Kaj je A1 LiveShop?

A1 LiveShop je virtualna trgovina, ki vam omogoča, da od kjerkoli v živo, preko video klica, govorite z A1 svetovalcem, ki je na prodajnem mestu. Skozi pogovor z njim lahko izveste vse, kar vas zanima o A1 ponudbi in če želite, tudi opravite nakup želenih izdelkov in storitev.

A1 LiveShop je odprt od ponedeljka do petka med 9h in 19h.

Enostavno, iz udobja svojega doma

Pogovorite se z A1 svetovalcem preko video prenosa. Pokazal vam bo napravo, ki vas zanima in odgovoril na vsa dodatna vprašanja. Posvetujte se o izbiri mobilnega ali fiksnega paketa ter izvedite več o katerikoli naši storitvi.

Zasebnost zagotovljena

 Vaša zasebnost je na prvem mestu:
A1 svetovalec vas samo sliši, vi pa njega vidite na zaslonu.

Brezplačna dostava

Naročeno vam bomo poslali brezplačno in z varno dostavo.

Kako poteka nakup v A1 LiveShopu?


  1. Za vzpostavitev stika z A1 svetovalcem kliknite na »A1 Live Shop«.

  2. Vpišite svojo telefonsko številko.

  3. Počakajte na klic iz A1.

  4. Na zaslonu tablice/računalnika spremljajte svetovalca, ki s preklapljanjem kamer usklajuje video prenos s pogovorom.

  5. Zasebnost je zagotovljena. Vi nas boste videli, mi pa vas bomo le slišali.

Želite vedeti več o A1 LiveShopu?

  • Posebna ponudba »Darilo odeja«

    Posebna ponudba »Darilo odeja« velja v obdobju od 06.03.2023 do vključno 31.03. 2023 oz. do razprodaje zalog in vključuje brezplačno odejo naključne barve, ob sklenitvi mobilnega ali fiksnega paketa. Do ponudbe so upravičeni vsi naročniki A1, ki v času trajanja ponudbe sklenejo Pogodbo o sklenitvi mobilnega ali fiksnega paketa. »Darilo odeja« bodo naročnikom, ki ustrezajo pogojem akcije, odpremljeni v roku 30 dni od podpisa pogodbe. A1 Slovenija si pridržuje pravico do spremembe pogojev za sklenitev mobilnega ali fiksnega paketa. A1 Slovenija si nadalje pridržuje pravico, da ob sklenitvi mobilnega ali fiksnega paketa, od naročnika zahteva instrument zavarovanja plačila ali druge dokumente, iz katerih je razvidna plačilna zgodovina naročnika. Pogodbo o sklenitvi mobilnega ali fiksnega paketa je možno skleniti na samo  v Live Shop-u (virtualni trgovini). Rok za dostavo opreme začne teči s sklenitvijo pogodbe o sklenitvi mobilnega ali fiksnega paketa, pri čemer si družba A1 Slovenija prizadeva za dostavo predvidoma v 7 delovnih dneh od dneva sklenitve pogodbe, najkasneje pa v 30 dneh po njeni sklenitvi. Pridržujemo si možnost napak pri tehničnih specifikacijah in opisu. Več informacij je na voljo na 040 40 40 40, A1 Slovenija in prodajnih mestih A1. A1 Slovenija, d.d.