Kuhalna plošča Samsung C61R2CAST/BOL

Izberi barvo naprave

687151 116412 Kuhalna plošča Samsung C61R2CAST/BOL
SPO_116412 Kuhalna plošča Samsung C61R2CAST/BOL SAMSUNG HWFix silver 299
Na zalogi v spletni trgovini manj kot 5 kosov

Cena naprave

Kuhalna plošča Samsung C61R2CAST/BOL 24 X 12,46 €

24 X 12,46 € Dummy product for fix hardware SPO_FIX_HW
  • Na 24 obrokov
  • Enostaven
    in varen nakup
  • Brezplačna dostava

Kuhalna plošča Samsung C61R2CAST/BOL

Keramično kuhalno ploščo znamke Samsung odlikujejo prefinjen dizajn, ki vaši kuhinji daje ekskluziven videz. Zaznamujejo jo pametna nadzorna plošča, štiri kuhališča, enostavno čiščenje in kakovostna uporaba.

Površina iz steklokeramike omogoča enostavno čiščenje, saj vam bodo gladka površina z ergonomsko zasnovo močno olajšala delo. Tako lahko končno preživite več časa ob uživanju pri jedi kot za čiščenje kuhalne plošče.

Štiri visokotehnološka kuhališča poskrbijo, da je vaša hrana pripravljeno hitro in izjemno kakovostno. Naj Samsung pomiri vaše misli z novim varnostnim sistemom za izklop, saj se naprave izklopijo kadar hočete. Opremljena je tudi z indikatorjem toplote, ki vam sporoči, kdaj je površina dovolj hladna, da se je lahko dotaknete, zato je varna tudi za otroke.

Tehnične lastnosti

Vrsta kuhališča keramična plošča
Upravljanje na dotik da
Število kuhališč 4
Zaklepanje tipk da
Skupna priključna moč 6000 W
Mere (Š x V x G) 57,5 x 0,53 x 50,5 cm
Teža 7,5 kg
Podatkovna kartica Več

Servis in garancija

Garancija  24 mesecev
*Promocija '5 let garancije' velja za hladilnike, pralne stroje, vgradne kuhinjske aparate in sesalnike, kupljene med 1.3. in 31.7. 2021, ter za sušilne in pralno-sušilne stroje, kupljene med 1.3. in 30.4. 2021. Za aktivacijo '5 let garancije' morate objaviti oceno kupljene naprave in se registrirati na spletni strani Samsung5letgarancije.si najpozneje 30 dni od nakupa naprave. Podrobnosti o promociji in seznam naprav si lahko ogledate na spletni strani samsung5letgarancije.si
Servis Samsung klicni center, T: 080 697 267
Telefoni in tablični računalniki:
Cene naprav veljajo ob vezavi na enega izmed izbranih naročniških paketov in so razdeljene na 12 ali 24 enakih zaporednih mesečnih obrokov, pri čemer se vsi obroki, tudi prvi, obračunajo na računih. Vse cene vključujejo DDV. Obstoječi naročniki, ki imate sklenjeno veljavno pogodbo o zagotovitvi posebne ugodnosti, lahko kupite napravo po ceni na obroke po pogojih Predčasnega nakupa telefona. Pridržujemo si pravico, da kadarkoli spremenimo cene naprav. Pridržujemo si možnost napak pri tehničnih specifikacijah in opisu. Zaradi velikega števila prodajnih mest se lahko zgodi, da nekatere naprave niso na voljo na vseh prodajnih mestih, ker so zaloge omejene. Vse cene vsebujejo DDV in veljajo izključno za storitve v Sloveniji. Naprave so prilagojene za uporabo v A1 omrežju. Slike so simbolične. Dodatne informacije so na voljo na 040 40 40 40 in na prodajnih mestih A1.
 
Naprave na obroke:
Cene naprav so razdeljene na 24 enakih zaporednih mesečnih obrokov, pri čemer se vsi obroki, tudi prvi, obračunajo na računih. Vse cene vključujejo DDV. Pridržujemo si pravico, da kadarkoli spremenimo cene naprav. Pridržujemo si možnost napak pri tehničnih specifikacijah in opisu. Zaradi velikega števila prodajnih mest se lahko zgodi, da nekatere naprave niso na voljo na vseh prodajnih mestih, ker so zaloge omejene. Vse cene vsebujejo DDV in veljajo izključno za storitve v Sloveniji. Slike so simbolične. Dodatne informacije so na voljo na 040 40 40 40 in na prodajnih mestih A1.