Električni skiro UrbanRide 62S

Izberi barvo naprave

688723 116465 Električni skiro UrbanRide 62S
SPO_116465 Električni skiro UrbanRide 62S URBANGLIDE HWFix black 249.9
Na zalogi v spletni trgovini

Cena naprave

Električni skiro UrbanRide 62S 24 X 10,41 €

24 X 10,41 € Dummy product for fix hardware SPO_FIX_HW
  • Na 24 obrokov
  • Enostaven
    in varen nakup
  • Brezplačna dostava

Električni skiro UrbanRide 62S

Električni skiro UrbanRide 62S je skiro nove generacije in se ponaša s kvalitetno, robustno izdelavo. Z njim lahko prevozite do 15 km (odvisno od terena), najvišja hitrost pa je 20 km/h. Je zložljiv, kar omogoča enostavno shranjevanje in mobilnost.

S težo 7,3 kg je med najlažjimi v svoji kategoriji na slovenskem trgu. Opremljen je s sprednjo in z zadnjo lučko ter s parkirno tačko.

Tehnične lastnosti

Moč motorja 250 W
Hitrost do 20 km/h
Domet do 15 km (odvisno od terena in teže uporabika)
Kolesa 17 cm (6'')
Nosilnost do 100 kg
Zložljiv da
Baterija Li-ion, čas polnjenja: 3 ure
Dodatno sprednja in zadnja LED luč
Barva črn
Teža 7,3 kg

Servis in garancija

Garancija 12 mesecev
Servis BIROTEHNA d.o.o. , Litijska cesta 259, 1000 Ljubljana
Telefoni in tablični računalniki:
Cene naprav veljajo ob vezavi na enega izmed izbranih naročniških paketov in so razdeljene na 12 ali 24 enakih zaporednih mesečnih obrokov, pri čemer se vsi obroki, tudi prvi, obračunajo na računih. Vse cene vključujejo DDV. Obstoječi naročniki, ki imate sklenjeno veljavno pogodbo o zagotovitvi posebne ugodnosti, lahko kupite napravo po ceni na obroke po pogojih Predčasnega nakupa telefona. Pridržujemo si pravico, da kadarkoli spremenimo cene naprav. Pridržujemo si možnost napak pri tehničnih specifikacijah in opisu. Zaradi velikega števila prodajnih mest se lahko zgodi, da nekatere naprave niso na voljo na vseh prodajnih mestih, ker so zaloge omejene. Vse cene vsebujejo DDV in veljajo izključno za storitve v Sloveniji. Naprave so prilagojene za uporabo v A1 omrežju. Slike so simbolične. Dodatne informacije so na voljo na 040 40 40 40 in na prodajnih mestih A1.
 
Naprave na obroke:
Cene naprav so razdeljene na 24 enakih zaporednih mesečnih obrokov, pri čemer se vsi obroki, tudi prvi, obračunajo na računih. Vse cene vključujejo DDV. Pridržujemo si pravico, da kadarkoli spremenimo cene naprav. Pridržujemo si možnost napak pri tehničnih specifikacijah in opisu. Zaradi velikega števila prodajnih mest se lahko zgodi, da nekatere naprave niso na voljo na vseh prodajnih mestih, ker so zaloge omejene. Vse cene vsebujejo DDV in veljajo izključno za storitve v Sloveniji. Slike so simbolične. Dodatne informacije so na voljo na 040 40 40 40 in na prodajnih mestih A1.