Akcije in ugodnosti

Akcije

Samsung Galaxy S9 in S9+

Predstavljamo novi Samsung Galaxy S9 in Galaxy S9+, napravi, ki premikata meje tradicionalnih pametnih telefonov in nudi novo doživetje uporabnikom. Prednaročila so na voljo do 15. marca. Če ga naročite do 8. marca, ga lahko prejmete do 7 dni pred pričetkom redne prodaje. oba bosta v naši redni prodaji od 16. marca dalje.

Več
Poveži se s frendi in vsak dobi epski paket - A1 Orto Epik!

Izberi najboljši mobilni paket za mlade od 11 do 31 let A1 Orto Epik s 30 GB prenosa podatkov v Sloveniji, od tega kar 7 GB v EU/EEA, in sestavi epski geng!

V geng lahko povabiš svoje prijatelje ali pa spoznaš nove. Več kot vas bo, več boste prihranili pri mesečnem računu in bolje se boste odrezali v prihajajočih epskih Orto bitkah!

Več
Jamstvo 4G/LTE omrežja

V omrežju A1 Slovenija vam omogočamo vrhunsko izkušnjo z zanesljivim 4G/LTE omrežjem najvišjih hitrosti – za izjemne trenutke, ki jih ne želite zamuditi.

Več
Staro za novo

Prinesite svoj še delujoči telefon ali tablico in jo zamenjajte za novo napravo. Odkupno ceno vam upoštevamo kot popust ob hkratnem nakupu nove naprave.

Več
Potujte v EU brez dodatnih stroškov!

Nič več iskanja WiFi omrežij, nič več izklapljanja interneta v tujini, nič več visokih stroškov - samo pri A1 lahko vse govorne pakete uporabljate v tujini enako kot doma, brez preračunavanj in brez dodatnih stroškov.

Več
A1 Kombo paketi

V Si.mobilu smo se preoblikovali v A1 Slovenija in za vas pripravili novo, celovito ponudbo. Združite A1 internet, televizijo, stacionarno in mobilno telefonijo - vse na enem računu. Pri tem prihranite in uživajte v neomejenem prenosu podatkov na vseh napravah, tudi mobilnih.

Več
Paketi A1 Svobodni

V življenju štejejo male zmage. Dosegajte jih z paketi A1 Svobodni z neomejenimi klici, SMSi in MMSi ter večjimi količinami prenosa podatkov - odslej ob polni hitrosti LTE omrežja. Uživajte tudi v brezskrbni komunikaciji v EU ter izkoristite najboljše cene izbranih telefonov!

Več