Internet drugače Internet drugače

Internet drugače

Brez dolgega čakanja, brez kablov in še brez vezave že za 19,99 €/mesec*.
Paketi A1 Domači net so najbolj enostavna rešitev za dostop do neta!

Vse, kar potrebujete, je dobra pokritost s 4G/LTE omrežjem A1. Enostavno priklopite modem, ki ga sedaj prejmete 50 € ceneje, in že uživate v hitrem brezžičnem netu.

*Cena vključuje 1 € eRačun popusta

Nižja mesečna naročnina:

 • 20/5 mbps

  Hitrost prenosa podatkov

 • Prenos podatkov v SLO

 •  
 • 40/5 mbps

  Hitrost prenosa podatkov

 • Prenos podatkov v SLO

 •  

Samo vklopite in se priklopite.

Takoj, ko vklopite modem na elektriko, se lahko priklopite na svoj novi Wi-Fi.

Brez polaganja kablov in brez vrtanja sten.

Ni vam treba skozi zid, da imate doma stabilen in zanesljiv internet.

Hiter kot fiksni internet.

V hitrosti paketa lahko uživate vse do prenešenih 200 GB, potem pa se hitrost zniža na do 2/1 Mbit/s.

Brezžičen prenos podatkov za vse vaše naprave.

Wi-Fi vas razbremeni skrbi, da bi nadležni internetni kabli kvarili videz vašega doma.

3-dnevni brezplačni preizkusIzberite 3-dnevni brezplačni preizkus!

Če še vedno niste prepričani, vam ob nakupu modema na enem izmed prodajnih mest A1 ponujamo 3-dnevni brezplačni preizkus. Če ne boste zadovoljni z delovanjem, lahko v roku treh delovnih dni vrnete modem na prodajno mesto – brez stroškov.

Pogoji akcije 3-dnevni preizkus

Paketi A1 Domači net so na voljo z modemom Huawei router B535:

Huawei router B315
 

 

 • Prenos podatkov s hitrostjo do 150 Mbit/s v smeri k uporabniku
  in do 50 Mbit/s v smeri od uporabnika.
 • Podpira LTE in DC-HSPA+ tehnologiji.
 • Na napravo se lahko hkrati priključi do 32 različnih uporabnikov.
 • Deluje na notranjo anteno, možen pa je priklop zunanje antene.

V prosti prodaji je modem na voljo za 129 €.
Ob vezavi za 24 mesecev na kateremkoli paketu pa cena modema znaša 1 €.

Najljubši TV programi tudi na paketih A1 Domači net

S sodobno tehnološko rešitvijo smo izboljšali geografsko dostopnost ogleda televizije. Tako lahko sedaj dobite odličen nabor TV programov, tudi z nepogrešljivim Časovnim preskokom, na vseh lokacijah z dobro pokritostjo z A1 4G/LTE signalom. Predstavljamo ponudbo paketov A1 Domači net z opcijo TV AS LTE, ki omogoča spremljanje TV programov preko LTE omrežja.

 

Preveri  

 

 

Kako preprosto opraviti priklop naprave?

A1 Domači net priklop

1.

Priklopite modem na elektriko.

Modem se bo prižgal in že po nekaj trenutkih se bo vzpostavilo brezžično Wi-Fi omrežje.

A1 Domači net geslo

2.

Priključite se na svoje novo
brezžično omrežje.

Ime omrežja in geslo za Wi-Fi dostop najdete na hrbtni strani modema.

A1 Domači net Wi-fi

3.

Povežite se z napravami.

Uživajte v hitrem in zanesljivem paketu A1 Domači net.

Statični IP

Vklop opcije Statični IP svetujemo uporabnikom, ki imajo potrebo po naprednejših internetnih aktivnostih, kot so na primer vzpostavitve strežnika in poenostavljen oddaljen dostop do računalnika.

Preveri storitev  

Zakaj je A1 Domači net prava izbira za vas?
 

Neomejen prenos podatkov

Pri porabljeni količini 200 GB se hitrost prenosa podatkov zniža na 2/1 Mbit/s.

Enostavna uporaba

Brez predhodnega usklajevanja in obiskov tehničnega osebja. Napravo priključite na električno omrežje in WiFi že deluje!

