To jesen bodo zvezde svetlejše s premierami na STAR Channel

1. oktobra se v Sloveniji FOX preimenuje v STAR Channel.

Zvezdniška preobrazba prinaša priljubljene serije in vznemirljive nove naslove.

To jesen bo televizijska zvezda zasijala v domovih ljubiteljev vrhunskih vsebin. Kot je bilo že prejšnje leto napovedano s strani družbe The Walt Disney Company se FOX preimenuje v STAR Channel. Novo ime ter izstopajoča vizualna podoba znamenite televizijskega kanala bosta osvetlila male ekrane že 1. oktobra.

STAR Channel bo ostal dom drznih zabavnih vsebin s poslanstvom, da prinaša najboljše akcijske, dramske in komične serije vodilnih studiev. Gledalci se bodo lahko razveselili zgodb, ki jih poznajo in imajo radi, z naslovi, kot so "Simpsonovi", "Castle", "Kosti", pa tudi neverjetno vznemirljivimi premierami na kanalu, kot so: priljubljena komična serija "Samo umori v stavbi" s Steveom Martinom, Martinom Shortom in Seleno Gomez, akcijsko-pustolovska serija "Resnične laži", sodoben pristop k istoimenskemu izvirnemu filmu, in proceduralna drama "Alarm: Enota za pogrešane osebe”.

Zvezdna konstelacija zabavnih kanalov v portfelju družbe The Walt Disney Company v Sloveniji se zaključuje s STAR Life, STAR Crime in STAR Movies.

STAR Life bo še naprej ponujal gledalcem lahkotne vsebine in bo njihovo okno v najnovejše romantične, dramske in dramsko-komične naslove. Skupaj z oblikovno preobrazbo kanala bo kanal oboževalcem prinesel tudi “zvezdniški dež” s premierami serij, kot sta "Ustrahovani", v kateri igrata Julia Roberts in Sean Penn, ter "Mali požari povsod", z Reese Witherspoon in Kerry Washington v glavnih vlogah. Gledalci bodo imeli priložnost preživeti ure s priljubljenimi liki, kot so dame iz Wisteria Lane, dobro znane iz značilne serije kanala "Obupane gospodinje", ter posvečenimi medicinskimi strokovnjaki iz "Talenti v belem".

STAR Crime bo ostal zvest tradiciji in si prizadeval privlačiti ljubitelje kriminalk s svojim programom, ki bo poln izvirno oblikovanih, izpopolnjenih in visoko kakovostenih kriminalnih vsebin. Poleg prenove kanala nas čakajo tudi premiere serij, kot sta "Will Trent" in "Vrnitev iz raja".

In nazadnje, toda zagotovo ne manj pomembno, bo STAR Movies prinesel vzdušje velikega platna v domove oboževalcev po vsej Sloveniji, s posebno mešanico uspešnic in klasičnih filmov.

Vse naslove in več vaših najljubših zabavnih vsebin boste našli na STAR Channel, STAR Life, STAR Crime in STAR Movies od oktobra, na istih mestih v elektronskem programskem vodniku (EPG) kanalov.