A1 Brezžični net + TV, na voljo takoj, brez priklopa!

 • Ne želite čakati na priklop, a bi radi imeli tudi TV programe?
 • Na vaši lokaciji ni možnosti priklopa fiksnih dvojčkov?
Preverite A1 Brezžični net s TVjem, ki je na voljo takoj brez čakanja z najpogosteje gledanimi TV programi. Brez vezave!

Imate priključek ali optiko?

Za višje hitrosti interneta preverite pakete A1 Fix net.

A1 Brezžični Net + TV S
A1 Brezžični Net + TV L
A1 Brezžični Net + TV S

A1 Brezžični Net + TV S

19,98 €/m

34,99 €/m

Do 40/5 Mb/s

1 leto višja hitrost z brezplačno opcijo “LTE internet do 40/5 Mb/s”

Do 56 programov

Prikaži trenutno shemo

Neomejen

Prenos podatkov

A1 Brezžični Net + TV L

A1 Brezžični Net + TV L

19,98 €/m

40,99 €/m

Do 40/5 Mb/s

1 leto višja hitrost z brezplačno opcijo “LTE internet do 40/5 Mb/s”

Do 150 programov

Prikaži trenutno shemo

Neomejen

Prenos podatkov

Želite dodatne TV-vsebine?

Preverite našo ponudbo spletnih videotek HBO PremiumVOYO NBA League Pass in še mnogo več ter si priskrbite dodatne vsebine po svoji meri.

Na voljo takoj, brez priklopa

Vstavite kartico SIM v modem, modem pa v vtičnico in že ste povezani s spletom. Brez vrtanja in kablov.

Neomejen prenos podatkov

Resnično neomejen prenos podatkov za veliko zabave.

Časovni zamik

Glejte po svoje in s časovnim zamikom izbirajte TV-vsebine, kadar koli želite – za 7 dni nazaj.

Vedno ugodna cena

Zagotavljamo vedno dobro in enotno ceno, če ste vezani ali ne.

Kako začnem gledati televizijo?

Ko se naročite na paket A1 Brezžični net+TV, vam po pošti pošljemo modem za dostop do spleta in TV-vmesnik s prednaloženimi izbranimi TV-programi.
 
 • Vklopite modem za brezžični internet in že ste povezani s spletom.
 • TV-vmesnik povežite s svojo TV in že lahko gledate izbrane TV-programe.

Kam postaviti modem?

Za nemoteno povezavo je pomembno, kam boste postavili modem. S pomočjo brezplačnega testa poiščite lokacijo v svojem domu, kjer je hitrost LTE omrežja najboljša in sledite našim priporočilom.

 1. Ne skrijte modema v kot. Signal je šibkejši, če prihaja iz oddaljenega kotička.

 2. Postavite modem na višjo, središčno lokacijo svojega doma.

 3. Ne postavite modema ob notranje stene, saj opeka/ kamen/ beton posrkajo radijske valove.

 4. Ne postavite modema v kuhinjo, saj je kuhinja polna kovinskih predmetov in naprav, ki lahko motijo signal.

Modem za brskanje in zabavo

V paketu A1 Brezžični net+TV je na voljo modem B535 - 232a. Brez vezave je njegova cena 79 €, ob vezavi za dve leti pa 1 €. Po izteku vezave je modem vaš.

 • Na napravo se lahko hkrati priključi do 64 uporabnikov.
 • Deluje na notranjo anteno, možen je priklop zunanje antene.

Bi imeli zgolj internet, brez TVja?

Preverite A1 Brezžični net, ki je na voljo takoj brez čakanja in brez vrtanja po stanovanju.

Pomoč pri nakupovanju

Korak 1

Pogovori se z A1 svetovalcem v živo, prek video klica:

Obiščite virtualni A1 Liveshop
Korak 1

Posvetuj se z nami prek telefona:

Pokliči nas na 040 404 202
Korak 1

Poklepetaj z virtualnim asistentom Lumijem, in po potrebi nadaljuj z A1 svetovalcem:

Začni klepet
 • Opis paketov A1 Brezžični Net+TV S in L

  Ponudbo paketov A1 Brezžični Net+TV lahko izkoristite vsi novi in obstoječi naročniki A1 Slovenija (če imate sklenjeno Pogodbo o zagotovitvi posebne ugodnosti, skladno s pogoji te pogodbe). Paket lahko pridobite, če so na vaši lokaciji razpoložljive omrežne kapacitete.

  Hitrost prenosa podatkov: Vsi paketi vključujejo dostop do LTE-tehnologije. Dejanska hitrost prenosa podatkov je odvisna od razmer v omrežju in trenutne zasedenosti bazne postaje. Paketa A1 Brezžični Net+TV S in L vsebujeta neomejen prenos podatkov z nespremenjeno hitrostjo do 20/5 Mb/s.

  TV-programi: Paketa A1 Brezžični Net+TV S in L vključujeta tudi dostop do TV-programov po LTE-omrežju. Paket A1 Brezžični Net+TV S omogoča dostop do 56 TV-programov, A1 Brezžični Net+TV L pa dostop do 150 TV-programov. Vključeni TV-programi so navedeni tukaj.

  Časovni zamik: Oba paketa A1 Brezžični Net+TV vključujeta tudi časovni zamik.

