Iščete nove serije? Postanite naročnik na HBO GO in uživajte v najnovejših in kultnih serijah, holivudskih filmih in risankah v slovenskem jeziku.

Za vas imamo odličen predlog. NA HBO GO je zaživela nova serija Njegova temna tvar (His dark materials) odlična ekranizacija trilogije fantazijskih romanov avtorja Philipa Pullmana, ki jih štejejo za mojstrovino sodobne fantazijske literature. Pogumna deklica Lyra išče ugrabljenega prijatelja in razkrije zloveščo zaroto ugrabitev otrok …

Bi si raje ogledali starejše izdaje kultnih HBO serij? Brez skrbi, vse sezone originalnih HBO serij so vedno na voljo za ogled.

 
Več kot 6000 ur vsebin! Serije, filmski hiti, risanke in osupljivi dokumentarci!
 
Slovenski podnapisi, HD ločljivost in brez oglasov.
 
Z eno naročnino - registracija na 5 različnih napravah.HBO GO je spletna storitev videa na zahtevo, ki vam omogoča spremljanje najboljših filmov, najnovejših serij, vseh sezon kultnih HBO serij, dokumentarcev in risank v slovenskem jeziku. Izbrane vsebine lahko gledate na katerikoli napravi kadarkoli si zaželite. Na voljo je tudi vsem naročnikom paketov A1 Kombo s TV kot samostojen programski sklop v vrednosti 6 TV točk. Prva dva meseca vam podarimo.

 

Kako se naročim na HBO GO?

1. Naročilo na HBO GO storitev
V zadnji verziji aplikacije Moj A1 se naročite na HBO GO storitev.
2. Aktivacijska koda
V aplikaciji Moj A1 poiščite aktivacijsko kodo.
3. Registracija na HBO GO
Za registracijo  na
www.hbogo.si/register izberite "registracija" ter operaterja A1 Slovenija, nato vnesite aktivacijsko kodo.
4. Prenos aplikacije HBO GO na vaše naprave
Preko Google Play ali App Store prenesite spletno storitev HBO GO na svoj pametni telefon ali tablico, Smart TV ali igralno konzolo.
5. Uživaj v HBO GO zabavi
Glej, kar želiš, kjerkoli in kadarkoli, na svoji najljubši napravi.

Prenesi aplikacijo:

Posebna ponudba preizkusa HBO GO

Posebna ponudba preizkusa storitve HBO GO 2 meseca brezplačno in programskega sklopa HBO Premium 1 mesec brezplačno velja za nove in za obstoječe naročnike A1 Slovenija, ki v času naročila navedenih storitev še niso naročniki storitve HBO GO oz. HBO Premium, ki jo želijo naročiti, in ki v času od 6. 11. 2019 do 31. 12. 2019 pri A1 naročijo storitev:

  • HBO GO na kateremkoli mobilnem paketu, paketu Domači net, Hitri net, kateremkoli A1 Kombo paketu brez televizije ali kot HBO GO programskega sklop na kateremkoli A1 Kombo paketu s televizijo, razen v okviru HBO Premium - velja preizkus 2 meseca brezplačno;
     
  • HBO Premium na kateremkoli paketu A1 Kombo s televizijo – velja preizkus 1 mesec brezplačno.


    Ponudbi se med seboj izključujeta. Brezplačen preizkus lahko vsak naročnik izkoristi samo enkrat. Če naročnik do preteka oziroma predčasnega zaključka brezplačnega preizkusa izrecno ne zahteva izključitve storitve HBO GO oz. HBO Premium, se izbrana storitev HBO GO oz. HBO Premium začne zaračunavati po vsakokrat veljavnem ceniku A1. Za storitev HBO GO in HBO Premium se uporabljajo Splošni pogoji za izvajanje elektronskih komunikacijskih storitev za potrošnike, Posebni pogoji za izvajanje mobilnih storitev, Posebni pogoji za izvajanje širokopasovnih storitev, ki so skupaj s cenikom in ostalimi informacijami na voljo na A1.si, na prodajnih mestih A1, in 040 40 40 40. A1 Slovenija, d. d.

Več Skrij