Posebna ponudba</br> za komitente Nove KBM Posebna ponudba</br> za komitente Nove KBM

Posebna ponudba
za komitente Nove KBM

Nagrajujemo vašo zvestobo z izjemno ugodnostjo pri A1!

Za komitente Nove KBM smo pripravili posebno ugodnost pri A1.

Trojček A1 Kombo ponuja najboljšo kombinacijo interneta, televizije in fiksne telefonije za samo 29,99 € na mesec (redna cena je 46,99 € na mesec).

Poleg prihranka pri paketih A1 Kombo prejmete komitenti Nove KBM tudi časovni zamik za 24 mesecev brezplačno.

  • A1 Kombo S

  • 24,99 €/m

    z vezavo za 24 mesecev

  • A1 Kombo M

  • 29,99 €/m

    z vezavo za 24 mesecev

Kako do posebne ponudbe?

Menjava operaterja je sedaj enostavna. Pokličite 040 40 40 45 ali se oglasite se na najbližjem prodajnem mestu A1 ter pokažite vašo veljavno bančno kartico Nove KBM* in uživajte v najboljši kombinaciji po vaši meri.  

Visa Debetna Kartica, Visa Debetna Premium, Mastercard kartica, Mastercard Zlata kartica, Visa Predplačniška kartica

Ponudba je na voljo do vključno 30. junija 2020.

Posebni pogoji promocije

Posebna ponudba brezplačnega Časovnega zamika za čas trajanja vezave velja za vse komitente NKBM, ki  se na paketu A1 Kombo M ali A1 Kombo S vežejo za obdobje 24 mesecev in na prodajnem mestu A1 pokažejo veljavno plačilno kartico banke NKBM (Visa Debetna Kartica, Visa Debetna Premium, Mastercard kartica, Mastercard Zlata kartica, Visa Predplačniška kartica) in posredujejo zadnje 4 številke kartice. Cena 29,99 € za A1 Kombo M je akcijska cena in velja v primeru vezave za 24 mesecev in sicer ves čas trajanja vezave. Po poteku vezave se paket zaračunava po rednih cenah, skladno z vsakokrat veljavnim cenikom A1. Prihranek za komitente NKBM predstavlja redna cena časovnega zamika za obdobje 24 mesecev, v skupnem znesku 72 €, ki jo prejmejo vsi komitenti NKBM, ki na prodajnem mestu A1 pokažejo veljavno plačilno kartico banke NKBM (Visa Debetna Kartica, Visa Debetna Premium, Mastercard kartica, Mastercard Zlata kartica, Visa Predplačniška kartica) in posredujejo zadnje 4 številke kartice. Ponudba velja do 30. 6. 2020. Trditev, da je A1 edini ponudnik, ki na fiksnih A1 Kombo paketih garantira popust za celotno 2-letno obdobje vezave, se nanaša na primerjavo z izpostavljenimi drugimi večjimi operaterji na slovenskem trgu (Telekom Slovenije, T2, Telemach). Za ponudbo veljajo Splošni pogoji za elektronske komunikacijske storitve za potrošnike, Posebni pogoji promocije Shema po okusu ter Posebni pogoji paketov A1 Kombo, ki so skupaj s cenami ostalih storitev na voljo na 040 40 40 40, A1.si in na A1 prodajnih mestih. Vse cene vključujejo DDV. A1 Slovenija, d. d.

Več Skrij