Izberite paket in telefon

Če želite nadaljevati na vezavo morate prvo izbrati paket in telefon. V primeru, da ste se odločili samo za telefon ali paket nadaljujte naročilo s klikom na gumb Želim naročiti.

 • Kaj pomeni vezava?

  Naročnik, ki ima z A1 sklenjeno Naročniško pogodbo, lahko sklene Pogodbo o zagotovitvi posebne ugodnosti. S sklenitvijo Pogodbe o zagotovitvi posebne ugodnosti, naročnik pridobi posebno ugodnost (npr. popust na mesečno naročnino, ugodnost pri nakupu naprave), ob tem pa se naročnik zaveže, da Pogodba o zagotovitvi posebne ugodnosti, iz razlogov na njegovi strani, ne bo prenehala pred potekom roka določenega v tej pogodbi v (12 ali 24 mesecev), tj. obdobje vezave. 
 • Kakšna so pravila o obročnem plačevanju?

  Izbirate lahko med plačilom naprave v enkratnem znesku ali plačilom enakega zneska, ki je razdeljen na več brezobrestnih obrokov. Omogočamo vam različne oblike odplačevanja naprav, saj si lahko višino mesečnega obroka izberete sami z izbiro števila mesečnih obrokov ali poljubnim predplačilom naprave. Najmanjši obrok je 0,50 € in najvišji 200 €.

  Nakup na obroke je možen z 12 ali 24 mesečno vezavo ob sklenitvi ali podaljšanju kateregakoli naročniškega razmerja (ne velja za Simpl na račun). Vsi obroki, tudi prvi, se obračunajo na računih.

  Če želite sami določiti število obrokov (trenutno ni možno prek spletne trgovine), lahko izbirate med naslednjimi možnostmi: 

  • če se vežete za 24 mesecev, lahko napravo kupite na 61218 ali 24 obrokov,
  • če se vežete za 12 mesecev, lahko napravo kupite na 6 ali 12 obrokov.

  Na prodajnem mestu lahko vplačate predplačilo v poljubnem znesku nad 10 €, ki je minimalni znesek. Predplačilo se odšteje od cene naprave, preostanek se enakomerno porazdeli na obroke.

 • Ali lahko med vezavo spremenim svoj naročniški paket?

  Za nakup novega aparata se lahko odločite kadarkoli. Če ste še vezani s Pogodbo o zagotovitvi posebne ugodnosti za telefonski aparat ali s popustom na mesečni račun, je pred nakupom novega telefona po akcijski ceni, potrebno poplačilo obstoječe vezave.

  Višina poplačila je odvisna od tega, kdaj ste sklenili Pogodbo o zagotovitvi posebne ugodnosti oziroma od števila dni do zaključka vezave. Osnova za doplačilo je vrednost ugodnosti, ki ste jo prejeli na podlagi Pogodbe o zagotovitvi posebne ugodnosti in se dnevno znižuje.
  Višina poplačila je vidna na portalu Moj A1.

1. Izberi paket Paket

2. Izberi telefon (če želiš) Telefon

Vezava: najprej izberi paket in telefon Vezava

Enkratno: 0,00 €

Mesečno: 0,00 €