<span class="txt-white-desktop">Novi iPhone 11 Pro</span> <span class="txt-white-desktop">Novi iPhone 11 Pro</span>

Novi iPhone 11 Pro

iPhone 11 Pro Max

Profesionalne kamere, profesionalen zaslon, profesionalen telefon.

Preveri

iPhone 11 Pro

Tri kamere, ki delujejo kot eno.

Preveri

iPhone 11

Ravno prav vsega.

Preveri

Prinesite stari telefon in prihranite pri novem.

Svojega starega telefona ali tablice ne odložite v predal, ampak ga prinesite na prodajno mesto A1 in prihranite do 249 € pri nakupu nove naprave.   Več >>

Profesionalna kamera. Profesionalen zaslon. Profesionalen telefon.

Apple predstavlja svoj prvi pametni telefon s profesionalnim sistemom treh kamer. Poleg tega ga odlikujejo neprecenljiva močnejša baterija, ki zagotavlja do 4 ur več energije, 14,7 oz. 16,5-centimetrski Super Retina XDR zaslon in revolucionaren čip, ki postavlja nove mejnike na trgu pametnih telefonov. Govorimo o prvem iPhone telefonu, ki je dovolj zmogljiv, da si zasluži poimenovanja "Pro".

Tri kamere, ki delujejo kot eno.

iPhone 11 Pro vas bo navdušil s prvim sistemom treh kamer, ki združuje vrhunsko tehnologijo in preprostost iPhone telefona. Z novo kamero boste lahko v objektiv ujeli do 4x več kot do sedaj, poleg tega pa bodo tudi fotografije, posnete v slabših svetlobnih pogojih, vrhunske - od zasenčene svetlobe v restavracijah do sončnih zahodov na plaži, novi Nočni način avtomatsko poskrbi, da bodo vaši posnetki izgledali naravno in profesionalno.

Najvišja kakovost videa na trgu.

Apple iPhone 11 Pro vas bo navdušil z realističnimi 4K posnetki s 60 sličicami na sekundo in razširjenim dinamičnim razponom. Posnetke lahko z novimi orodji zelo hitro urejate - rotirate, obrezujete in dodajate filtre.

Zasebnost, vgrajena.

Face ID je najbolj varen način identifikacije obraza, ki jih pametni telefoni ponujajo. Vaše slike ne shrani ali deli, saj je pri iPhone-u vaša zasebnost na prvem mestu.

Več o ponudbi iPhone 11 Pro

Cena 41 EUR predstavlja mesečni obrok za nakup telefona iPhone 11 Pro 64 GB ob vezavi za 24 mesecev na paketu A1 Go! M in sicer v primeru plačila telefona v 24 enakih zaporednih mesečnih obrokih, pri čemer se vsi obroku, tudi prvi, mesečno prištevajo računu za opravljene elektronske komunikacijske storitve družbe A1 Slovenija, d. d. Ponudba velja do 11. 11. 2019. Cena telefona je odvisna od izbranega naročniškega paketa. Zaloge mobilnih naprav so omejene. Ponudba je veljavna za fizične in pravne osebe. Obstoječi naročniki, ki imajo sklenjeno veljavno pogodbo o zagotovitvi posebne ugodnosti, lahko kupijo telefon po ceni na obroke po pogojih te pogodbe. Posebna ponudba Staro za novo velja za odkup rabljenih telefonskih naprav ter tablic, pod pogojem istočasnega nakupa nove telefonske naprave in vezavi na 12 ali 24 mesecev na katerikoli pogovorni mobilni paket A1. Uporabnik za rabljeno napravo prejme kupnino od ocenjene vrednosti te naprave. Kupnina se izplača v obliki dobropisa, ki ga uporabnik lahko izkoristi pri istočasnem nakupu nove telefonske naprave pri A1 Slovenija. Kakršenkoli drugačen način izplačila kupnine, zlasti v gotovini, ni mogoč. Dobropis ni prenosljiv na drugo osebo. Ponudba je namenjena samo zasebnim uporabnikom. Pri nakupu ene telefonske naprave se lahko koristi do največ tri dobropise za rabljene naprave, vendar dodatna kupnina velja le za eno telefonsko napravo. Prihranek 249 € predstavlja odkupno ceno brezhibno ohranjenega aparata iPhone 8 64 GB. Za pakete A1 Go! veljajo Splošni pogoji za izvajanje elektronskih komunikacijskih storitev za potrošnike oz. pravne osebe in podjetnike, Posebni pogoji za izvajanje mobilnih storitev ter Opis paketov A1 Go!, ki so skupaj s cenami ostalih storitev na voljo na 040 40 40 40, A1.si in na prodajnih mestih A1. Vse cene vključujejo DDV. A1 Slovenija, d. d., Šmartinska c. 134b, SI-1000.

Več Skrij