  Ob sklenitvi naročniškega razmerja se kot uporabnik zavežete, da boste paket A1 Brezžični Net+TV uporabljali na naslovu, ki ste ga navedli ob sklenitvi pogodbe. V nasprotnem primeru si pridržujemo pravico izklopiti storitev. Za pakete veljajo Splošni pogoji za izvajanje elektronskih komunikacijskih storitev za potrošnike  oziroma Splošni pogoji za izvajanje elektronskih komunikacijskih storitev za pravne osebe in podjetnike ter posebna pravila paketov, ki so skupaj s cenami drugih storitev in cenami izven zakupljenih količin na voljo na številki skupine za podporo uporabnikom 040 40 40 40, na A1.si in na prodajnih mestih A1. Vse cene vključujejo DDV.

 • Posebna ponudba "A1 Brezžični net (junij 2024)"

  Posebno ponudbo »A1 Brezžični net (junij 2024)« lahko izkoristijo vsi naročniki, ki v času trajanja ponudbe sklenejo novo naročniško razmerje na katerem koli paketu A1 Brezžični net. Posebna ponudba velja za fizične in pravne osebe od 19.4. 2024 do 31. 7. 2024. Promocijska cena 19,98 € na mesec in 100 % popust na redno mesečno ceno opcije LTE internet do 40/5 Mb/s veljata za 12 mesecev od sklenitve naročniškega razmerja in sta del posebne ponudbe »A1 Brezžični net (junij 2024)«, ki velja za paketa A1 Brezžični net + TV S in A1 Brezžični net + TV L. Promocijska cena 17,98 € na mesec in 100 % popust na redno mesečno ceno opcije LTE internet do 40/5 Mb/s veljata za 12 mesecev od sklenitve naročniškega razmerja posebne ponudbe »A1 Brezžični net (junij 2024), ki velja za internetni paket A1 Brezžični net. Po izteku 12-mesečnega promocijskega obdobja se uporabniku prične zaračunavati redna cena naročniškega paketa A1 Brezžični net ali A1 Brezžični net + TV v skladu s takrat veljavnim Cenikom. Popusti se med seboj izključujejo. Popust ni prenosljiv in ga ni možno zamenjati za gotovino. Vse cene vključujejo DDV. Za pakete A1 Brezžični net in A1 Brezžični net + TV veljajo Splošni pogoji za izvajanje elektronskih komunikacijskih storitev za potrošnike oziroma Splošni pogoji za izvajanje elektronskih komunikacijskih storitev za pravne osebe in podjetnike in Posebni pogoji za izvajanje mobilnih storitev, ki so skupaj z več informacijami o paketih A1 Brezžični net ter cenami ostalih storitev na voljo na 040 40 40 40, A1.si in na prodajnih mestih A1. A1 Slovenija, d. d.

 • Pogosta vprašanja

  Kako deluje storitev A1 Brezžični net+TV?
  Storitev deluje v mobilnem omrežju 4G/LTE. Za delovanje storitve TV morate med seboj povezati internetni modem, digitalni sprejemnik in svojo televizijo.

  Kdaj lahko pride do težav pri delovanju storitve TV?
  Storitev deluje brezhibno, ko pasovna širina internetne povezave ni preobremenjena ali če omrežne kapacitete niso prezasedene. Če ob gledanju televizije brezžično internetno povezavo hkrati močno obremenite z drugimi napravami oziroma aktivnostmi (YouTube, predvajanje pretočnih videovsebin ipd.) ali pa je omrežje na splošno preobremenjeno, lahko začasno pride do poslabšanja kakovosti sprejema TV-programov.
  Več informacij v zvezi z dostopom do interneta lahko najdete v Splošnih pogojih za izvajanje elektronskih komunikacijskih storitev za potrošnike oziroma Splošnih pogojih za izvajanje elektronskih komunikacijskih storitev za pravne osebe in podjetnike ali na tem naslovu.

  Ali internetni modem in TV-vmesnik, ki ju prejmem od A1, po podpisu pogodbe za storitev A1 Brezžični net+TV preideta v mojo last?
   
  • TV-vmesnik: Digitalni sprejemnik, ki ga prejmete za spremljanje TV-programov, ostaja v lasti A1, vam pa je dodeljen v uporabo za obdobje uporabe storitve TV. Če odnaročite paket A1 Brezžični net+TV, digitalni sprejemnik vrnete podjetju A1.
  • Internetni modem: Modem prejmete ob naročilu paketa A1 Brezžični net+TV. Če se vežete za 24 mesecev, ga dobite za 1 € in po preteku obdobja vezave postane vaša last. Če naročniško razmerje prekinete predčasno, odplačate pogodbeni znesek za modem, naprava pa postane vaša last.

  Kako vklopim opcijo LTE-internet do 40/5 Mb/s?
  V brezplačni aplikaciji Moj A1 se registrirajte kot uporabnik mobilnih storitev.
   
  1. V vnosno polje Telefonska številka vnesite mobilno številko paketa A1 Domači net oziroma paketa A1 Brezžični net+TV.
  2. Vnesite številko PUK mobilne številke paketa A1 Domači net oziroma paketa A1 Brezžični net+TV.
  3. Vpišite poljubno uporabniško ime, geslo in elektronski naslov.

  Po opravljeni registraciji v meniju Opcije / Druge opcije aktivirajte opcijo LTE-internet do 40/5 Mb/s.
  Novi uporabniki paketa A1 Brezžični net+TV jo lahko aktivirate ob nakupu paketa na vseh prodajnih mestih ali pa s klicem na številko 040 40 40 40.