Iščete nove serije? Postanite naročnik na HBO GO in uživajte v najnovejših in kultnih serijah, holivudskih filmih in risankah v slovenskem jeziku.

Za vas imamo odličen predlog. NA HBO GO se je začela predvajati tretja sezona temačne odisejade o zori umetne inteligence. V futurističnem svetu Westworld se skupina robotov osamosvoji in skrene s skrbno pripravljenih scenarijev svojih stvarnikov, to pa prinese skrb vzbujajoče vzorce nesprejemljivega obnašanja …

Bi si raje ogledali starejše izdaje kultnih HBO serij? Brez skrbi, vse sezone originalnih HBO serij so vedno na voljo za ogled.

 
Več kot 6000 ur vsebin! Serije, filmski hiti, risanke in osupljivi dokumentarci!
 
Slovenski podnapisi, HD ločljivost in brez oglasov.
 
Z eno naročnino - registracija na 5 različnih napravah.HBO GO je spletna storitev videa na zahtevo, ki vam omogoča spremljanje najboljših filmov, najnovejših serij, vseh sezon kultnih HBO serij, dokumentarcev in risank v slovenskem jeziku. Izbrane vsebine lahko gledate na katerikoli napravi kadarkoli si zaželite. Na voljo je tudi vsem naročnikom paketov A1 Kombo s TV kot samostojen programski sklop v vrednosti 6 TV točk.

 
 

Kako se naročim na HBO GO?

1. Naročilo na HBO GO storitev
V zadnji verziji aplikacije Moj A1 se naročite na HBO GO storitev.
2. Aktivacijska koda
V aplikaciji Moj A1 poiščite aktivacijsko kodo.
3. Registracija na HBO GO
Za registracijo  na
www.hbogo.si/register izberite "registracija" ter operaterja A1 Slovenija, nato vnesite aktivacijsko kodo.
4. Prenos aplikacije HBO GO na vaše naprave
Preko Google Play ali App Store prenesite spletno storitev HBO GO na svoj pametni telefon ali tablico, Smart TV ali igralno konzolo.
5. Uživaj v HBO GO zabavi
Glej, kar želiš, kjerkoli in kadarkoli, na svoji najljubši napravi.

Prenesi aplikacijo: