Nagrajujemo vašo zvestobo z izjemno ugodnostjo pri A1!

Pri A1 smo za komitente Nove KBM pripravili posebno ugodnost.
Novi paketi A1 z internetom in televizijo so vam na voljo po enotni ceni. S tem se izognite razočaranju zaradi zvišanja cene ob koncu akcije. Hkrati pa tako lahko brezskrbno uživate v velikih hitrostih interneta, številnih televizijskih programih, novem TV-vmesniku in ponudbi dodatnih ugodnosti.
A1 Go! M

A1 Net+TV S

Do 100/20 Mb/s (optika)

do 20/1 Mb/s (XDSL)

110+ programov

Prikaži programsko shemo

4 TV točke

Programski sklopi

Časovni zamik

3€ na mesec (prve 3 mesece brezplačno)

A1 Go! M

A1 Net+TV M

Do 200/40 Mb/s (optika)

do 30/5 Mb/s (XDSL)

190+ programov

Prikaži programsko shemo

6 TV točk

Programski sklopi

Časovni zamik

3€ na mesec (prve 3 mesece brezplačno)

A1 Go! M

A1 Net+TV L

Do 350/40 Mb/s (optika)

do 40/10 Mb/s (XDSL)

240+ programov

Prikaži programsko shemo

10 TV točk

Programski sklopi

Časovni zamik

Vključeno

Priporočamo

Paket A1 Net+TV M, ki je na voljo že za 34,99 € na mesec. Stranke Nove KBM pa boste za kar 24 mesecev prejele brezplačni časovni zamik.

Kako do posebne ponudbe?

Menjava operaterja je enostavna:
 
  • oglasite se na najbližjem prodajnem mestu A1,
  • pokažite svojo veljavno bančno kartico Nove KBM*,
  • in uživajte v najboljši kombinaciji po svoji meri.
Ponudba je na voljo do vključno 31. decembra 2021.

*Debetna kartica Visa, Premium Debetna kartica Visa, Kartica Visa z odloženim plačilom, Zlata Visa kartica, Predplačniška kartica Visa

  • Posebni pogoji

    Posebna ponudba brezplačnega časovnega zamika za čas trajanja vezave velja za vse komitente Nove KBM, ki se pri paketu A1 Net+TV S ali A1 Net+TV M vežejo za obdobje 24 mesecev. Na prodajnem mestu A1 morajo pokazati veljavno plačilno kartico banke Nove KBM (debetna kartica Visa, Premium debetna kartica Visa, kartica MasterCard, Zlata kartica MasterCard, predplačniška kartica Visa) in posredovati zadnje 4 števke njene številke. Prihranek za komitente Nove KBM je enak ceni časovnega zamika za obdobje 21 mesecev, to je skupno 63 €. V paketu A1 Net+TV S ali A1 Net+TV M so 3 meseci brezplačnega časovnega zamika že vključeni, za komitente Nove KBM pa ugodnost velja še dodatnih 21 mesecev, skupno tako 24 mesecev za čas vezave. Ponudba velja do 31. 12. 2021. Zanjo veljajo Splošni pogoji za elektronske komunikacijske storitve za potrošnike, Posebni pogoji promocije Shema po okusu in Posebni pogoji paketov A1 Net+TV, ki so skupaj s cenami drugih storitev na voljo na številki za podporo uporabnikom 040 40 40 40, A1.si in na prodajnih mestih  A1. Vse cene vključujejo DDV.