Huawei telefoni

Telefoni Huawei na voljo v naši spletni trgovini: 

Avdio video oprema

Neverjenta izkušnja poslušanja z brezžičnimi slušalkami Huawei, ki jih poganjajo Hi-Res dvojni zvočni sistemi, trojno prilagodljiv EQ, trojni mikrofoni ANC… Prepustite se zvočnim sistemom visoke ločljivosti. Huawei brezžične slušalke zaznamuje vrhunska zvočna izkušnja, ki jo prinese optimalna kakovost zvoka, saj z več mikrofoni odpravljajo zvoke iz okolice in nikoli ne dovolijo, da bi okolica ovirala vaše klice, glasbo in filme. Za zabavo pa poskrbijo kompaktni bluetooth zvočniki za potovanje.

Preveri

Računalništvo in gaming

Računalništvo in gaming: Prenosni računalniki Huawei: Odlikuje jih lahkost, hitrost in moč. Veliki zasloni z visoko ločljivostjo, 12. generacija Intel Core, izjemen zvok, hitra odzivnost, ogromno prostora in veliko vhodov za različno rabo. Oglejte si tudi ponudbo tabličnih računačnikov Matepad, z baterijami velikih zmogljivosti.

Preveri

Šport in prosti čas

Pametne ure in zapestnice: natančna tehnologija in zmogljive funkcije na vašem zapestju. Oglejte si ponudbo vseh pametnih ur in zapestnic z zmogljivimi, dolgotrajnimi baterijami, celodnevnim zdravstvenim menedžmentom. Naj vas tekaški trener na zapestju spremlja pri vadbi. Nosite svojo ljubezen do športa na zapestju.

Preveri