Posebna ponudba</br> za stranke Nove KBM Posebna ponudba</br> za stranke Nove KBM

Posebna ponudba
za stranke Nove KBM

Nagrajujemo vašo zvestobo z izjemno ugodnostjo pri A1!

Kar lahko razpolovite danes, ne odlašajte na jutri. Razpolovite mesečno naročnino za 1 leto!
Izberite A1 pakete z internetom in TV storitvami po najnižji ceni doslej. Preklopite na A1, razpolovite mesečno naročnino in prihranite od 180 € pa kar do 270 € zdaj!

Strankam Nove KBM pa podarimo časovni zamik za kar 24 mesecev.

Nižja mesečna naročnina:

Kako do posebne ponudbe?

Menjava operaterja je sedaj enostavna. Pokličite 040 40 40 45 ali se oglasite se na najbližjem prodajnem mestu A1 ter pokažite vašo veljavno bančno kartico Nove KBM* in uživajte v najboljši kombinaciji po vaši meri.  

*Debetna kartica Visa, Premium Debetna kartica Visa, Kartica Visa z odloženim plačilom, Zlata Visa kartica, Predplačniška kartica Visa

Ponudba je na voljo do vključno 30. septembra 2021.

Posebni pogoji promocije

Posebna ponudba brezplačnega časovnega zamika za čas trajanja vezave velja za vse stranke Nove KBM, ki se v paketu A1 Net + TV S ali A1 Net + TV M vežejo za obdobje 24 mesecev in na prodajnem mestu A1 ob sklenitvi paketa pokažejo veljavno bančno kartico Nove KBM (debetna kartica Visa, Premium debetna kartica Visa, kartica Visa z odloženim plačilom, zlata kartica Visa, predplačniška kartica Visa) ter posredujejo zadnje 4 številke kartice. V paketu A1 Net + TV S ali A1 Net + TV M so že vključeni 3 meseci brezplačnega časovnega zamika, za stranke Nove KBM pa velja še dodatnih 21 mesecev, skupno torej 24 mesecev za čas vezave. Prihranek za stranke Nove KBM predstavlja redna cena časovnega zamika za obdobje 21 mesecev v skupnem znesku 63 €. Ponudba velja do 30. 9. 2021. Za ponudbo veljajo Splošni pogoji za elektronske komunikacijske storitve za potrošnike, Posebni pogoji promocije Shema po okusu ter Posebni pogoji paketov A1 Net + TV, ki so skupaj s  cenami ostalih storitev na voljo na 040 40 40 40, A1.si in na prodajnih mestih A1. Vse cene vključujejo DDV. A1 Slovenija, d. d.

Več Skrij