Kuhalna plošča Samsung NZ64H57477K/EO

Izberi barvo naprave

695437 117052 Kuhalna plošča Samsung NZ64H57477K/EO
SPO_117052 Kuhalna plošča Samsung NZ64H57477K/EO SAMSUNG HWFix black 549
Na zalogi v spletni trgovini

Cena naprave

Kuhalna plošča Samsung NZ64H57477K/EO 24 X 22,88 €

24 X 22,88 € Dummy product for fix hardware SPO_FIX_HW
  • Na 24 obrokov
  • Enostaven
    in varen nakup
  • Brezplačna dostava

Kuhalna plošča Samsung NZ64H57477K/EO ima Flex Zone, veliko pravokotno površino, ki je posebej namenjena kuhanju več jedi hkrati. Nanjo je mogoče hkrati postaviti lonce in ponve različnih oblik in velikosti, poleg tega omogoča tudi dovolj prilagodljivo delo z večjimi posodami. Tako postane kuhanje velikih družinskih obrokov bistveno lažje.

Kuhajte več jedi hkrati

Samsung NZ5000 indukcijska kuhalna plošča ima Flex Zone, veliko pravokotno površino, ki je posebej namenjena kuhanju več jedi hkrati. Nanjo je mogoče hkrati postaviti lonce in ponve različnih oblik in velikosti, poleg tega omogoča tudi dovolj prilagodljivo delo z večjimi posodami. Tako postane kuhanje velikih družinskih obrokov bistveno lažje.

Preprosto segrevanje posode

Funkcija Ready Pan Samsung NZ5000 indukcijske kuhalne plošče omogoča hitro segrevanje posode s preprostim dotikom. Namesto ročnega uravnavanja temperature med segrevanjem posode in kuhanjem se ob uporabi funkcije Ready Pan temperatura v trenutku zviša na najvišjo moč za 50 sekund in tako hitro segreje posodo, nato pa se samodejno zniža na zmerno raven (stopnja 9), ki se običajno uporablja pri kuhanju.

Visoka temperatura v trenutku

Možnost Quick Start na Samsung NZ5000 indukcijski kuhalni plošči v trenutku zagotovi visoko temperaturo ter tako zmanjša število potrebnih korakov in čas do začetka kuhanja. Izbrana kuhalna površina začne takoj segrevati hrano na najvišji temperaturi na stopnji †15†, ki jo je nato mogoče postopoma znižati. Zato ni običajnega časovnega zamika zaradi zviševanja temperature od stopnje »0« navzgor.

Izklop z enim dotikom

Funkcija Quick Stop Samsung NZ5000 indukcijske kuhalne plošče v trenutku zmanjša učinek nesreč. Kuhalne površine je mogoče s preprostim dotikom takoj izključiti in tako preprečiti prekipevanje iz posod ali smojenje hrane v ponvah. Tudi kadar morate zapustiti kuhinjo, funkcija Quick Stop zagotavlja brezskrbno in varno odsotnost.

Upravljanje v korakih

Preprosti uporabniški vmesnik Samsung NZ5000 indukcijske kuhalne plošče pri vsakem koraku prikaže, kaj storiti, zato postane kuhanje bolj praktično. Tako kot pri večini sistemov za široko potrošnjo se operacije vedno logično premikajo od leve proti desni, zato ne boste izgubljali časa z iskanjem pravih gumbov za dokončanje naslednjega koraka.

Intuitivna nastavitev temperature

Posebej širok in intuitiven drsnik za nastavitev temperature na Samsung NZ5000 indukcijski kuhalni plošči omogoča hitro in natančno upravljanje temperature med kuhanjem. S prstom se lahko preprosto dotaknete in povlečete po nadzorni LED-plošči in tako z enim preprostim gibom v trenutku nastavite ali prilagodite raven temperature posameznih kuhalnih površin. Ker je drsnik skoraj dvakrat širši od običajnih funkcij za upravljanje, lahko poskrbite za zelo natančno nastavitev.

Varnejša za otroke

Za čim večjo varnost v kuhinji varnostna ključavnica tudi najvztrajnejšim otrokom preprečuje vklop kuhalnih površin. S preprostim dotikom gumba je mogoče nadzorno ploščo v celoti zakleniti, tako da je nemogoče po nesreči ali namerno vključiti kuhalno površino, s čimer se zmanjša nevarnost, da bi se otroci na kuhalni plošči opekli.

Samodejna večja varnost

Varnostni izklop zagotavlja popolno brezskrbnost. Funkcija samodejno izklopi vse kuhalne površine, na katerih se jedi kuhajo predolgo časa, ali če v določenem časovnem razponu ni sprememb nastavitev. Zato je manj možnosti za drage ali nevarne nesreče, medtem ko se posvečate prijateljem in družini.

Učinkovita uporaba toplote

Kuhalna plošča ima vgrajen 2-stopenjski indikator preostale toplote, ki jo lahko varno in učinkovito uporabite. Če je kuhalna površina toplejša od 45 °C in jo je še vedno mogoče uporabiti za kuhanje, se jasno prikaže oznaka †h† oziroma †H†, če je toplejša od 60 °C. Ko se kuhalna površina ohladi in se je je varno dotakniti, se oznaka izklopi.

Tehnične lastnosti

Vrsta kuhališča 4x indukcija
Upravljanje elektronsko drsno stikalo in neposreden dostop
Varnostni izklop da
Otroška zaščita da
Indikator preostale temperature da
Skupna priključna moč 7200 W
Dodatno Flex Zone, Ready Pan, Quick Start, Quick Stop, uporabniški vmesnik Samsung NZ5000
Mere (Š x V x G) 60 x 52 x 5,6 cm
Teža 13,3 kg
Več podatkovna kartica 

Servis in garancija

Garancija 24 mesecev
Servis Samsung klicni center, T: 080 697 267
Telefoni in tablični računalniki:
Cene naprav veljajo ob vezavi na enega izmed izbranih naročniških paketov in so razdeljene na 12 ali 24 enakih zaporednih mesečnih obrokov, pri čemer se vsi obroki, tudi prvi, obračunajo na računih. Vse cene vključujejo DDV. Obstoječi naročniki, ki imate sklenjeno veljavno pogodbo o zagotovitvi posebne ugodnosti, lahko kupite napravo po ceni na obroke po pogojih Predčasnega nakupa telefona. Pridržujemo si pravico, da kadarkoli spremenimo cene naprav. Pridržujemo si možnost napak pri tehničnih specifikacijah in opisu. Zaradi velikega števila prodajnih mest se lahko zgodi, da nekatere naprave niso na voljo na vseh prodajnih mestih, ker so zaloge omejene. Vse cene vsebujejo DDV in veljajo izključno za storitve v Sloveniji. Naprave so prilagojene za uporabo v A1 omrežju. Slike so simbolične. Dodatne informacije so na voljo na 040 40 40 40 in na prodajnih mestih A1.
 
Naprave na obroke:
Cene naprav so razdeljene na 24 enakih zaporednih mesečnih obrokov, pri čemer se vsi obroki, tudi prvi, obračunajo na računih. Vse cene vključujejo DDV. Pridržujemo si pravico, da kadarkoli spremenimo cene naprav. Pridržujemo si možnost napak pri tehničnih specifikacijah in opisu. Zaradi velikega števila prodajnih mest se lahko zgodi, da nekatere naprave niso na voljo na vseh prodajnih mestih, ker so zaloge omejene. Vse cene vsebujejo DDV in veljajo izključno za storitve v Sloveniji. Slike so simbolične. Dodatne informacije so na voljo na 040 40 40 40 in na prodajnih mestih A1.