Vgradna pečica Electrolux EOF4P74X

Izberi barvo naprave

686508 116361 Vgradna pečica Electrolux EOF4P74X
SPO_116361 Vgradna pečica Electrolux EOF4P74X ELECTROLUX HWFix stainless steel 439
Ni na zalogi v spletni trgovini
Obvesti me, ko bo naprava na zalogi v spletni trgovini

Cena naprave

Vgradna pečica Electrolux EOF4P74X 24 X 18,29 €

24 X 18,29 € Dummy product for fix hardware SPO_FIX_HW
Vgradna pirolitična pečica 600 SurroundCook® z ventilatorjem in barve na prstne odtise neobčutljiva površina iz nerjavnega jekla. SurroundCook – enakomerno segrevanje pečice z vročim zrakom, LED interaktivni prikazovalnik, mehanske tipke in izvlečni gumbi, 10 funkcij, pizza mod; elektronski nadzor pečice, na voljo 21 programskih nastavitev, hladna vrata s 3 izolacijskimi stekli. Zvočna signalizacija: začetek, trajanje, konec, opozorila, minutni opomnik,  Prikaz časa: trenutni,trajanje,  Prikaz temperature: zadana, dejanska, preostala;indikator preostale temperature.

Tehnične lastnosti

Energijski razred A+
Skupna priključna moč  3490 W
Moč  220 - 240 W
Uporabna prostornina pečice 72 l
Čiščenje pečice piroliza
Razpon temperature 30 °C - 300 °C
Število nivojev pečenja 3
Funkcije konvekcijsko/tradicionalno, odtaljevanje, hitri žar, žar, ohranjanje temperature, program za pečenje mesa, vlažno pečenje, program za pizzo, pečenje z ventilatorjem, turbo žar
Programi 2 stopnji pirolize, zvočni signal, varovalo za otroke, Demo program, indikator zaklepanja vrat, zamenjava vrat, trajanje, elektronski nadzor temperature, elektronsko zaklepanje vrat, konec, odštevalna ura, zamik vklopa pirolize, opozorilo za čiščenje - piroliza, pravi indikator temperature, indikator preostale temperature, uporaba preostale temperature, prikaz časa delovanja, varnostni izklop, servisne kode, predlagana temperatura, prikaz točnega časa
Drugo priloženi pekači (1x globoki, 1x za sladice), samodejni ventilator za hlajenje
Mere (Š x V x G) 59,4 x 59,4 x 56,9 cm
Teža 31,7 kg
Več podatkovna kartica

Servis in garancija

Garancija 2 + 3 leta (*Če ste kupili vgradni aparat bele tehnike, štedilnik, pomivalni stroj, pralni stroj, sušilni ali pralno sušilni stroj Electrolux med 1.2. in 31.7.2020, lahko pridobite 5 let garancije (2 leti redne garancije + 3 leta dodatnega jamstva) z obvezno spletno registracijo na https://www.electrolux.si/5-let-garancije/. Spletno registracijo nakupa je potrebno opraviti najkasneje 1 mesec po zaključku promocije, torej do 31.8.2020)
Servis Electrolux klicni center, T: 01 242 57 30, od ponedeljka do petka 8:00 - 16:00
Telefoni in tablični računalniki:
Cene naprav veljajo ob vezavi na enega izmed izbranih naročniških paketov in so razdeljene na 12 ali 24 enakih zaporednih mesečnih obrokov, pri čemer se vsi obroki, tudi prvi, obračunajo na računih. Vse cene vključujejo DDV. Obstoječi naročniki, ki imate sklenjeno veljavno pogodbo o zagotovitvi posebne ugodnosti, lahko kupite napravo po ceni na obroke po pogojih Predčasnega nakupa telefona. Pridržujemo si pravico, da kadarkoli spremenimo cene naprav. Pridržujemo si možnost napak pri tehničnih specifikacijah in opisu. Zaradi velikega števila prodajnih mest se lahko zgodi, da nekatere naprave niso na voljo na vseh prodajnih mestih, ker so zaloge omejene. Vse cene vsebujejo DDV in veljajo izključno za storitve v Sloveniji. Naprave so prilagojene za uporabo v A1 omrežju. Slike so simbolične. Dodatne informacije so na voljo na 040 40 40 40 in na prodajnih mestih A1.
 
Naprave na obroke:
Cene naprav so razdeljene na 24 enakih zaporednih mesečnih obrokov, pri čemer se vsi obroki, tudi prvi, obračunajo na računih. Vse cene vključujejo DDV. Pridržujemo si pravico, da kadarkoli spremenimo cene naprav. Pridržujemo si možnost napak pri tehničnih specifikacijah in opisu. Zaradi velikega števila prodajnih mest se lahko zgodi, da nekatere naprave niso na voljo na vseh prodajnih mestih, ker so zaloge omejene. Vse cene vsebujejo DDV in veljajo izključno za storitve v Sloveniji. Slike so simbolične. Dodatne informacije so na voljo na 040 40 40 40 in na prodajnih mestih A1.