Električno zložljivo kolo RKS GT25

Izberi barvo naprave

708702 118263 Električno zložljivo kolo RKS GT25
SPO_118263 Električno zložljivo kolo RKS GT25 RKS HWFix white 999.1
Ni na zalogi v spletni trgovini
Obvesti me, ko bo naprava na zalogi v spletni trgovini

Cena naprave

Električno zložljivo kolo RKS GT25 24 X 41,63 €

24 X 41,63 € Dummy product for fix hardware SPO_FIX_HW
  • Na 24 obrokov
  • Enostaven
    in varen nakup
  • Brezplačna dostava

Električno zložljivo kolo RKS GT25

Električno kolo GT 25 podjetja RKS Motor je estetsko videti kot kolo s klasičnimi in poenostavljenimi linijami. Njegovi glavni značilnosti sta lahkotnost in okretnost, saj je težek le 22 kg. Gre za zložljivo električno kolo, ki ga je možno pospraviti v avtomobilski prtljažnik in je lahko vaš »sopotnik« na izletih ali dopustu.

Električno kolo GT 25 se popolnoma prilagaja vsakdanjemu življenju mesta. Agilnost in hitrost sta plod 6-stopenjskega menjalnika Shimano, ki v kombinaciji z 250 W motorjem omogoča največjo hitrost 25 km/h in avtonomijo med 20 km in 35 km. Vse funkcije so prikazane na praktičnem LCD zaslonu, ki kolesarja sproti obvešča o vseh vidikih potovanja, kot so hitrost, prevožena razdalja in raven napolnjenosti baterije.

Tehnične lastnosti

Motor RKS, 36 V - 250 W
Hitrost 25 km/h (ob uporabi električne podpore)
Domet 25 - 30 km (ob uporabi električne podpore) odvisno od konfiguracije terena in teže kolesarja
Zavore sprednja disk zavora YC-MK6.4, zadnja disk zavora YC-MK6.4
Nosilnost do 110 kg
Zložljiv da
Menjalnik Shimano ARDTY21ASSMBS 6SP
Baterija LG 36 V - 13 Ah Cell, čas polnjenja: 2 – 6 ur
Platišča 20''
Barva bela
Teža 24 kg

Servis in garancija

Garancija 12 mesecev
Servis BIROTEHNA d.o.o. , Litijska cesta 259, 1000 Ljubljana
Telefoni in tablični računalniki:
Cene naprav veljajo ob vezavi na enega izmed izbranih naročniških paketov in so razdeljene na 12 ali 24 enakih zaporednih mesečnih obrokov, pri čemer se vsi obroki, tudi prvi, obračunajo na računih. Vse cene vključujejo DDV. Obstoječi naročniki, ki imate sklenjeno veljavno pogodbo o zagotovitvi posebne ugodnosti, lahko kupite napravo po ceni na obroke po pogojih Predčasnega nakupa telefona. Pridržujemo si pravico, da kadarkoli spremenimo cene naprav. Pridržujemo si možnost napak pri tehničnih specifikacijah in opisu. Zaradi velikega števila prodajnih mest se lahko zgodi, da nekatere naprave niso na voljo na vseh prodajnih mestih, ker so zaloge omejene. Vse cene vsebujejo DDV in veljajo izključno za storitve v Sloveniji. Naprave so prilagojene za uporabo v A1 omrežju. Slike so simbolične. Dodatne informacije so na voljo na 040 40 40 40 in na prodajnih mestih A1.
 
Naprave na obroke:
Cene naprav so razdeljene na 24 enakih zaporednih mesečnih obrokov, pri čemer se vsi obroki, tudi prvi, obračunajo na računih. Vse cene vključujejo DDV. Pridržujemo si pravico, da kadarkoli spremenimo cene naprav. Pridržujemo si možnost napak pri tehničnih specifikacijah in opisu. Zaradi velikega števila prodajnih mest se lahko zgodi, da nekatere naprave niso na voljo na vseh prodajnih mestih, ker so zaloge omejene. Vse cene vsebujejo DDV in veljajo izključno za storitve v Sloveniji. Slike so simbolične. Dodatne informacije so na voljo na 040 40 40 40 in na prodajnih mestih A1.