O A1 Slovenija

Vedno nekaj dobrega pri A1 z novimi paketi brez vezave in vrhunsko izkušnjo gledanja televizije

( 20.05.2020 )

A1 Slovenija je osvežil svojo ponudbo paketov z internetom in televizijo ter dodal novo televizijsko rešitev A1 Xplore TV, ki ponuja popolnoma prenovljeno izkušnjo gledanja televizije. Uporabniki paketov bodo lahko uživali tudi v novih, višjih internetnih hitrostih. Kot edini na trgu pa so oblikovali pakete brez vezave, ki hkrati ohranjajo enotno in ugodno ceno.

Prenovljena ponudba je namenjena predvsem tistim, ki cenijo brezskrbnost in fleksibilnost. Vsi paketi so dostopni brez vezave, uporabnikom pa je na voljo tudi brezplačna menjava paketa in brezplačna prekinitev naročniškega razmerja v prvih 3 mesecih. Nova ponudba paketov A1 Net+TV s fleksibilno TV shemo omogoča prilagoditev televizijskih vsebin potrebam uporabnika, v paketih pa je na izbiro tudi stacionarna telefonija.  
 
Novi paketi A1 Net+TV z višjimi internetnimi hitrostmi do kar 350 Mb/s so na voljo v treh različicah. Osnovni paket Net+TV S tako za 29,99€ ponuja več kot 110 televizijskih programov, paket A1 Net+TV M nudi več kot 190 televizijskih programov po ceni 34,99 €, paket A1 Net+TV L pa več kot 240 televizijskih kanalov s 7-dnevnim časovnim zamikom po ceni 44,99 €. Časovni zamik lahko po ugodni ceni dokupijo uporabniki manjših paketov po brezplačnem 3-mesečnem preizkusu. 
 
Uporabniki A1 Slovenija bodo od zdaj naprej uživali tudi v višji internetni hitrosti. Nadgradnjo hitrosti bodo občutili uporabniki z optično povezavo, ki bodo lahko hitrost nadgradili do 500/100 Mb/s. Za najbolj optimalno internetno izkušnjo A1 Slovenija nudi tudi nov, vrhunski modem Fritzbox. 
 
Novi so tudi paketi za internetni dostop A1 Brezžični net in A1 Fix net, ki še vedno omogočajo nadgradnjo internetne hitrosti in spletne videoteke HBO GO, VOYO, NBA League Pass.  Niso pa pozabili na tiste, ki zaradi slabše infrastrukture ne morejo spremljati TV vsebin – v kombinaciji s paketi za internetni dostop je možno spremljati televizijo s shemo do 150 kanali. Temu so namenjeni paketi A1 Brezžični net + TV. 
 
Vsem uporabnikom, ki se bodo odločili za pakete s televizijo A1 Net+TV, za piko na i čaka popolnoma prenovljena izkušnja gledanja televizije z novo televizijsko rešitvijo A1 Xplore TV. Popolnoma prenovljen TV vmesnik odlikuje nov priporočilni sistem vsebin, iskalnik, snemalnik priljubljenih serij in samodejno prilagajanje kakovosti TV programov. Poleg televizije v živo uporabnike v videoteki čaka več kot 10.000 filmov in serij in aplikacije uveljavljenih ponudnikov spletnih vsebin na zahtevo. S pomočjo aplikacije A1 Xplore TV Go lahko vsebine prenesejo na ostale pametne naprave in vsebine sočasno gledajo na kar šestih zaslonih hkrati.  
 

Več informacij o novih paketih A1 Net+TV najdete na a1.si/tv-paketi

Več informacij o novih paketih Brezžični + TV najdete na a1.si/a1-brezzicni-net-tv

Več informacij o novi rešitvi A1 Xplore tv na a1.si/a1-xplore-tv.

NAZAJ