Dobro za okolje, dobro za denarnico!

 Pri A1 predstavljamo novost, prenovljene prenosnike blagovne znamke EKOMP.

To so rabljeni prenosni računalniki priznanih blagovnih znamk, kot so HP, Dell in Lenovo, ki so bili temeljito pregledani, ocenjeni, očiščeni, popravljeni in ponastavljeni na tovarniške nastavitve s strani visoko usposobljenega strokovnega osebja in so tako pripravljeni na ponovno uporabo. 

Glavne prednosti: 
  • trajnost in ekologija,
  • prihranek do 50 %,
  • 12 mesečna garancija, tudi na baterijo.

Z odločitvijo, da kupite rabljen računalnik EKOMP, pomembno vplivate na zmanjševanje porabe naravnih materialov in kopičenja elektronskega odpada, obenem pa tudi prihranite! 
Več o obnovi >
 

Kako poteka obnova prenosnika?

Za zagotavljanje brezhibnega delovanja gredo vse naprave skozi pet-stopenjski proces, ki zajema temeljito zunanje in notranje čiščenje, triažo in razvrščanje v kakovostni razred, brisanje podatkov, popravilo ali zamenjava okvarjenih komponent ter testiranje in zaključna kontrola kakovosti.
 

Pomen označbe naprave

EKOMP naprave so ocenjene z oceno A (A+, A in A-). Naprave, ki dosežejo nižjo oceno, npr. B, ne dosegajo standardov za prodajo pod blagovno znamko EKOMP, saj vam hočemo ponuditi le najboljše izdelke, ki izgledajo kot novi.

A+ kvaliteta
Vrhunsko ohranjeno obnovljena računalniška oprema, ki se po izgledu najbolj približa novemu produktu. Kvaliteta A+ bo zadovoljila pričakovanja najzahtevnejšega uporabnika. V tej kategoriji lahko pričakujete artikle z neopaznimi znaki uporabe, kar pomeni do eno majhno lepotno napako. To je lahko manjša praska na ohišju ali minimalna obraba tipkovnice in touchpada ali rahla obraba robov.

A kvaliteta
Odlično ohranjeno obnovljena računalniška oprema, ki se od novega produkta razlikuje le v kozmetičnih detajlih. V tej kategoriji lahko pričakujete artikle z minimalnimi znaki uporabe, kar pomeni do dve majhni lepotni napaki. To je lahko manjša praska na ohišju, minimalna obraba tipkovnice ali touchpada, odtis nalepke, rahla obraba robov ali manjše število nevidnih odtisov tipkovnice na zaslonu.

A - kvaliteta
Zelo dobro ohranjena računalniška oprema z najboljšim razmerjem med kvaliteto in ceno. V tej kategoriji lahko pričakujete artikle z opaznimi znaki uporabe, kar pomeni eno večjo in eno manjšo napako ali artikle z do tri manjšimi napakami, kot so: 
  • Večje napake: globoka praska na ohišju, vidnejša uporaba tipkovnice/touchpada, večje število vidnih, za uporabnika nemotečih odtisov tipkovnice, belih lis ali mrtvih točk na zaslonu.
  • Manjše napake: neizrazite praske na ohišju, minimalna obraba tipkovnice ali touchpada, izrazitejši odtis nalepke, rahla obraba robov, manjkajoča gumijasta nogica, manjše število vidnih, za uporabnika nemotečih odtisov tipkovnice, belih lis ali mrtvih točk na zaslonu, manjše vdolbinice na ohišju.