Neomejeni paketi po polovični ceni

Za imetnike Paketa Komplet pri Novi KBM smo pripravili posebno ugodnost, ki novim mobilnim naročnikom prinaša 50 % popusta na neomejene pakete MIO in A1 Vajb za 6 mesecev in brezplačno priključnino. Izberite mobilne pakete A1 z neomejenim prenosom podatkov v vrhunskem 5G omrežju.

Več paketov, več prihranka!

Mesečno naročnino mobilnih paketov MIO in A1 Vajb lahko še dodatno znižate, če povežete na skupnem računu več mobilnih ali fiksnih paketov.

A1 Go! M

miniMIO

Neomejeno

min + SMS/MMS

Neomejeno GB

Do 10 GB polna hitrost, nato 2/1 Mb/s

/

Programski sklopi

13,6 GB

Prenos podatkov v EU/EEA

A1 Go! M

midiMIO

Neomejeno

min + SMS/MMS

Neomejeno GB

Do 100 GB polna hitrost, nato 2/1 Mb/s

6 mesecev brezplačno

Ena izmed storitev HBO Max, Deezer ali Voyo

18,2 GB

Prenos podatkov v EU/EEA

A1 Go! M

A1 miniVajb

Neomejeno

min + SMS/MMS

Neomejeno GB

Do 30 GB polna hitrost, nato 2/1 Mb/s

/

Brez dodatnih zabavnih vsebin

12,7 GB

Prenos podatkov v EU/EEA

A1 Go! M

A1 Vajb za mlade

Neomejeno

min + SMS/MMS

Neomejeno GB

Do 200 GB polna hitrost, nato 2/1 Mb/s

24 mesecev brezplačno

A1 Xplore Music by Deezer

18,2 GB

Prenos podatkov v EU/EEA

Neomejeni paketi MIO

Paketi MIO prinašajo popolno brezskrbnost, saj poleg neomejenih klicev in sporočil prinašajo tudi neomejen prenos podatkov ter zabavne vsebine.

Paketi A1 Vajb

Paket za vse mlade od 6. do 31. leta z neomejenimi klici, smsi in mmsi. In neomejeni net na A1 miniVajbu do 30 GB, na A1 Vajbu pa kar do 200 GB.

Kako do neomejenih paketov po polovični ceni?

Oglasite se na najbližjem prodajnem mestu A1. S seboj prinesite:
 • osebni dokument,
 • davčno številko in pokažite
 • unikatno kodo, ki ste jo prejeli po elektronski pošti ali v SMSu Nove KBM.
 
">

Hvala, ker nas priporočate!

Z vašo pomočjo smo postali št. 1 med mobilnimi operaterji* z lastnim omrežjem po priporočilu uporabnikov, saj bi nas z veseljem priporočili bližnjim, prijateljem in znancem.

*Na podlagi Brand Track raziskave (Aragon, februar 2022, N=4463)

 • Posebni pogoji promocije

  Posebna ponudba je na voljo imetnikom Paketa Komplet pri Novi KBM, ki so prejeli unikatno kodo za unovčitev te ugodnost. Koda je unovčljiva samo enkrat in se lahko uporabi za sklenitev le enega novega naročniškega razmerja. Ugodnost predstavlja 50 % popusta na mesečno naročnino za obdobje 6 mesecev od aktivacije nove naročniške pogodbe za nove naročnike paketov miniMIO, midiMIO, maksiMIO A1 Vajb. Po izteku 6 mesecev, v katerih velja popust na mesečno naročnino, se prične zaračunavati redna cena na paketih MIO in A1 Vajb. Nov naročnik v sklopu te promocije lahko sklene novo naročniško razmerje na paketih MIO in A1 Vajb brez obveznosti plačila stroška priključnine. Popusti se izključujejo. Popust ni prenosljiv in ga ni možno zamenjati za gotovino. Ponudba velja samo za fizične osebe. Posebna ponudba velja v obdobju med 1. 3. 2022 do vključno 31. 3. 2023.
 • Več o paketih MIO

  Paketi miniMIO, midiMIO in maksiMIO vključujejo neomejeno količino prenosa podatkov, vendar se v paketu miniMIO po doseženih 10 GB prenosa podatkov, v paketu midiMIO po doseženih 100 GB prenosa podatkov, v paketu maksiMIO pa po doseženih 500 GB prenosa podatkov v obračunskem obdobju hitrost prenosa podatkov zniža na 2/1 Mb/s. Vse cene vključujejo DDV. Za pakete MIO veljajo Splošni pogoji za izvajanje elektronskih komunikacijskih storitev za potrošnike oziroma za pravne osebe in podjetnike, Posebni pogoji za izvajanje mobilnih storitev ter opis paketov MIO, ki so skupaj s cenami ostalih storitev in pogoji ponovne vezave za obstoječe naročnike na voljo na 040 40 40 40, A1.si in na prodajnih mestih A1. A1 Slovenija, d. d., Ameriška cesta 4, SI-1000.
 • Več o paketih A1 Vajb

  Paketa za mlade A1 miniVajb in A1 Vajb sta na voljo uporabnikom starim od 6 do 31 let. Paketa za mlade vključujeta neomejeno količino prenosa podatkov, vendar se v paketu A1 miniVajb po doseženih 30 GB prenosa podatkov in v paketu A1 Vajb po doseženih 200 GB prenosa podatkov v obračunskem obdobju hitrost prenosa podatkov zniža na 2/1 Mb/s. Ob sklenitvi naročniškega razmerja na paketih za mlade je potrebna identifikacija uporabnika, iz katere je razvidna starostna upravičenost.Nosilec naročniškega razmerja mora biti oseba starejša od 18 let. Dovoljen je le en paket za mlade na enega uporabnika. Ko uporabnik doseže starostno mejo paketov za mlade, se izvede avtomatična sprememba naročniškega paketa, o čemer je uporabnik/naročnik predhodno obveščen. Vse cene vključujejo DDV. Za pakete za mlade A1 miniVajb in A1 Vajb veljajo Splošni pogoji za izvajanje elektronskih komunikacijskih storitev za potrošnikež, Posebni pogoji za izvajanje mobilnih storitev ter opis paketov A1 miniVajb in A1 Vajb, ki so skupaj s cenami ostalih storitev in pogojev ponovne vezave za obstoječenaroočnike na voljo na 040 40 40 40, A1.si in na prodajnih mestih A1. A1 Slovenija, d.d., Ameriška cesta 4, SI-1000.