<span class="txt-white-desktop">Novi iPhone 11 Pro</span> <span class="txt-white-desktop">Novi iPhone 11 Pro</span>

Novi iPhone 11 Pro

iPhone 11 Pro Max

Profesionalne kamere, profesionalen zaslon, profesionalen telefon.

Preveri

iPhone 11 Pro

Tri kamere, ki delujejo kot eno.

Preveri

iPhone 11

Ravno prav vsega.

Preveri

Profesionalna kamera. Profesionalen zaslon. Profesionalen telefon.

V torek, 10. septembra, je Apple predstavil svoj prvi pametni telefon s profesionalnim sistemom treh kamer. Poleg tega ga odlikujejo neprecenljiva močnejša baterija, ki zagotavlja do 4 ur več energije, 14,7 oz. 16,5-centimetrski Super Retina XDR zaslon in revolucionaren čip, ki postavlja nove mejnike na trgu pametnih telefonov. Govorimo o prvem iPhone telefonu, ki je dovolj zmogljiv, da si zasluži poimenovanja "Pro".

Tri kamere, ki delujejo kot eno.

iPhone 11 Pro vas bo navdušil s prvim sistemom treh kamer, ki združuje vrhunsko tehnologijo in preprostost iPhone telefona. Z novo kamero boste lahko v objektiv ujeli do 4x več kot do sedaj, poleg tega pa bodo tudi fotografije, posnete v slabših svetlobnih pogojih, vrhunske - od zasenčene svetlobe v restavracijah do sončnih zahodov na plaži, novi Nočni način avtomatsko poskrbi, da bodo vaši posnetki izgledali naravno in profesionalno.

Najvišja kakovost videa na trgu.

Apple iPhone 11 Pro vas bo navdušil z realističnimi 4K posnetki s 60 sličicami na sekundo in razširjenim dinamičnim razponom. Posnetke lahko z novimi orodji zelo hitro urejate - rotirate, obrezujete in dodajate filtre.

Zasebnost, vgrajena.

Face ID je najbolj varen način identifikacije obraza, ki jih pametni telefoni ponujajo. Vaše slike ne shrani ali deli, saj je pri iPhone-u vaša zasebnost na prvem mestu.