<span class="txt-white-desktop">Video vsebine na zahtevo</span> <span class="txt-white-desktop">Video vsebine na zahtevo</span>

Video vsebine na zahtevo

HBO Premium

Programski sklop zajema filmske programe HBO, HBO 2 in HBO 3 ter Cinemax in Cinemax 2, ki so na voljo tudi v visoki ločljivosti (HD). Hkrati je v paket vključena videoteka HBO OD, ki omogoča ogled več kot 1000 izbranih najboljših HBO oddaj brez dodatnega plačila, da nikoli ne boste več zamudili svojih priljubljenih programskih vsebin.

Uživajte v gledanju največjih filmskih uspešnic, nagrajenih serij in vrhunskih oddaj. Vsak mesec je na voljo več kot 120 filmskih uspešnic, nekatere nanizanke ekskluzivno samo na HBO OD. Le-tega naročite tako, da v svojo TV shemo dodate programski sklop HBO Premium.

Programski sklop ponuja različne vsebine, ki bodo obogatile vaš vsakdan z zanimivimi trenutki iz sveta filma in zabave. Vključuje 10 TV programov, kot so HBO 1, HBO 2, HBO 3, Cinemax 1, Cinemax 2, ki jih lahko gledate tudi v visoki HD ločljivosti. Kjerkoli in kadarkoli lahko vrhunske TV vsebine spremljate prek videoteke HBO OD in mobilne aplikacije HBO GO

Minimax Plus

Minimax Plus je eden najbolj priljubljenih otroških TV programov in znamk v Srednji in Vzhodni Evropi, ki mesečno prinaša 100 ur različnih risanih serij. Minimax Plus je vključen znotraj že pripravljene TV sheme Mix L ali programskem sklopu Otroški.

VOYO

VOYO je najbolj priljubljena slovenska spletna videoteka z več kot 5000 TV-vsebinami v vsakem trenutku. Resničnostni šovi in oddaje, filmske uspešnice in neodvisni filmi, popularne domače in tuje serije, največ sinhroniziranih risank na enem mestu, telenovele ter ekskluzivni športni dogodki v živo.

Priljubljene vsebine lahko spremljate na svojem digitalnem sprejemniku, na računalniku ter na VOYO aplikaciji v operacijskih sistemih iOS, Android in Android TV. Povežite lahko skupno do 5 svojih naprav in spremljate VOYO kjerkoli in kadarkoli. 
Naročite ga lahko tako, da v svojo TV shemo dodate programski sklop Voyo.

Videoklub

Videoklub vam prinaša več kot 1.000 različnih naslovov in je že vključen znotraj pripravljene programske sheme Mix L ali programskem sklopu Filmski.

Videoteka

Videoteka vas popelje v svet različnih filmskih, glasbenih in športnih vsebin ter dokumentarnih in izobraževalnih oddaj. Vsebine so na voljo 24 ur od časa nakupa. Cena za ogled posamezne vsebine je 2,00 € in je na voljo v vseh paketih A1 Kombo.