Takojšen priklop brez kablov za internet

Brez nepotrebnih fizičnih posegov, vrtanja lukenj in vozlov žic (optike ali kabla). Vse, kar potrebujete, je električna energija in ustrezna 4G/LTE pokritost!

Izjemno ugodna cena naprave Huawei router B535

Naprava omogoča povezavo do kar 32 naprav hkrati: (prenosni) računalniki, tablice, mobilni telefoni ipd. Ob vezavi na 24 mesecev je cena naprave na vseh paketih le 1 €.

Brez tveganja pri nakupu

Možnost 3-dnevnega preizkusa: brezplačni preizkus je na voljo samo pri nakupu na fizičnih prodajnih mestih A1.

Več o paketu A1 Domači net

Ponudbo za pakete A1 Domači net lahko izkoristijo vsi novi in po Pogojih predčasnega nakupa naprave obstoječi naročniki A1. Priključnina na pakete A1 Domači net je 11,99 € in se zaračuna v enkratnem znesku. Pogoj za pridobitev paketa je razpoložljivost omrežnih kapacitet, saj so paketi A1 Domači net mobilna storitev. Vsi paketi vključujejo dostop do LTE tehnologije. Hitrosti, navedene pri posameznem paketu predstavljajo najvišje možne hitrosti, dejanska hitrost je odvisna od razmer na omrežju in trenutne zasedenosti bazne postaje. Po porabi 200 GB zakupljene količine znotraj obračunskega cikla se hitrost prenosa zniža na največ 2/1 Mbit/s. Ob sklenitvi naročniškega razmerja se uporabnik zavezuje, da bo A1 Domači net uporabljal na naslovu, ki ga je kot naslov uporabe navedel ob sklenitvi pogodbe. V nasprotnem primeru si A1 pridržuje pravico izklopa storitve. Za pakete veljajo Splošni pogoji za izvajanje elektronskih komunikacijskih storitev za potrošnike oziroma Splošni pogoji za izvajanje elektronskih komunikacijskih storitev za pravne osebe in podjetnike ter posebna pravila paketov, ki so skupaj s cenami ostalih storitev, storitev v tujini, cenami izven zakupljenih količin na voljo na 040 40 40 40, A1.si in na prodajnih mestih A1. Vse cene vključujejo DDV. A1 Slovenija, d.d., Šmartinska c. 134b, SI-1000.  

Več Skrij

Posebni pogoji promocije

Posebna ponudba paketov A1 Domači net, ki vključuje popust na mesečno naročnino paketov A1 Domači net, je veljavna do preklica in velja za nove ter obstoječe naročnike, ki nimajo sklenjene Pogodbe o zagotovitvi posebne ugodnosti, na podlagi katere se upravičeni do nižje mesečne naročnine paketov A1 Domači net. Pogoj za sklenitev paketov A1 Domači net je razpoložljivost omrežnih kapacitet. Popust na mesečno naročnino po predmetni ponudbi velja do prekinitve naročniškega razmerja ali do sklenitve Pogodbe o zagotovitvi posebne ugodnosti, na podlagi katere naročnik pridobi pravico do nižje mesečne naročnine paketov A1 Domači net. Obstoječi naročniki ugodnosti ne dobijo avtomatično, vendar jo  lahko vklopijo na prodajnih kanalih A1. Cena naprave Huawei router B535 za 1 € velja v primeru 24 mesečne vezave na katerikoli paket A1 Domači net. Ponudbi sta med seboj združljivi. Priključnina na pakete A1 Domači net je 11,99 € in se zaračuna v enkratnem znesku. Hitrosti prenosa podatkov predstavljajo najvišje možne hitrosti. Po porabi 200 GB znotraj obračunskega cikla se hitrost prenosa zniža na največ 2/1 Mbit/s. Ponudba ni združljiva z ostalimi ugodnostmi A1. Cene vključujejo DDV. Za pakete veljajo Splošni pogoji za izvajanje elektronskih komunikacijskih storitev za potrošnike oziroma za pravne osebe in podjetnike in Posebni pogoji za mobilne storitve ter Dodatni opis paketov A1 Domači net 1, 2 in 3, ki so skupaj s cenami storitev in pogoji ponovne vezave za obstoječe naročnike na voljo na 040 40 40 40, A1.si in na prodajnih mestih A1. A1 Slovenija, d. d., Šmartinska 134b, 1000 Ljubljana.
Več Skrij