Slušalke Galaxy Buds Live bela

Izberi barvo naprave

695601 117048 Slušalke Galaxy Buds Live bela
SPO_117048 Slušalke Galaxy Buds Live bela SAMSUNG HWFix white 119.9
Na zalogi v spletni trgovini

Cena naprave

Slušalke Galaxy Buds Live bela 24 X  7,08 €

24 X  7,08 € Dummy product for fix hardware SPO_FIX_HW
  • Na 24 obrokov
  • Enostaven
    in varen nakup
  • Brezplačna dostava

Slušalke, zasnovane tako, da se prilagodijo vsakemu trenutku. Z ikonično obliko in ergonomskim designom se odlično prilegajo zvokom okolice, s pomočjo zvočnika, ki je optimiziran za boljšo izkušnjo. Zvok, ki je narejen za vaša ušesa.

Najnovejša oblika brezžičnih slušalk

Inovativen design Galaxy Buds Live brezžičnih slušalk izstopa tudi, ko jih imate v ušesih. Odlično se prilegajo vašemu ušesu in obrazu, za tako vrhunski videz pa poskrbi tudi visok sijaj slušalk. Zraven dobite še škatlico, primerno za shranjevanje slušalk, ki vam pride prav predvsem kadar ste na poti.

Poudarite vaš edinstven stil z visokim sijajem

Na voljo v treh barvah, ki jih boste takoj vzljubili. Izbirajte med mistično bronasto, mistično belo in mistično črno barvo in vašemu videzu dodajte ravno pravšnji kanček sija.

Narejeno za vaša ušesa

Galaxy Buds Live brezžične slušalke se lepo prilegajo notranjosti vašega ušesa, kar omogoča še udobnejše nošenje čez cel dan. Ergonomska zasnova slušalk je udobna in nevsiljiva, različne velikosti krilnatih konic pa zagotavljajo še boljše prileganje. Zato se brez skrbi pojdite do vaše pisarne, obiščite prijatelje ali opravite katere koli druge vsakodnevne stvari, ne da bi za to morali odstraniti vaše slušalke.

Ne pustite se motiti

Prvi ANC (Active Noise Cancellation oz. tehnologija aktivnega odpravljanja hrupa) pri odprtih brezžičnih Galaxy slušalkah ne prepušča zunanjega zvoka. Zmanjša zvok v ozadju, ne da bi pri tem zamudili pomembne stvari, kot so recimo glasovi in obvestila. Tako slišite več tistega, kar želite slišati, vse samo z dolgim pritiskom na tipko.

Zvok, ki oživi

Počutite se kot v prvi vrsti najljubšega koncerta .12mm zvočniki z zvokom AKG in ergonomskim dizajnom slušalk, Galaxy Buds Live brezžične slušalke zagotavljajo popoln prostorski zvok, medtem ko velik gonilnik in kanal za bas omogočata globoke base, pretok zraka ter neprekinjen zvok.

Besede so kristalno jasne

S tremi vgrajenimi mikrofoni in enoto za prepoznavanje glasu (Voice Pickup Unit) si z brezžičnimi slušalkami zagotovite najboljšo kakovost klicev. Voice Pickup Unit zazna premikanje vaše čeljusti, ob vibracijah čeljusti pa se podatki spremenijo v zvočne signale, ki izboljšajo kakovost zvoka - tudi v hrupu.9

Zdrži več ur. Nato pa želi še več

Naj vam slušalke služijo na delu, v prostem času in še dolgo zatem, zahvaljujoč vzdržljivi bateriji Galaxy Buds Live brezžičnih slušalk.

Moč za še več poslušanja

Napolnite v le nekaj minutah in se vrnite v svet glasbe. Pet minut polnjenja vam omogoči uro poslušanja, bodisi vaše priljubljene glasbe ali najnovejšega podkasta. Če potrebujete še več moči, lahko uporabite moč vašega pametnega telefona in Galaxy Buds Live brezžične slušalke polnite kar na poti.

Delite in poslušajte s prijateljem

Izmenjajte si glasbo, ne da bi si delili slušalke. S funkcijo Buds Together lahko vaše Galaxy Buds Live brezžične slušalke ter slušalke vašega prijatelja preprosto povežete na vaš telefon in skupaj poslušate glasbo. Glasba kar traja, na obeh slušalkah.

Enostavno povezovanje z vašim računalnikom

Aktivirajte način povezave na Galaxy Buds Live brezžičnih slušalkah in se povežite z vašim računalnikom, ter uživajte ob delu. S funkcijo Switf Pair (hitro parjenje) na računalniku z Windows 10 OS lahko obe napravi enostavno povežete.

Tehnične lastnosti

Vrsta priklopa Bluetooth v5.0
Vrsta slušalk ušesna
Mikrofon trije mikrofoni, enota za prepoznavanje glasu
Zvočniki 0,12 mm
Zvok AKG
Avtonomija do 8 ur
Senzorji žiroskop, senzor pospeška, IR senzor, Hallov senzor, senzor bližine, senzor dotika, VPU
Dimenzije (Š x V x G) 27,3 x 16,5 x 14,9 mm
Teža 5,6 g (ena slušalka)
Drugo funkcija Buds Together

Servis in garancija

Garancija 24 mesecev
Servis RAM 2, d.o.o., Bratislavska cesta 7, 1000 Ljubljana, T: 01 586 27 16
Telefoni in tablični računalniki:
Cene naprav veljajo ob vezavi na enega izmed izbranih naročniških paketov in so razdeljene na 12 ali 24 enakih zaporednih mesečnih obrokov, pri čemer se vsi obroki, tudi prvi, obračunajo na računih. Vse cene vključujejo DDV. Obstoječi naročniki, ki imate sklenjeno veljavno pogodbo o zagotovitvi posebne ugodnosti, lahko kupite napravo po ceni na obroke po pogojih Predčasnega nakupa telefona. Pridržujemo si pravico, da kadarkoli spremenimo cene naprav. Pridržujemo si možnost napak pri tehničnih specifikacijah in opisu. Zaradi velikega števila prodajnih mest se lahko zgodi, da nekatere naprave niso na voljo na vseh prodajnih mestih, ker so zaloge omejene. Vse cene vsebujejo DDV in veljajo izključno za storitve v Sloveniji. Naprave so prilagojene za uporabo v A1 omrežju. Slike so simbolične. Dodatne informacije so na voljo na 040 40 40 40 in na prodajnih mestih A1.
 
Naprave na obroke:
Cene naprav so razdeljene na 24 enakih zaporednih mesečnih obrokov, pri čemer se vsi obroki, tudi prvi, obračunajo na računih. Vse cene vključujejo DDV. Pridržujemo si pravico, da kadarkoli spremenimo cene naprav. Pridržujemo si možnost napak pri tehničnih specifikacijah in opisu. Zaradi velikega števila prodajnih mest se lahko zgodi, da nekatere naprave niso na voljo na vseh prodajnih mestih, ker so zaloge omejene. Vse cene vsebujejo DDV in veljajo izključno za storitve v Sloveniji. Slike so simbolične. Dodatne informacije so na voljo na 040 40 40 40 in na prodajnih mestih A1.