Postopek za elektronski podpis dokumentov brez A1 certifikata:

 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
 5. 5
 6. 6
 7. 7
 8. 8
 9. 9
 10. 10
 11. 11
11

Ne pozabite

Na začetku postopka elektronskega podpisovanja boste na vaš e-naslov prejeli povezavo za elektronski podpis. Če v 24 urah ne kliknete na povezavo in ne podpišete dokumentacije, se naročilo avtomatsko preda v dostavo dostavni službi, za podpis pa vas bo kontaktiral kurir.

 • Pogosta vprašanja

  Kakšni so pogoji za elektronski podpis dokumentov?

  1. Uporabnik mora imeti certifikat za elektronski podpis pogodbe (A1 certifikat, ki ga pridobi z SSO, ali lastni certifikat).
  2. Namenjen je za fizične uporabnike in samostojne podjetnike.
  3. Podpisujejo se lahko dokumenti, ki se nanašajo na podaljšanje vezave za mobilne storitve, sklepanje pogodb za fiksne storitve (novi in obstoječi uporabniki), zaključevanje prek spleta oddanih naročil, razni dokumenti za spremembe in ob naročilu paketa ali opreme, kjer je potreben podpis in se dostava uredi naknadno.
   

  Kaj je SSO?
  SSO (Single Sign-On ali enotna prijava) je digitalni uporabniški profil, ki ga uporabnik uporablja pri prijavljanju v portal Moj A1 in portal A1, in ki se uporabi tudi pri elektronskem podpisovanju dokumentov. Vsak uporabnik ima na voljo le eno uporabniško ime in geslo, kar poenostavi prijavo in poveča varnost.