Brezžični sesalnik Electrolux PQ91-ANIMA

Izberi barvo naprave

689187 116530 Brezžični sesalnik Electrolux PQ91-ANIMA
SPO_116530 Brezžični sesalnik Electrolux PQ91-ANIMA ELEKTROLUX HWFix gray 349
Na zalogi v spletni trgovini manj kot 5 kosov

Cena naprave

Brezžični sesalnik Electrolux PQ91-ANIMA 24 X 14,54 €

24 X 14,54 € Dummy product for fix hardware SPO_FIX_HW
  • Na 24 obrokov
  • Enostaven
    in varen nakup
  • Brezplačna dostava

Z brezžičnim sesalnikom Electrolux PQ91-ANIMA s pralnim progresivnim filtrom in funkcijo 2 v 1 vam bo sesanje v zabavo. S številnimi funkcijami vam olajša ta običajno nadležni opravek. 

Tehnologija BrushRollClean™

Vemo, kako je nadležno, ko lasje in vlakna obtičijo v valjčni krtači. S to edinstveno funkcijo lahko krtačo enostavno očistite tako, da pritisnete na tipko na vrhu nastavka.

DustSpotter™ LED luči

Z LED lučmi DustSpotter™ hitro odkrijete tudi najmanjše drobtinice.

Ciklonski filtrirni sistem

Še močnejši ventilator motorja ter 50 % večji naguban filter za dvojno filtriranje izboljšata zmogljivost vašega sesalnika.

Brez izgube moči

Uživajte v polni zmogljivosti sesalca, ves čas sesanja, kljub polnjenju vrečke za sesanje.

Polna moč za pol hrupa

Sesalnik je ustvarjen z maksimalno redukcijo hrupa, kar pomeni da boste z njim povzorčili pol manj hrupa, kot bi ga z drugim primerljivim sealnikom. (V primerjavi s konvencionalnim ročnim sesalnikom kot je ERGORAPIDO po standardu ISO 3743. )

Tehnične lastnosti

Prostornina zbiralnika za prah 0,3 l
Moč sesanja 150 W
Maksimalen čas delovanja do 25 minut, polnjenje 4 ure
Baterija Li-ion 25,2 V
Filtracija pralni izhodni filter, 5 stopenjska
Osvetlitev 7 LED diod
Priloženo Animal KIT ( nastavek za občutljive površine, mini turbo krtača za hišne ljubljenčke)
Drugo 3 moči hitrosti, svetlobni indikator napolnjenosti baterije, ergonomski ročaj
Mere (Š x V x G) 25,61 x 110,15 x 13,16 cm
Teža 3,6 kg

Servis in garancija

Garancija 24 mesecev
Servis Electrolux klicni center, T: 01/24 25 730 od ponedeljka do petka 8:00 - 16:00
Telefoni in tablični računalniki:
Cene naprav veljajo ob vezavi na enega izmed izbranih naročniških paketov in so razdeljene na 12 ali 24 enakih zaporednih mesečnih obrokov, pri čemer se vsi obroki, tudi prvi, obračunajo na računih. Vse cene vključujejo DDV. Obstoječi naročniki, ki imate sklenjeno veljavno pogodbo o zagotovitvi posebne ugodnosti, lahko kupite napravo po ceni na obroke po pogojih Predčasnega nakupa telefona. Pridržujemo si pravico, da kadarkoli spremenimo cene naprav. Pridržujemo si možnost napak pri tehničnih specifikacijah in opisu. Zaradi velikega števila prodajnih mest se lahko zgodi, da nekatere naprave niso na voljo na vseh prodajnih mestih, ker so zaloge omejene. Vse cene vsebujejo DDV in veljajo izključno za storitve v Sloveniji. Naprave so prilagojene za uporabo v A1 omrežju. Slike so simbolične. Dodatne informacije so na voljo na 040 40 40 40 in na prodajnih mestih A1.
 
Naprave na obroke:
Cene naprav so razdeljene na 24 enakih zaporednih mesečnih obrokov, pri čemer se vsi obroki, tudi prvi, obračunajo na računih. Vse cene vključujejo DDV. Pridržujemo si pravico, da kadarkoli spremenimo cene naprav. Pridržujemo si možnost napak pri tehničnih specifikacijah in opisu. Zaradi velikega števila prodajnih mest se lahko zgodi, da nekatere naprave niso na voljo na vseh prodajnih mestih, ker so zaloge omejene. Vse cene vsebujejo DDV in veljajo izključno za storitve v Sloveniji. Slike so simbolične. Dodatne informacije so na voljo na 040 40 40 40 in na prodajnih mestih A1.