Spremembe v obstoječi programski shemi in opcijah

Od 31.3.2024 dalje uvajamo spremembe v ponudbi vsebin, saj zaradi spremenjenih komercialnih pogojev ponudnikov storitev vsebin več ne moremo ponujati na način kot do sedaj.

31.3.2024 uvajamo določene spremembe v programski shemi L, ki je vključena v pakete s TV storitvami. Hkrati pa 17.4.2024 prihaja do sprememb v ponudbi opcij HBO. Več informacij o spremembah si preberite v nadaljevanju.

Vsi, ki se s spremembami ne strinjate, lahko v roku 60 dni od datuma obvestila odstopite od pogodbe skladno s poukom na dnu obvestila.

31.3.2024 - Spremembe v programski shemi L

Iz vseh paketov, ki vključujejo TV storitev in imajo vključeno programsko shemo L, umikamo programe N-TV, Extreme sports, CineStar TV Premiere 1 in CineStar TV Premiere 2.

Hkrati s tem datumom v programsko shemo L dodajamo programa Filmbox Stars in Filmbox Premium. FilmBox Stars je filmski kanal, namenjen široki publiki ljubiteljev filma in ponuja uspešnice z največjimi zvezdniki in oskarjevci ter filme najboljših režiserjev, TV-serije, miniserije in visokoproračunske TV-produkcije. FilmBox Premium ponuja razburljivo paleto vrhunskih vsebin, ki zajemajo hollywoodske uspešnice z najbolj priljubljenimi zvezdami in nagrajenimi produkcijami iz Evrope.

17.4.2024 - Spremembe HBO

17.4.2024 ukinjamo opciji HBO MAX in HBO ter jih nadomestimo z opcijama HBO Premium in HBO Premium S. 

Naročnike fiksnih paketov, ki imajo vklopljeno opcijo HBO MAX in/ali opcijo HBO, bomo avtomatsko prestavili na opcijo HBO Premium in dodali 20% popust na mesečno naročnino opcije za 12 mesecev. Redna cena opcije HBO Premium je 9,98 eur (oz. 10 točk), za obdobje 12 mesecev pa jo bodo naročniki fiksnih storitev plačevali 7,98 eur. Nova opcija vsebuje več storitev kot obstoječa – dostop do 3 linearnih kanalov, dostop do HBO videoteke in dostop do aplikacije HBO Max. 

Naročnikom mobilnih paketov, ki imajo vklopljeno opcijo HBO Max, bomo opcijo nadomestili z opcijo HBO Premium S, mesečna naročnina bo višja za 1 eur in bo znašala 7,99 eur.

Obstoječi uporabniki bodo opcije HBO lahko še vedno nemoteno uporabljali naprej.


Kaj, če se s spremembo ne strinjate?

Naročniki, na katere se navedene spremembe naročniških pogojev nanašajo in se z njimi ne strinjajo, imajo na podlagi veljavne zakonodaje pravico v roku 60 dni od prejema obvestila odstopiti od pogodbe brez plačila kakršnihkoli dodatnih stroškov (na primer stroškov prekinitve naročniškega razmerja oziroma drugih administrativnih stroškov, pogodbenih kazni, zneskov prejetih ugodnosti ali drugih dogovorjenih nadomestil), pri čemer pa morajo poravnati zapadle in neplačane obveznosti.

Če se naročniki odločijo obdržati prejeto terminalsko opremo, so v primeru odstopa od naročniške pogodbe dolžni plačati tudi nadomestilo za terminalsko opremo, ki so jo prejeli po akcijski ceni. Če se odločijo, da bodo operaterju terminalsko opremo vrnili, jo lahko vrnejo v stanju, kakršnem jim je bila izročena, ob upoštevanju njene normalne rabe. V tem primeru so operaterju dolžni plačati uporabnino za čas uporabe terminalske opreme, operater pa jim bo vrnil kupnino.

Za dodatne informacije in pojasnila v zvezi z najavljenimi spremembami naročniških pogojev lahko naročniki pokličejo na operaterjevo brezplačno telefonsko številko za pomoč uporabnikom 040 40 40 40 ali se obrnejo na zaposlene v poslovnih enotah operaterja.

Celotno besedilo, ki si ga lahko shranite, je na voljo v pdf obliki.