Nagrajujemo vašo zvestobo z izjemno ugodnostjo pri A1!

Pri A1 smo za komitente Nove KBM pripravili posebno ugodnost.
Novi paketi A1 z internetom in televizijo so vam na voljo po enotni ceni. S tem se izognite razočaranju zaradi zvišanja cene ob koncu akcije. Hkrati pa tako lahko brezskrbno uživate v velikih hitrostih interneta, številnih televizijskih programih, novem TV-vmesniku in ponudbi dodatnih ugodnosti.
A1 Go! M

A1 Net+TV S

Do 100/20 Mb/s (optika)

do 20/1 Mb/s (XDSL)

110+ programov

Prikaži programsko shemo

4 TV točke

Programski sklopi

Časovni zamik

3€ na mesec (prve 3 mesece brezplačno)

VOYO

(vključen)

A1 Go! M

A1 Net+TV M

Do 200/40 Mb/s (optika)

do 30/5 Mb/s (XDSL)

190+ programov

Prikaži programsko shemo

6 TV točk

Programski sklopi

Časovni zamik

3€ na mesec (prve 3 mesece brezplačno)

VOYO

(vključen)

A1 Go! M

A1 Net+TV L

Do 350/40 Mb/s (optika)

do 40/10 Mb/s (XDSL)

240+ programov

Prikaži programsko shemo

10 TV točk

Programski sklopi

Časovni zamik

Vključeno

VOYO

(vključen)

Priporočamo

Paket A1 Net+TV M, ki je na voljo že za 17,49 € na mesec. Stranke Nove KBM pa boste za kar 24 mesecev prejele brezplačni časovni zamik.

Kako do posebne ponudbe?

Menjava operaterja je enostavna:
 
  • oglasite se na najbližjem prodajnem mestu A1,
  • pokažite svojo veljavno bančno kartico Nove KBM*,
  • in uživajte v najboljši kombinaciji po svoji meri.
Ponudba je na voljo do vključno 28. februarja 2022.

*Debetna kartica Visa, Premium Debetna kartica Visa, Kartica Visa z odloženim plačilom, Zlata Visa kartica, Predplačniška kartica Visa

  • Posebni pogoji

    Posebna ponudba brezplačnega časovnega zamika za čas trajanja vezave velja za vse komitente Nove KBM, ki se pri paketu A1 Net+TV S ali A1 Net+TV M vežejo za obdobje 24 mesecev. Na prodajnem mestu A1 morajo pokazati veljavno plačilno kartico banke Nove KBM (debetna kartica Visa, Premium debetna kartica Visa, kartica MasterCard, Zlata kartica MasterCard, predplačniška kartica Visa) in posredovati zadnje 4 števke njene številke. Prihranek za komitente Nove KBM je enak ceni časovnega zamika za obdobje 21 mesecev, to je skupno 63 €. V paketu A1 Net+TV S ali A1 Net+TV M so 3 meseci brezplačnega časovnega zamika že vključeni, za komitente Nove KBM pa ugodnost velja še dodatnih 21 mesecev, skupno tako 24 mesecev za čas vezave. Ponudba velja do 28. 2. 2022. Zanjo veljajo Splošni pogoji za elektronske komunikacijske storitve za potrošnike, Posebni pogoji promocije Shema po okusu in Posebni pogoji paketov A1 Net+TV, ki so skupaj s cenami drugih storitev na voljo na številki za podporo uporabnikom 040 40 40 40, A1.si in na prodajnih mestih  A1. Vse cene vključujejo DDV. 
  • Posebna ponudba 50% popusta eno leto.

    Posebno ponudbo 50 % popusta na osnovno mesečno naročnino za 1 leto lahko izkoristijo vsi novi naročniki, ki v času trajanja ponudbe sklenejo novo naročniško razmerje na kateremkoli paketu A1 Net+TV in A1 Fix net. Do ponudbe so upravičeni, če v trenutku sklenitve novega naročniškega razmerja vsaj 60 dni niso bili A1 naročniki na naštetih paketih ali sklepajo dodatno naročniško razmerje za te pakete. Posebna ponudba velja od 12. 1. do 28. 2. 2022. Po izteku 12-mesečnega obdobja 50 % popusta se uporabniku prične zaračunavati redna cena naročniškega paketa. Popust ne more biti izplačan v gotovini ali se prenesti na tretjo osebo. Popusti se med seboj izključujejo. Internetne hitrosti za navedene naročniške pakete velja na optični povezavi, na xDSL povezavi so hitrosti nižje. Ugodnost »Garancija zadovoljstva« vključuje možnost vračila naročnine in zajema samo strošek osnovne naročnine paketa brez morebitnih dodatnih storitev paketa, ki jih je stranka naročila, ostali pogoji ugodnosti so navedeni na spletni strani. Naročnik lahko brezplačno menjavo paketa opravi vsakih 30 dni.  Posebna ponudba Programskega sklopa VOYO velja za nove naročnike A1 Slovenija, ki pri A1 naročijo storitev A1 Net+TV. Za ponudbo veljajo Posebni pogoji A1 fiksnih paketov ter drugi posebni in splošni pogoji, ki so skupaj s cenami ostalih storitev ter pogoji ponovne vezave na voljo na 040 40 40 40, A1.si in na A1 prodajnih mestih. Vse cene vključujejo DDV. A1 Slovenija, d. d.