Soundbar Philips HTL3320

Izberi barvo naprave

686498 116381 Soundbar Philips HTL3320
SPO_116381 Soundbar Philips HTL3320 PHILIPS HWFix black 299.9
Ni na zalogi v spletni trgovini
Obvesti me, ko bo naprava na zalogi v spletni trgovini

Cena naprave

Soundbar Philips HTL3320 24 X 12,50 €

24 X 12,50 € Dummy product for fix hardware SPO_FIX_HW
  • Na 24 obrokov
  • Enostaven
    in varen nakup
  • Brezplačna dostava

Televizor 4K je tanek: njegov zvok pa mogočen. Zmogljiv zvočnik z brezžičnim globokotoncem vam nudi popoln, bogat zvok in kristalno čist dialog. Od najbolj prefinjenega trenutka do vznemirljivih prizorov bitke – oddaje in filmi bodo oživeli. Z zvočnikom Philips SoundBar HTL3320 s samo enim kablom uživajte v osupljivem zvoku iz televizorja. Poleg filmov lahko brezžično prek povezave Bluetooth pretakate tudi vrhunsko glasbo.

3 kanali: srednjetonske zvočne enote in visokotonski zvočniki

Prasketanje kaminskega ognja. Rjovenje množice. S tem Soundbar-om skupne moči 300 W RMS boste svoje najljubše vsebine - od filmov, do športnih prenosov - vsekakor doživeli bolje. Naj zvok vaših priljubljenih vsebin oživi v 3-kanalni reprodukciji. Zmogljiv in tanek brezžični nizkotonec občutno poudari nizke tone. Eksplozije boste slišali, kot bi bili v centru dogajanja, vaša glasba pa bo zvenela naravno in bogato.

Osrednji zvočnik za zanimiv dialog. Slišali boste vsako besedo

Osrednji zvočnik v tem Soundbar-u Philips HTL3320 zagotavlja jasen in razločen dialog – je odlično kalibriran. Razločno boste slišali vsako besedo, ne glede na to, ali sedite v kotu ali na sredini prostora.

Dolby Avdio. Bodite v središču dogajanja s Soundbarom Philips HTL3320

Naj vas priljubljene oddaje in filmi povsem prevzamejo. Soundbar z brezžičnim nizkokotoncem podpira format prostorskega zvoka Dolby Digital, ki omogoča bogatejše in pristnejše doživetje.

Povezavi Bluetooth in USB

Je filma že konec? Imamo po zadnji epizodi popularne serije čas za razpravo? Ko se dramatični trenutki na velikem zaslonu končajo, lahko Soundbar preklopite v način Bluetooth in na povezani napravi pripravite svoj glasbeni seznam za predvajanje. Glasbo lahko predvajajte tudi neposredno prek vhoda USB. Uživajte v bogatejšem zvoku, ne glede na vašo priljubljeno zvrst.

Prepoznavna geometrična zasnova. Nizek profil

Zvočnik se ponaša s čudovito preprosto geometrično obliko in nizkim profilom, ki bosta polepšala vsak dom. Pri postavitvi imate zaradi vgrajenih stenskih nosilcev več možnosti. Zaradi kompaktne zasnove zmogljivega globokotonca ga je mogoče enostavno skriti.

HDMI-izhod (ARC). Soundbar upravljajte z daljinskim upravljalnikom televizorja.

Povezave so mogoče prek priključkov HDMI, Avdio-in, USB in ostalih. HDMI-izhod (ARC) dovoljuje upravljanje zvočnika Soundbar Philips HTL3320 kar z daljinskim upravljalnikom televizorja.

Vsebina kompleta: 
Soundbar, globokotonec, daljinski upravljalnik, baterija CR2025, navodila, napajalni kabel, garancijski list – velja po vsem svetu

Tehnične lastnosti

Zvočni sistem 3.1, Dolby Digital
Izhodna moč sistema zvočnikov 300 W
Povezave Bluetooth, digitalni optični vhod, HDMI 1.4 (ARC), 3,5 mm vtikač za zvočni vhod, USB
Število zvočnikov soundbar in globokotonec
Dimenzije soundbara (Š x V x G) 950 x 67,3 x 81,7 mm
Dimenzije globokotonca (Š x V x G) 150 x 400 x 300 mm
Drugo prepoznavna nizkoprofilna geometrična zasnova, globokotonec s tankim profilom

Servis in garancija

Garancija 24 mesecev
Servis NTT d.o.o.., Efenkova cesta 61, 3320 Velenje, T: 03 897 39 50
Telefoni in tablični računalniki:
Cene naprav veljajo ob vezavi na enega izmed izbranih naročniških paketov in so razdeljene na 12 ali 24 enakih zaporednih mesečnih obrokov, pri čemer se vsi obroki, tudi prvi, obračunajo na računih. Vse cene vključujejo DDV. Obstoječi naročniki, ki imate sklenjeno veljavno pogodbo o zagotovitvi posebne ugodnosti, lahko kupite napravo po ceni na obroke po pogojih Predčasnega nakupa telefona. Pridržujemo si pravico, da kadarkoli spremenimo cene naprav. Pridržujemo si možnost napak pri tehničnih specifikacijah in opisu. Zaradi velikega števila prodajnih mest se lahko zgodi, da nekatere naprave niso na voljo na vseh prodajnih mestih, ker so zaloge omejene. Vse cene vsebujejo DDV in veljajo izključno za storitve v Sloveniji. Naprave so prilagojene za uporabo v A1 omrežju. Slike so simbolične. Dodatne informacije so na voljo na 040 40 40 40 in na prodajnih mestih A1.
 
Naprave na obroke:
Cene naprav so razdeljene na 24 enakih zaporednih mesečnih obrokov, pri čemer se vsi obroki, tudi prvi, obračunajo na računih. Vse cene vključujejo DDV. Pridržujemo si pravico, da kadarkoli spremenimo cene naprav. Pridržujemo si možnost napak pri tehničnih specifikacijah in opisu. Zaradi velikega števila prodajnih mest se lahko zgodi, da nekatere naprave niso na voljo na vseh prodajnih mestih, ker so zaloge omejene. Vse cene vsebujejo DDV in veljajo izključno za storitve v Sloveniji. Slike so simbolične. Dodatne informacije so na voljo na 040 40 40 40 in na prodajnih mestih A1.