Paketi A1 Domači net so namenjeni vsem, ki nimate dostopa do širokopasovnega fiksnega interneta ali pa z njim niste zadovoljni, imate pa dobro pokritost z LTE/4G omrežjem A1. A1 Domači net omogoča brezžično povezavo, s tem pa kakovosten in enostaven dostop do spleta. 

Izbirate lahko med tremi različnimi paketi z neomejeno količino prenosa podatkov:

 

 

A1 Domači net 1

izberi in sestavi paket

A1 Domači net 2

izberi in sestavi paket

A1 Domači net 3

izberi in sestavi paket
Mesečna naročnina 24,99 €/m
19,99 €/m
29,99 €/m
23,99 €/m
39,99 €/m
29,99 €/m
Prenos podatkov
Hitrost prenosa podatkov do 10/3 Mbit/s do 20/5 Mbit/s do 40/5 Mbit/s
LTE
Sestavi si paket Sestavi si paket Sestavi si paket
 
Želite poleg paketa tudi telefon? O tem vas bomo povprašali na naslednjem koraku.Želite poleg paketa tudi telefon? O tem vas bomo povprašali na naslednjem koraku.

Paketi A1 Domači net so na voljo z napravo Huawei router B315:

 
  • Prenos podatkov s hitrostjo do 150 Mbit/s v smeri k uporabniku
    in do 50 Mbit/s v smeri od uporabnika.
  • Podpira LTE in DC-HSPA+ tehnologiji.
  • Na napravo se lahko hkrati priključi do 32 različnih uporabnikov.
  • Deluje na notranjo anteno, možen pa je priklop zunanje antene.

Izberite 3-dnevni brezplačni preizkus!

Ob nakupu naprave na enem izmed prodajnih mest A1 imate na voljo 3-dnevni brezplačni preizkus. Če z delovanjem storitve in naprave niste zadovoljni, jo lahko v roku treh delovnih dni vrnete na prodajno mesto.

Spremljajte vaše najljubše TV programe preko paketov A1 Domači net!

Storitev omogoča 4G/LTE omrežje A1, ki zagotavlja delovanje paketov A1 Domači net, na katerih lahko vklopite opcijo za ogled TV programov.

Preverite ponudbo A1 Domači net in TV

Zakaj je A1 Domači net prava izbira za vas?

Neomejen prenos podatkov!

Pri porabljeni količini 200 GB se hitrost prenosa podatkov zniža na 2/1 Mbit/s.

Enostavna uporaba

Brez predhodnega usklajevanja in obiskov tehničnega osebja. Napravo priključite na električno omrežje in WiFi že deluje!

Takojšen priklop brez kablov za internet

Brez nepotrebnih fizičnih posegov, vrtanja lukenj in vozlov žic (optike ali kabla). Vse, kar potrebujete, je električna energija in ustrezna 4G/LTE pokritost!

Izjemno ugodna cena naprave

Naprava omogoča povezavo do kar 32 naprav hkrati: (prenosni) računalniki, tablice, mobilni telefoni ipd. Ob vezavi na 24 mesecev je cena naprave na vseh paketih le 1,00 €.

Brez tveganja pri nakupu

Možnost 3-dnevnega preizkusa: brezplačni preizkus je na voljo samo pri nakupu na fizičnih prodajnih mestih A1.

Posebna ponudba paketov A1 Domači net 1, 2 in 3

Posebna ponudba paketov A1 Domači net 1,2 in 3 je veljavna do vključno 31. 8. 2017 in velja za nove in po pogojih Predčasnega odplačila naprave obstoječe naročnike paketov A1 Domači net ob sklenitvi 24-mesečne vezave na enega od navedenih paketov, pri čemer je pogoj razpoložljivost omrežnih kapacitet. Popust na mesečno naročnino, ki na paketu A1 Domači net 1 znaša 5 € na mesec, na paketu A1 Domači net 2 znaša 6 € na mesec in na paketu A1 Domači net 3 znaša 10 € na mesec velja do izteka 24 mesečne vezave. Po izteku vezave, v kateri velja popust na mesečno naročnino, začnejo veljajo redne cene za posamezne pakete. Cena naprave Huawei B315 LTE router za 1 € velja v primeru 24 mesečne vezave. Priključnina na pakete A1 Domači net 1, 2 in 3 je 11,99 € in se zaračuna v enkratnem znesku. Ponudba ni združljiva z ostalimi ugodnostmi A1. Paketi A1 Domači net vključujejo dostop do LTE tehnologije, hitrosti prenosa podatkov pa predstavljajo najvišje možne hitrosti. Cene vključujejo DDV. Za pakete veljajo Splošni pogoji za izvajanje elektronskih komunikacijskih storitev za potrošnike oziroma za pravne osebe in podjetnike in Posebni pogoji za mobilne storitve ter Dodatni opis paketov A1 Domači net 1, 2 in 3, ki so skupaj s cenami storitev in pogoji ponovne vezave za obstoječe naročnike na voljo na 040 40 40 40, A1.si in na prodajnih mestih A1. A1 Slovenija, d. d., Šmartinska 134b, 1000 Ljubljana.

Več Skrij

Več o paketu A1 Domači net

Ponudbo za pakete A1 Domači net lahko izkoristijo vsi novi in po Pogojih predčasnega nakupa naprave obstoječi naročniki A1. Priključnina na pakete A1 Domači net je 11,99 € in se zaračuna v enkratnem znesku. Pogoj za pridobitev paketa je razpoložljivost omrežnih kapacitet. Vsi paketi vključujejo dostop do LTE tehnologije. Hitrosti, navedene pri posameznem paketu predstavljajo najvišje možne hitrosti, dejanska hitrost je odvisna od razmer na omrežju in trenutne zasedenosti bazne postaje. Po porabi 200 GB zakupljene količine znotraj obračunskega cikla se hitrost prenosa zniža na največ 2/1 Mbit/s. Ob sklenitvi naročniškega razmerja se uporabnik zavezuje, da bo A1 Domači net uporabljal na naslovu, ki ga je kot naslov uporabe navedel ob sklenitvi pogodbe. V nasprotnem primeru si A1 pridržuje pravico izklopa storitve. Statični IP naslov na paketih A1 Domači net ni mogoč. Za pakete veljajo Splošni pogoji za izvajanje elektronskih komunikacijskih storitev za potrošnike oziroma Splošni pogoji za izvajanje elektronskih komunikacijskih storitev za pravne osebe in podjetnike ter posebna pravila paketov, ki so skupaj s cenami ostalih storitev, storitev v tujini, cenami izven zakupljenih količin na voljo na 040 40 40 40, A1.si in na prodajnih mestih A1. Vse cene vključujejo DDV. A1 Slovenija, d.d., Šmartinska c. 134b, SI-1000.

Več Skrij