Posebna ponudba</br> za komitente Nove KBM Posebna ponudba</br> za komitente Nove KBM

Posebna ponudba
za komitente Nove KBM

Nagrajujemo vašo zvestobo z izjemno ugodnostjo pri A1!

Za komitente Nove KBM smo pripravili posebno ugodnost pri A1.

Novi paketi A1 z internetom in televizijo, na voljo po enotni ceni, s čimer se izognete izognite razočaranju ob zvišanju cene ob koncu akcije. Visoke hitrosti interneta, številni televizijski programi, nov TV vmesnik in ponudba dodatnih ugodnosti, ki vam prinaša brezskrbnost ter obljubo zadovoljstva.

Priporočamo vam paket A1 Net+TV M, ki je na voljo že od 34,99 € na mesec.

Komitenti Nove KBM prejmete časovni zamik še dodatnih 21 mesecev brezplačno, skupno tako kar 24 mesecev.

Kako do posebne ponudbe?

Menjava operaterja je sedaj enostavna. Pokličite 040 40 40 45 ali se oglasite se na najbližjem prodajnem mestu A1 ter pokažite vašo veljavno bančno kartico Nove KBM* in uživajte v najboljši kombinaciji po vaši meri.  

Visa Debetna Kartica, Visa Debetna Premium, Mastercard kartica, Mastercard Zlata kartica, Visa Predplačniška kartica

Ponudba je na voljo do vključno 30. junija 2021.

Posebni pogoji promocije

Posebna ponudba brezplačnega Časovnega zamika za čas trajanja vezave velja za vse komitente NKBM, ki se na paketu A1 Net + TV S ali A1 Net + TV M vežejo za obdobje 24 mesecev in na prodajnem mestu A1 pokažejo veljavno plačilno kartico banke NKBM (Visa Debetna Kartica, Visa Debetna Premium, Mastercard kartica, Mastercard Zlata kartica, Visa Predplačniška kartica) in posredujejo zadnje 4 številke kartice. Prihranek za komitente NKBM predstavlja redna cena časovnega zamika za obdobje 21 mesecev, v skupnem znesku 63 €, ki jo prejmejo vsi komitenti NKBM, ki na prodajnem mestu A1 pokažejo veljavno plačilno kartico banke NKBM (Visa Debetna Kartica, Visa Debetna Premium, Mastercard kartica, Mastercard Zlata kartica, Visa Predplačniška kartica) in posredujejo zadnje 4 številke kartice. V paketu A1 Net + TV S ali A1 Net + TV M je že vključenih 3 mesecev brezplačnega časovnega zamika, za komitente NKBM pa velja še dodatnih 21 mesecev, skupno tako 24 mesecev za čas vezave. Ponudba velja do 30. 6. 2021. Za ponudbo veljajo Splošni pogoji za elektronske komunikacijske storitve za potrošnike, Posebni pogoji promocije Shema po okusu ter Posebni pogoji paketov A1 Net + TV, ki so skupaj s cenami ostalih storitev na voljo na 040 40 40 40, A1.si in na A1 prodajnih mestih. Vse cene vključujejo DDV. A1 Slovenija, d. d.
Več Skrij