Vgradna pečica Electrolux EOF4P74X

Izberi barvo naprave

686508 116361 Vgradna pečica Electrolux EOF4P74X
SPO_116361 Vgradna pečica Electrolux EOF4P74X ELECTROLUX HWFix stainless steel 456
Na zalogi v spletni trgovini

Cena naprave

Vgradna pečica Electrolux EOF4P74X 24 X 19 €

24 X 19 € Dummy product for fix hardware SPO_FIX_HW
  • Na 24 obrokov
  • Enostaven
    in varen nakup
  • Brezplačna dostava

Vgradna pirolitična pečica 600 Surround Cook® bo poskrbela, da se bo vse, od piščanca do peciv, speklo enakomerno. Notranja temperatura je vseskozi enakomerna, ker ventilator omogoča kroženje zraka in toplote. Obračanje jedi in prestavljanje pekača je tako odveč.

Pečica je iz nerjavečega jekla in zato neobčutljiva na prstne odtise. Poleg tega omogoča še številne druge funkcionalnosti – LED interaktivni prikazovalnik, mehanske tipke, izvlečni gumbi, elektronski nadzor pečice, 21 programskih nastavitev, hladna vrata s tremi izolacijskimi stekli, itd.

Ohranjanje pečice kot nove ni težko s pametno funkcijo pirolitičnega čiščenja. Ta sistem samodejnega čiščenja segreje pečico do temperature, ki spremeni ostanke maščobe in druge ostanke v pepel. To pomeni, da morate dno samo obrisati in nič več.

Enakomerno pečeno z Multilevel

Uživajte v enakomernem pečenju z Multilevel. Dodaten grelec pomeni, da lahko enakomerno pečete na treh stopnjah. Popolno za ustvarjanje najslastnejših piškotov in bogatih pit.

Pirolitično čiščenje za trajen sijaj

Ohranjanje pečice kot nove ni težko z našo pametno funkcijo pirolitičnega čiščenja. Ta sistem samodejnega čiščenja segreje pečico do temperature, ki spremeni ostanke maščobe in druge ostanke v pepel. To pomeni, da morate dno samo obrisati. Niti enega dneva več ne boste porabili za drgnjenje.

LED ekran izbere najboljšo temperaturo

LED ekran sam predlaga najbolj primerno temperaturo glede na izbrano funkcijo prečenja. Tako ne boste nikoli več rabili ugibati, katera teperatura je optimalna za pečenje izbrane jedi. Nastavitve seveda lahko spreminjate tudi ročno, ter nastavite čas začetka in konca.

Hitro in učinkovito, enakomerno pečenje

S pomočjo našega sistema enakomernega pečenja toplota kroži po pečici, zaradi česar je vse zagotovo pečeno enakomerno. Vse brez potrebe po obračanju jedi. Naša tehnologija pomeni, da se pečica hitreje segreje, zaradi česar prihranite čas in energijo.

Tehnične lastnosti

Energijski razred A+
Skupna priključna moč  3490 W
Moč  220 - 240 W
Uporabna prostornina pečice 72 l
Čiščenje pečice piroliza
Razpon temperature 30 °C - 300 °C
Število nivojev pečenja 3
Funkcije konvekcijsko/tradicionalno, odtaljevanje, hitri žar, žar, ohranjanje temperature, program za pečenje mesa, vlažno pečenje, program za pizzo, pečenje z ventilatorjem, turbo žar
Programi 2 stopnji pirolize, zvočni signal, varovalo za otroke, Demo program, indikator zaklepanja vrat, zamenjava vrat, trajanje, elektronski nadzor temperature, elektronsko zaklepanje vrat, konec, odštevalna ura, zamik vklopa pirolize, opozorilo za čiščenje - piroliza, pravi indikator temperature, indikator preostale temperature, uporaba preostale temperature, prikaz časa delovanja, varnostni izklop, servisne kode, predlagana temperatura, prikaz točnega časa
Drugo priloženi pekači (1x globoki, 1x za sladice), samodejni ventilator za hlajenje
Mere (Š x V x G) 59,4 x 59,4 x 56,9 cm
Teža 31,7 kg
Več podatkovna kartica

Servis in garancija

Garancija 24 mesecev
Servis Electrolux klicni center, T: 01 242 57 30, od ponedeljka do petka 8:00 - 16:00
Telefoni in tablični računalniki:
Cene naprav veljajo ob vezavi na enega izmed izbranih naročniških paketov in so razdeljene na 12 ali 24 enakih zaporednih mesečnih obrokov, pri čemer se vsi obroki, tudi prvi, obračunajo na računih. Vse cene vključujejo DDV. Obstoječi naročniki, ki imate sklenjeno veljavno pogodbo o zagotovitvi posebne ugodnosti, lahko kupite napravo po ceni na obroke po pogojih Predčasnega nakupa telefona. Pridržujemo si pravico, da kadarkoli spremenimo cene naprav. Pridržujemo si možnost napak pri tehničnih specifikacijah in opisu. Zaradi velikega števila prodajnih mest se lahko zgodi, da nekatere naprave niso na voljo na vseh prodajnih mestih, ker so zaloge omejene. Vse cene vsebujejo DDV in veljajo izključno za storitve v Sloveniji. Naprave so prilagojene za uporabo v A1 omrežju. Slike so simbolične. Dodatne informacije so na voljo na 040 40 40 40 in na prodajnih mestih A1.
 
Naprave na obroke:
Cene naprav so razdeljene na 24 enakih zaporednih mesečnih obrokov, pri čemer se vsi obroki, tudi prvi, obračunajo na računih. Vse cene vključujejo DDV. Pridržujemo si pravico, da kadarkoli spremenimo cene naprav. Pridržujemo si možnost napak pri tehničnih specifikacijah in opisu. Zaradi velikega števila prodajnih mest se lahko zgodi, da nekatere naprave niso na voljo na vseh prodajnih mestih, ker so zaloge omejene. Vse cene vsebujejo DDV in veljajo izključno za storitve v Sloveniji. Slike so simbolične. Dodatne informacije so na voljo na 040 40 40 40 in na prodajnih mestih A1.