Neomejeni paketi po polovični ceni

Za imetnike Paketa Komplet pri Novi KBM smo pripravili posebno ugodnost, ki novim mobilnim naročnikom prinaša 50 % popusta na neomejene pakete MIO in A1 Vajb za 6 mesecev in brezplačno priključnino. Izberite mobilne pakete A1 z neomejenim prenosom podatkov v vrhunskem 5G omrežju.

Več paketov, več prihranka!

Mesečno naročnino mobilnih paketov MIO in A1 Vajb lahko še dodatno znižate, če povežete na skupnem računu več mobilnih ali fiksnih paketov.

A1 Go! M

miniMIO

Neomejeno

min + SMS/MMS

Neomejeno GB

Do 10 GB polna hitrost, nato 2/1 Mb/s

/

Programski sklopi

7,8 GB

Prenos podatkov v EU/EEA

A1 Go! M

midiMIO

Neomejeno

min + SMS/MMS

Neomejeno GB

Do 100 GB polna hitrost, nato 2/1 Mb/s

6 mesecev brezplačno

ena izmed storitev HBO Max, Deezer ali Voyo

11,1 GB

Prenos podatkov v EU/EEA

A1 Go! M

maksiMIO

Neomejeno

min + SMS/MMS

Neomejeno GB

Do 500 GB polna hitrost, nato 2/1 Mb/s

24 mesecev brezplačno

ena izmed storitev HBO Max, Deezer ali Voyo

15 GB

Prenos podatkov v EU/EEA

A1 Go! M

A1 Vajb za mlade

Neomejeno

min + SMS/MMS

Neomejeno GB

Do 200 GB polna hitrost, nato 2/1 Mb/s

Deezer

Brezplačno za 2 leti

11,1 GB

Prenos podatkov v EU/EEA

Kako do neomejenih paketov po polovični ceni?

Oglasite se na najbližjem prodajnem mestu A1. S seboj prinesite:
 • osebni dokument,
 • davčno številko in pokažite
 • unikatno kodo, ki ste jo prejeli po elektronski pošti ali v SMSu Nove KBM.
 
">

Hvala, ker nas priporočate!

Z vašo pomočjo smo postali št. 1 med mobilnimi operaterji* z lastnim omrežjem po priporočilu uporabnikov, saj bi nas z veseljem priporočili bližnjim, prijateljem in znancem.

*Na podlagi Brand Track raziskave (Aragon, februar 2022, N=4463)

 • Posebni pogoji promocije

  Posebna ponudba je na voljo imetnikom Paketa Komplet pri Novi KBM, ki so prejeli unikatno kodo za unovčitev te ugodnost. Koda je unovčljiva samo enkrat in se lahko uporabi za sklenitev le enega novega naročniškega razmerja. Ugodnost predstavlja 50 % popusta na mesečno naročnino za obdobje 6 mesecev od aktivacije nove naročniške pogodbe za nove naročnike paketov miniMIO, midiMIO, maksiMIO A1 Vajb. Po izteku 6 mesecev, v katerih velja popust na mesečno naročnino, se prične zaračunavati redna cena na paketih MIO in A1 Vajb. Nov naročnik v sklopu te promocije lahko sklene novo naročniško razmerje na paketih MIO in A1 Vajb brez obveznosti plačila stroška priključnine. Popusti se izključujejo. Popust ni prenosljiv in ga ni možno zamenjati za gotovino. Ponudba velja samo za fizične osebe. Posebna ponudba velja v obdobju med 1. 3. 2022 do vključno 31. 3. 2023.
 • Več o paketih MIO

  Paketi miniMIO, midiMIO in maksiMIO vključujejo neomejeno količino prenosa podatkov, vendar se v paketu miniMIO po doseženih 10 GB prenosa podatkov, v paketu midiMIO po doseženih 100 GB prenosa podatkov, v paketu maksiMIO pa po doseženih 500 GB prenosa podatkov v obračunskem obdobju hitrost prenosa podatkov zniža na 2/1 Mb/s.
  Vse cene vključujejo DDV. Za pakete MIO veljajo Splošni pogoji za izvajanje elektronskih komunikacijskih storitev za potrošnike oziroma za pravne osebe in podjetnike, Posebni pogoji za izvajanje mobilnih storitev ter Opis paketov MIO, ki so skupaj s cenami ostalih storitev in pogoji ponovne vezave za obstoječe naročnike na voljo na 040 40 40 40, A1.si in na prodajnih mestih A1. A1 Slovenija, d. d., Ameriška cesta 4, SI-1000.