Akcije in ugodnosti

Akcije

Sony Xperia XA1 in slušalke Sony MDR-ZX310

Ob nakupu telefona Sony Xperia XA1 lahko sedaj po ceni samo 1 € kupite še stereo slušalke Sony MDR-ZX310 – za res uglašeno kombinacijo.

Več
HTC U11 in Under Armour HealthBox

Ob nakupu telefona HTC U11 lahko sedaj po ceni samo 1 € kupite še poseben Under Armour komplet dodatne opreme za šport in zdravje, ki vsebuje pametno tehtnico z več funkcijami, UA Band zapestnico in UA Heart Rate prsni pas.

Več
Staro za novo

Prinesite svoj še delujoči telefon ali tablico in jo zamenjajte za novo napravo. Odkupno ceno vam upoštevamo kot popust ob hkratnem nakupu nove naprave.

Več
MyKi GPS ovratnica za vašega kosmatinca

Hišni ljubljenčki se v svoji razigranosti, kljub naši skrbi, lahko oddaljijo in ne najdejo poti nazaj s svojega potepa. Da bodo vaši sprehodi s kosmatinci popolnoma brezskrbni, lahko izberete ovratnico za sledenje hišnim ljubljenčkom MyKi. 

Več
MyKi otroška GPS ura

Otroci potrebujejo svobodo, da lahko raziskujejo, se učijo in spoznavajo svet okrog sebe. Hkrati pa je povsem naravno, da kot starši želimo vedeti, da je otrok na varnem. Pametna otroška GPS ura MyKi ponuja prav to: na otroško barvit način zmore bistveno več kot le prikazovanje časa. 

Več
Enostaven net za vsak flat

Nimaš dostopa do širokopasovnega interneta ali pa nisi zadovoljen s trenutno povezavo? Imamo najbolj enostavno rešitev zate - pakete A1 Domači net.

Več
Celostna ponudba

Združite A1 internet, televizijo, stacionarno in mobilno telefonijo - vse na enem računu. Pri tem prihranite in uživajte v neomejenem prenosu podatkov na vseh napravah, tudi mobilnih.

Več
Promocijski paket A1 ORTO EU

Se odpravljaš v tujino in bi rad/a s seboj vzel/a paket z veliko prenosa podatkov? Zate smo pripravili prav poseben paket, s katerim lahko porabo podatkov svobodno razporejaš med Slovenijo in ostalimi članicami Evropske unije. Novi promocijski paket A1 ORTO EU prinaša neomejene klice in sporočila SMS/MMS ter kar 15 GB prenosa podatkov. Vse količine v paketu lahko poljubno porabiš doma ali v drugih državah Evropske unije.

Promocijski paket z največ prenosa podatkov v državah Evropske unije bo na voljo od 23. maja dalje – samo pri A1.

Več
Promocijski paket A1 Svobodni EU

Potujete v tujino in bi radi s seboj vzeli paket z veliko prenosa podatkov? Izberite paket, s katerim lahko porabo podatkov svobodno razporejate med Slovenijo in ostalimi članicami Evropske unije. Novi promocijski paket A1 Svobodni EU prinaša neomejene klice in sporočila SMS/MMS ter kar 15 GB prenosa podatkov. Vse količine v paketu lahko poljubno porabite doma ali v drugih državah Evropske unije.

Več
Potujte v EU brez dodatnih stroškov!

Nič več iskanja WiFi omrežij, nič več izklapljanja interneta v tujini, nič več visokih stroškov - samo pri A1 lahko vse govorne pakete uporabljate v tujini enako kot doma, brez preračunavanj in brez dodatnih stroškov.

Več