Novi iPhone 11 Novi iPhone 11

Novi iPhone 11

Ravno pravšnja količina vsega.

V torek, 10. septembra, je Apple predstavil nov pametni telefon, iPhone 11. Odlikujejo ga izboljšan sistemom dveh kamer, neprecenljiva močnejša baterija, ki zagotavlja do 4 ure več energije, 15,49-centimetrski zaslon in revolucionaren čip, ki postavlja nove mejnike na trgu pametnih telefonov. 

Preveri  

Profesionalna kamera. Profesionalne fotografije.

iPhone 11 vas bo navdušil z novim sistemom dveh kamer, ki združuje vrhunsko tehnologijo in preprostost, ki vam jo prinašajo iPhone telefoni. Z ultra širokokotno kamero boste v objektiv lahko ujeli še več in poskrbeli, da vam nič ne uide iz spomina.
Poleg tega pa bodo tudi fotografije, posnete v slabših svetlobnih pogojih, vrhunske - zahvaljujoč novemu Nočnemu načinu.

Izjemni posnetki.

Apple iPhone 11 omogoča snemanje posnetkov v kvaliteti 4K s 60 sličicami na sekundo in razširjenim dinamičnim razponom. Z novimi orodji lahko posnete vsebine zelo hitro prilagajate - rotirate, obrezujete in dodajate filtre.

Zasebnost, vgrajena.

Apple-ov Face ID je najbolj varen način identifikacije obraza, ki jih pametni telefoni ponujajo. Vaše slike ne shrani ali deli, saj je pri iPhone-u vaša zasebnost na prvem mestu.

iPhone 11 Pro

Tri kamere, ki delujejo kot eno.

Preveri

iPhone 11 Pro Max

Profesionalne kamere, profesionalen zaslon, profesionalen telefon.

Preveri