Akcije in ugodnosti

Akcije

Zagotovite si Samsung Galaxy Note8

Novi Note8 ima še večji, 160,5-milimetrski zaslon, več delovnega pomnilnika, digitalno pisalo S Pen in dvojno kamero.

Od petka, 15. 9. 2017, si pri A1 zagotovite najnovejši Samsung Galaxy Note8 - že za 24 x 26 € na mesec na paketu A1 Svobodni 100 GB!

Več
Izberite paket za dva in prihranite!

Delita vse, kar želita. Tudi 40 GB prenosa podatkov in neomejeno komunikacijo v novem paketu A1 Svobodni 40 GB. Ogromne količine lahko sedaj delite s svojimi bližnjimi in skupaj za dva plačujete le 29,99 € mesečno.

Več
Enostaven net za vsak flat, za mlade do 31. leta še bolj ugodno - že od 17,99 €/mesec!

Nimaš dostopa do širokopasovnega interneta ali pa nisi zadovoljen s trenutno povezavo? Imamo najbolj enostavno rešitev zate - pakete A1 Domači net.

Več
Trojček z mobilno ponudbo

Združite A1 internet, televizijo, stacionarno in mobilno telefonijo - vse na enem računu. Pri tem prihranite in uživajte v neomejenem prenosu podatkov na vseh napravah, tudi mobilnih.

Več
LG G6 in LG LED TV

Ob nakupu telefona LG G6 boste kot darilo prejeli 32-palčni televizor - dva zaslona za eno ceno!

Več
Posebna ponudba – A1 Hitri net L z 20 GB za samo 14,99 €/mesec!

Izkoristite izjemno ponudbo izjemno hitrega mobilnega interneta. Paket A1 Hitri net L, ki vsebuje kar 20 GB prenosa podatkov, vam je sedaj na voljo po izjemno znižani ceni 14,99 €/mesec in to kar za polni 2 leti!

Več
Jamstvo 4G/LTE omrežja

V omrežju A1 Slovenija vam omogočamo vrhunsko izkušnjo z zanesljivim 4G/LTE omrežjem najvišjih hitrosti – za izjemne trenutke, ki jih ne želite zamuditi.

Več
Sony Xperia XA1 in slušalke Sony MDR-ZX310

Ob nakupu telefona Sony Xperia XA1 lahko sedaj po ceni samo 1 € kupite še stereo slušalke Sony MDR-ZX310 – za res uglašeno kombinacijo.

Več
HTC U11 in Under Armour HealthBox

Ob nakupu telefona HTC U11 lahko sedaj po ceni samo 1 € kupite še poseben Under Armour komplet dodatne opreme za šport in zdravje, ki vsebuje pametno tehtnico z več funkcijami, UA Band zapestnico in UA Heart Rate prsni pas.

Več
Staro za novo

Prinesite svoj še delujoči telefon ali tablico in jo zamenjajte za novo napravo. Odkupno ceno vam upoštevamo kot popust ob hkratnem nakupu nove naprave.

Več