Napihljiv sup Mistral Adventure 11"5

Izberi barvo naprave

704556 117871 Napihljiv sup Mistral Adventure 11"5
SPO_117871 Napihljiv sup Mistral Adventure 11"5 MISTRAL HWFix blue grey 799.9
Na zalogi v spletni trgovini

Cena naprave

Napihljiv sup Mistral Adventure 11"5 24 X 33,33 €

24 X 33,33 € Dummy product for fix hardware SPO_FIX_HW
  • Na 24 obrokov
  • Enostaven
    in varen nakup
  • Brezplačna dostava

Napihljiv sup Mistral Adventure 11"5

Če želite aktivno in sproščeno ob vodi, je ta deska ustvarjena z mislijo na vas in vašo družino. Sup Mistral vam bo zagotovil ure zabave in sprostitve ter užival v skupnem počitku med počitnicami ali vikend potovanji.

Vsestranska SUP deska, idealna za začetnike in rekreativno veslanje. Odlikuje ga klasična, vsestranska oblika, ki zagotavlja stabilnost in udobje na vodi. Krov je pokrit s protizdrsno peno EVA. Plošča je opremljena s tremi plavuti v nastavitvi potiska, ki zagotavljajo smerno stabilnost in vodljivost.

Tehnične lastnosti

Volumen 300 L
Tehnologija izdelave Fusion Layer
Nosilnost deske do 150 kg
Optimalna teža suparja do 110 kg
Namen vsestranska sup deska za začetnike in družine
Napihljivost do 15 PSI / 134 Bar
Smernik sredinski, pomoč pri uravnavanju smeri
Vsebina kompleta sup, aluminijasto nastavljivo veslo, kolenski povodec, tlačilka, smernik, set za popravilo deske, potovalna torba
Dimenzije  (Š x V x G) 81 x 350 x 15 cm

Servis in garancija

Garancija 12 mesecev
Servis BIROTEHNA d.o.o. , Litijska cesta 259, 1000 Ljubljana
Telefoni in tablični računalniki:
Cene naprav veljajo ob vezavi na enega izmed izbranih naročniških paketov in so razdeljene na 12 ali 24 enakih zaporednih mesečnih obrokov, pri čemer se vsi obroki, tudi prvi, obračunajo na računih. Vse cene vključujejo DDV. Obstoječi naročniki, ki imate sklenjeno veljavno pogodbo o zagotovitvi posebne ugodnosti, lahko kupite napravo po ceni na obroke po pogojih Predčasnega nakupa telefona. Pridržujemo si pravico, da kadarkoli spremenimo cene naprav. Pridržujemo si možnost napak pri tehničnih specifikacijah in opisu. Zaradi velikega števila prodajnih mest se lahko zgodi, da nekatere naprave niso na voljo na vseh prodajnih mestih, ker so zaloge omejene. Vse cene vsebujejo DDV in veljajo izključno za storitve v Sloveniji. Naprave so prilagojene za uporabo v A1 omrežju. Slike so simbolične. Dodatne informacije so na voljo na 040 40 40 40 in na prodajnih mestih A1.
 
Naprave na obroke:
Cene naprav so razdeljene na 24 enakih zaporednih mesečnih obrokov, pri čemer se vsi obroki, tudi prvi, obračunajo na računih. Vse cene vključujejo DDV. Pridržujemo si pravico, da kadarkoli spremenimo cene naprav. Pridržujemo si možnost napak pri tehničnih specifikacijah in opisu. Zaradi velikega števila prodajnih mest se lahko zgodi, da nekatere naprave niso na voljo na vseh prodajnih mestih, ker so zaloge omejene. Vse cene vsebujejo DDV in veljajo izključno za storitve v Sloveniji. Slike so simbolične. Dodatne informacije so na voljo na 040 40 40 40 in na prodajnih mestih A1.