199
Ni na zalogi v spletni trgovini
Obvesti me, ko bo naprava na zalogi v spletni trgovini

Cena naprave

Hladilnik Electrolux EN6086JOX 24 X 49,96 €

24 X 49,96 € Dummy product for fix hardware SPO_FIX_HW
  • Na 24 obrokov
  • Enostaven
    in varen nakup
  • Brezplačna dostava

Shranite več hrane in na prvi pogled vidite, kaj imate. Odprite francoska vrata našega izjemno velikega hladilnika-zamrzovalnika za panoramski pogled na vse sveže sestavine v notranjosti. Ponuja vam širok pregled, zaradi česar je načrtovanje obrokov in nakupovalnih seznamov precej lažje.

Ohrani svežo hrano še bolj svežo

Predal, ki vam omogoča izbiro ravno prave temperature za shranjevanje različnih vrst hrane pri 0, 3 ali 5 °C. Idealno za ohranitev okusa, teksture in svežine morske hrane ali perutnine ali mehkega sadja in solatnih listov. Ima pa tudi luč LED, kar omogoča lažji pregled nad vsem.

Upravljanje z elegantnim pridihom

Hitro nastavite in prilagodite temperaturo in funkcije z natančnim upravljanjem na dotik. Pregleden in eleganten LCD-zaslon, ki je preprost za uporabo, doda še malček elegance temu vrhunskemu hladilniku z zamrzovalnikom.

Vedno popolnoma čist, profesionalen videz.

Zahvaljujoč zaščiti pred prstnimi odtisi lahko ta vrata iz nerjavnega jekla vedno ohranite čista. Rezultat je zloščen videz, ki posnema profesionalno kuhinjo.

Nikoli več ne odmrzujte svojega hladilnika

Načrtovanje odmrzovanja za vikend je stvar preteklosti. Naša tehnologija FrostFree preprečuje nabiranje ledu v vašem zamrzovalniku in ga samodejno odtali. Tako vam ni treba niti pomisliti več nanj.

Tehnične lastnosti

Razred energetske učinkovitosti A+
Prostornina hladilnika 417 l
Prostornina zamrzovalnika 119 l
Letna poraba energija 410 kWh
Glasnost 43 dB
Shranjevanje ob izpadu električne energije 12 ur
Zmogljivost zamrzovanja 10 kg / 24 ur
Samodejno odtajevanje da
Položaj zamrzovalnika spodaj
Dodatno dozirnik za vodo, cona svežine, funkcija hitrega hlajenja in zamrzovanja, LED luč, funkcija Holiday, priprava ledu v zamrzovalniku
Dimenzije  (Š x V x G) 91,2 x 177,6 x 76,5 cm
Teža ni podatka
Več podatkovna kartica

Servis in garancija

Garancija 24 mesecev
Servis Electrolux klicni center, T: 01 242 57 30 od ponedeljka do petka 8:00 - 16:00, 
Telefoni in tablični računalniki:
Cene naprav veljajo ob vezavi na enega izmed izbranih naročniških paketov in so razdeljene na 12 ali 24 enakih zaporednih mesečnih obrokov, pri čemer se vsi obroki, tudi prvi, obračunajo na računih. Vse cene vključujejo DDV. Obstoječi naročniki, ki imate sklenjeno veljavno pogodbo o zagotovitvi posebne ugodnosti, lahko kupite napravo po ceni na obroke po pogojih Predčasnega nakupa telefona. Pridržujemo si pravico, da kadarkoli spremenimo cene naprav. Pridržujemo si možnost napak pri tehničnih specifikacijah in opisu. Zaradi velikega števila prodajnih mest se lahko zgodi, da nekatere naprave niso na voljo na vseh prodajnih mestih, ker so zaloge omejene. Vse cene vsebujejo DDV in veljajo izključno za storitve v Sloveniji. Naprave so prilagojene za uporabo v A1 omrežju. Slike so simbolične. Dodatne informacije so na voljo na 040 40 40 40 in na prodajnih mestih A1.
 
Naprave na obroke:
Cene naprav so razdeljene na 24 enakih zaporednih mesečnih obrokov, pri čemer se vsi obroki, tudi prvi, obračunajo na računih. Vse cene vključujejo DDV. Pridržujemo si pravico, da kadarkoli spremenimo cene naprav. Pridržujemo si možnost napak pri tehničnih specifikacijah in opisu. Zaradi velikega števila prodajnih mest se lahko zgodi, da nekatere naprave niso na voljo na vseh prodajnih mestih, ker so zaloge omejene. Vse cene vsebujejo DDV in veljajo izključno za storitve v Sloveniji. Slike so simbolične. Dodatne informacije so na voljo na 040 40 40 40 in na prodajnih mestih A1.