Akcije in ugodnosti

Akcije

Enkratni telefoni, enkratne cene!

Ujemite ugodnost in si zagotovite enkratni telefon Samsung Galaxy S9 256GB ali Samsung Galaxy S9+ 256GB po enkratni ceni, s kar 120 € popusta.

Več
Enostavno prihranite z eRačunom.

eRačun lahko prejmete na elektronski naslov ali v spletno banko, kjer vam je vedno pri roki. Plačilo računa je enostavno, hkrati pa prispevate k ohranjanju narave.

Več
Pametna ura Huawei GT za 1 EUR

Ob nakupu telefona Huawei P20, Huawei P20 Pro ali Huawei Mate 20 Pro in vezavi za 2 leti na katerikoli paket iz naše redne ponudbe prejmete pametno uro Huawei GT za 1 €.

Več
Spletna zaščita za telefon

A1 Protekt ščiti vaš pametni telefon pred virusi in spletnimi prevarami.

Več
Storitev pay365

Enostavno in brezskrbno polnjenje predplačniškega računa A1 SIMPL prek trajnika.

Več
Telefon in paket po praznični skupni ceni!

Izkoristite čas prazničnih ugodnosti in tudi sebi podarite darilo. Spreminjamo pravila s praznično ponudbo, v kateri dobite odličen telefon v kombinaciji s paketom po zagotovljeno najnižji skupni ceni!

Več
Z A1 ugodneje na smučišča!

Zagotovite si še cenejše smučarske karte za vrhunska avstrijska smučišča v predprodaji od 6. 11. do 6. 12. 2018. Na smučišču boste lahko tudi testirali najnovejše Elanove smuči!

Več
iPhone XR. Genialen. V vseh pogledih.

Phone Xvas bo navdušil z najnaprednejšim zaslonom LCD med mobilnimi napravami, napredno prepoznavo obraza Face ID in najzmogljivejšim procesorjem v pametnem telefonu. Na voljo v šestih osupljivih novih barvah.

Več
Enkratni popusti, enkratne cene!

Ne zamudite enkratne priložnosti, ko so enkratni telefoni lahko vaši po enkratnih cenah. Na novih mobilnih paketih A1 GO! izberite Huawei Mate 10 Pro, LG Q7 ali LG G7. Ob nakupu LG G7 pa prejmete še televizijo LG.

Več
Rezervirajte svoj Huawei Mate 20 Pro

Huawei je 16. oktobra predstavil novost v seriji Mate 20, ki bo od 5. novembra na voljo tudi pri A1. S prednaročilom si zagotovite svoj novi Huawei Mate 20 Pro. Prvih 100 uporabnikov pa ob naročilu prek spleta prejme brezžični hitri polnilec za le 1 €.

Več