Moj tehnični asistent

je orodje znotraj aplikacije Moj A1, ki vam lahko hitro in učinkovito pomaga pri morebitnih tehničnih težavah. Namenjen je uporabnikom fiksnega omrežja ter vam omogoča, da enostavno sami uredite ključne nastavitve opreme in vodeno, vendar samostojno, opravite diagnostične postopke. Tako se lahko izognete klicnemu centru ali obisku v prodajalni in takoj vse uredite sami. Ne glede na to, ali je prišlo do udara strele ali pa le rabite zamenjati wi-fi geslo, vam bo Moj tehnični asistent pomagal rešiti problem.

Diagnostično orodje

Učinkovito v primeru nedelovanja sistema ali pri motenem delovanju storitev, recimo po udaru strele. Diagnostične postopke pelje natačno do končne rešitve.

Celovit servis

Prepoznava delovanja storitev pri vseh fiksnih servisih (internet, telefonija, televizija) in razumljivo vodi do uspešnega zaključka postopka.

Osebne nastavitve

Urejanje osebnih nastavitev opreme: wi-fi (ime omrežja, geslo).

Brez čakanja

Na voljo dan in noč, takoj pri roki. Ne rabite klicati ali priti v trgovino. Če pa vseeno potrebujete nas, z asistentom preskočite vrsto.

Hitro in enostavno

Vse uredite sami, sistem vas enostavno vodi čez cel proces s pomočjo slikovnih navodil ter jasnih korakov od začetka do konca.

Vedno in povsod

Tehnični asistent vam je vedno na voljo. Nosite ga lahko s seboj v žepu skupaj s telefonom ali uporabite na računalniku.

Preizkusi tehničnega asistenta takoj!