Klima Samsung Wind-Free 2,5 kW AR09TXFCAWKNEU

Izberi barvo naprave

688080 116436 Klima Samsung Wind-Free 2,5 kW AR09TXFCAWKNEU
SPO_116436 Klima Samsung Wind-Free 2,5 kW AR09TXFCAWKNEU SAMSUNG HWFix white 809
Na zalogi v spletni trgovini

Cena naprave

Klima Samsung Wind-Free 2,5 kW AR09TXFCAWKNEU 24 X 33,71 €

24 X 33,71 € Dummy product for fix hardware SPO_FIX_HW
  • Na 24 obrokov
  • Enostaven
    in varen nakup
  • Brezplačna dostava

Klima s svojo novo tehnologijo prinaša revolucijo v delovanju klim. Ko doseže želeno temperaturo, zapre lopute in vzdržuje hladnost skozi luknjice na klimi. Direktnega, neprijetnega pihanja, ki smo ga poznali do sedaj v tej fazi ni več. Ohranite hladno udobje z Wind-Free™ hlajenjem. Zrak se v tem načinu nežno in tiho širi skozi 23.000 mikroskopskih lukenj ter s tem prepreči nastanek mrzlega prepiha. Namenjena za kvadraturo cca 20-50m2. Napredni zračni pretok obenem omogoča še bolj enakomerno hlajenje širšega in večjega prostora. Pri tem porabi 77 % manj energije od Fast Cooling načina.

 

* V primeru klimatskih naprav, cena ne vključuje stroška montaže oz. ga naročnik poravna neposredno pri izbranem izvajalcu montaže. 

Tehnične lastnosti

Zmogljivost hlajenja 2,5 kW
Zmogljivost gretja 3,2 kW
REU hlajenja 3,57 W/W
COP gretja 3,81 W/W
Energijski razred A++ hlajenje, A+ gretje
Raven zvočne moči 54 dBa
Poraba energije pri hlajenju 700 W
Poraba energije pri gretju 840 W
Plin R32
Barva bela
Več podatkovna kartica

Servis in garancija

Garancija 24 mesecev
Servis www.dast.si, www.tratnjek.si, www.tepeh.si
Telefoni in tablični računalniki:
Cene naprav veljajo ob vezavi na enega izmed izbranih naročniških paketov in so razdeljene na 12 ali 24 enakih zaporednih mesečnih obrokov, pri čemer se vsi obroki, tudi prvi, obračunajo na računih. Vse cene vključujejo DDV. Obstoječi naročniki, ki imate sklenjeno veljavno pogodbo o zagotovitvi posebne ugodnosti, lahko kupite napravo po ceni na obroke po pogojih Predčasnega nakupa telefona. Pridržujemo si pravico, da kadarkoli spremenimo cene naprav. Pridržujemo si možnost napak pri tehničnih specifikacijah in opisu. Zaradi velikega števila prodajnih mest se lahko zgodi, da nekatere naprave niso na voljo na vseh prodajnih mestih, ker so zaloge omejene. Vse cene vsebujejo DDV in veljajo izključno za storitve v Sloveniji. Naprave so prilagojene za uporabo v A1 omrežju. Slike so simbolične. Dodatne informacije so na voljo na 040 40 40 40 in na prodajnih mestih A1.
 
Naprave na obroke:
Cene naprav so razdeljene na 24 enakih zaporednih mesečnih obrokov, pri čemer se vsi obroki, tudi prvi, obračunajo na računih. Vse cene vključujejo DDV. Pridržujemo si pravico, da kadarkoli spremenimo cene naprav. Pridržujemo si možnost napak pri tehničnih specifikacijah in opisu. Zaradi velikega števila prodajnih mest se lahko zgodi, da nekatere naprave niso na voljo na vseh prodajnih mestih, ker so zaloge omejene. Vse cene vsebujejo DDV in veljajo izključno za storitve v Sloveniji. Slike so simbolične. Dodatne informacije so na voljo na 040 40 40 40 in na prodajnih mestih A1.