Novi iPhone 11 Novi iPhone 11

Novi iPhone 11

Ravno pravšnja količina vsega.

Apple predstavlja nov pametni telefon, iPhone 11. Odlikujejo ga izboljšan sistemom dveh kamer, neprecenljiva močnejša baterija, ki zagotavlja do 4 ure več energije, 15,49-centimetrski zaslon in revolucionaren čip, ki postavlja nove mejnike na trgu pametnih telefonov. 

Preveri  

Profesionalna kamera. Profesionalne fotografije.

iPhone 11 vas bo navdušil z novim sistemom dveh kamer, ki združuje vrhunsko tehnologijo in preprostost, ki vam jo prinašajo iPhone telefoni. Z ultra širokokotno kamero boste v objektiv lahko ujeli še več in poskrbeli, da vam nič ne uide iz spomina.
Poleg tega pa bodo tudi fotografije, posnete v slabših svetlobnih pogojih, vrhunske - zahvaljujoč novemu Nočnemu načinu.

Izjemni posnetki.

Apple iPhone 11 omogoča snemanje posnetkov v kvaliteti 4K s 60 sličicami na sekundo in razširjenim dinamičnim razponom. Z novimi orodji lahko posnete vsebine zelo hitro prilagajate - rotirate, obrezujete in dodajate filtre.

Zasebnost, vgrajena.

Apple-ov Face ID je najbolj varen način identifikacije obraza, ki jih pametni telefoni ponujajo. Vaše slike ne shrani ali deli, saj je pri iPhone-u vaša zasebnost na prvem mestu.

iPhone 11 Pro

Tri kamere, ki delujejo kot eno.

Preveri

iPhone 11 Pro Max

Profesionalne kamere, profesionalen zaslon, profesionalen telefon.

Preveri