Akumulatorska kosilnica Bosch AdvancedRotak 36-650

Izberi barvo naprave

708755 118257 Akumulatorska kosilnica Bosch AdvancedRotak 36-650
SPO_118257 Akumulatorska kosilnica Bosch AdvancedRotak 36-650 BOSCH HWFix Green 629.9
Na zalogi v spletni trgovini manj kot 5 kosov

Cena naprave

Akumulatorska kosilnica Bosch AdvancedRotak 36-650 24 X 26,25 €

24 X 26,25 € Dummy product for fix hardware SPO_FIX_HW
  • Na 24 obrokov
  • Enostaven
    in varen nakup
  • Brezplačna dostava

Izjemno udobna košnja, ki je prijazna hrbtenici ter zmanjšuje hrup in zagotavlja odlične rezultate

Akumulatorska kosilnica Bosch AdvancedRotak 36-650 omogoča izjemne rezultate za priročno in zelo tiho košnjo. Funkcija ProSilence zmanjša hrup kosilnice za do 30 %, obenem pa z dizajnom za izboljšanje zvočne podobe izloči neprijetne zvoke. Višino lahko preprosto nastavite z Agumbom za izbiro ene od sedmih višin košnje med 25 mm in 80 mm, kar omogoča takojšen začetek dela. Poleg košnje je rezilo LeafCollect mogoče uporabiti za pobiranje, drobljenje in shranjevanje listja v vrečki za travo za preprosto zbiranje in odstranjevanje. 

Boljša drža za večje udobje

Ergonomsko zasnovan teleskopski ročaj ErgoSlide je mogoče z lahkoto nastaviti na uporabnikovo telesno višino. Številna nastavitvena mesta omogočajo zdravo telesno držo in udoben delovni položaj ne glede na telesno višino uporabnika.

Hitrejši in boljši rezultati ob robovih

Vodila za travo zmanjšajo čas zaključevanja, saj zagotavljajo natančno rezanje ob robovih in stenah.

Pobiranje listja in košnja v enem

Rezilo LeafCollect pobira in razreže listje ter ga shrani v vrečo za travo, od koder ga je mogoče preprosto odstraniti. Ob vsem tem vodila za travo poskrbijo za brezhiben končni rezultat tudi blizu robov. Izjemna prostornina košare za travo občutno zmanjša pogostost praznjenja. Košara je zložljiva, kar omogoča preprosto pripravo za delo in shranjevanje v zloženem stanju.

Velika prostornina, preprosto shranjevanje

Izjemna prostornina košare za travo občutno zmanjša pogostost praznjenja. Košara je zložljiva, kar omogoča preprosto pripravo za delo in shranjevanje v zloženem stanju.

Tehnične lastnosti

Širina reza 40 cm
Sistem rezanja rotacijsko rezilo
Baterija 36 V 4 Ah
Zmogljivost do 650 m2
Višina reza 25 - 80 mm, 7 stopenjska centralna nastavitev
Čas polnjena baterije 125 minut
Dimenzije (Š x V x G) 1360 x 460 x 1050 mm
Teža 17,5 kg
Drugo prostornina zbiralne vreče 50 l 

Servis in garancija

Garancija 24 mesecev
Servis Robert Bosch d.o.o., Ulica kneza Branimira 22, 10040 Zagreb, od ponedeljka do petka 8:00 - 16:00, +386 80 3931 
Telefoni in tablični računalniki:
Cene naprav veljajo ob vezavi na enega izmed izbranih naročniških paketov in so razdeljene na 12 ali 24 enakih zaporednih mesečnih obrokov, pri čemer se vsi obroki, tudi prvi, obračunajo na računih. Vse cene vključujejo DDV. Obstoječi naročniki, ki imate sklenjeno veljavno pogodbo o zagotovitvi posebne ugodnosti, lahko kupite napravo po ceni na obroke po pogojih Predčasnega nakupa telefona. Pridržujemo si pravico, da kadarkoli spremenimo cene naprav. Pridržujemo si možnost napak pri tehničnih specifikacijah in opisu. Zaradi velikega števila prodajnih mest se lahko zgodi, da nekatere naprave niso na voljo na vseh prodajnih mestih, ker so zaloge omejene. Vse cene vsebujejo DDV in veljajo izključno za storitve v Sloveniji. Naprave so prilagojene za uporabo v A1 omrežju. Slike so simbolične. Dodatne informacije so na voljo na 040 40 40 40 in na prodajnih mestih A1.
 
Naprave na obroke:
Cene naprav so razdeljene na 24 enakih zaporednih mesečnih obrokov, pri čemer se vsi obroki, tudi prvi, obračunajo na računih. Vse cene vključujejo DDV. Pridržujemo si pravico, da kadarkoli spremenimo cene naprav. Pridržujemo si možnost napak pri tehničnih specifikacijah in opisu. Zaradi velikega števila prodajnih mest se lahko zgodi, da nekatere naprave niso na voljo na vseh prodajnih mestih, ker so zaloge omejene. Vse cene vsebujejo DDV in veljajo izključno za storitve v Sloveniji. Slike so simbolične. Dodatne informacije so na voljo na 040 40 40 40 in na prodajnih mestih A1.