HBO Max nadomešča HBO GO

8. marca v Slovenijo prihaja nova premium video streaming platforma HBO Max, ki bo v celoti nadomestila obstoječo HBO GO platformo. Pri HBO Max gre za popolnoma novo izkušnjo predvajanja, ki bo na enem mestu ponujala legendarne vsebine Warner Bros., HBO, DC, Cartoon Networka in Max Original produkcije. Prav tako pa bodo prek HBO Max na voljo najnovejši Warner Bros. filmi, ki bodo v HBO Max prispeli le 45 dni po kino premieri.


 

Vsebine, ki bodo na voljo na HBO Max.*

  • Najbolj priljubljeni Warner Bros. filmi, ki bodo na voljo so: „Matrica: Obuditev“, „Dune: Peščeni planet“ in „Kralj Richard“.
  • Nekateri novi naslovi iz Max Original produkcije: „Postaja 11“, „Mirovnik“, druga sezona serije „Volčja vzgoja“ in „Spolno življenje študentk“.
  • Med evropskimi Max Original vsebinami, ki prihajajo na platformo so „Vsi preostali“, „Kamikaze“, „Sla“, „Ruxx“, „Tajanje“, „Vohun“ in „Garcia!“.
  • Resničnostni šovi: „Amy v pričakovanju“, „Iskanje Vročega Mika“, „Otok ženskarjev“ in „Selena + kuharji“.
  • Vsebine za otroke: „Dajmo, najstniški velikani!“, „Gumballov fantastični svet“, „Looney Tunes Cartoons“ in „CoComelon“.*


*Dostopnost vsebin je odvisna od območja. Nekatere vsebine ne bodo na voljo ob lansiranju storitve.

HBO Max bo na voljo na različnih napravah.

HBO Max bo dostopen na vodilnih napravah in platformah, kot so izbrani smart televizorji (Samsung, LG in Android TV™), naprave za streaming (Apple TV 4K in Google Chromecast™), igralne konzole (PlayStation®5, PlayStation®4, Xbox One in Xbox Series X|S), mobilni telefoni in tablice (iPhone, iPad, iPod Touch in Android™), kot tudi direktno na spletni strani HBO MAX.

HBO Max bo ponujal izboljšano izkušnjo gledanja.

HBO Max bo ponujal možnost personalizacije do pet profilov, gledanje vsebin na do 3 napravah istočasno, registracijo neomejenega števila naprav po naročnini, 5.1. surround zvok, Dolby Atmos in dostopnost nekaterih vsebin v 4K.

Za A1 uporabnike samostojne HBO GO storitve oz. za uporabnike, ki HBO GO uporabljajo v okviru HBO Premium programskega sklopa, bo HBO Max na voljo za isto ceno

Za obstoječe uporabnike HBO GO mobilne opcije oz. za vse, ki boste do 8.3. to še postali, bo HBO Max na voljo za isto ceno (5,99 € / m). Prav tako ostaja cena ista za HBO Premium (10 € / m) in HBO GO ( 7 € / m) programska sklopa, katerega del je tudi HBO GO. Za dostop do HBO Max vsebin si boste morali iz trgovin za aplikacije prenesti novo HBO Max aplikacijo oz. boste do vsebin dostopali na novi spletni strani HBO Max. V aplikacijo oz. spletno stran se boste lahko vpisali z obstoječimi uporabniškimi podatki (uporabniško ime in geslo) za HBO GO storitev.

HBO Max bo v Sloveniji od 8.3.2022 na voljo tudi za uporabnike, ki pri A1 še nimajo HBO GO storitve.