Ukinitev storitve videoteke na zahtevo VOYO VOD

Sporočamo vam, da bomo z 15. 3. 2023 ukinili storitev videoteka na zahtevo VOYO. Vse VOYO vsebine bodo še naprej dostopne na pametnih televizorjih, tablicah in računalnikih, svetujemo pa vam, da zaradi boljše izkušnje, zamenjate TV paket.

Verjamemo, da imamo pri A1 imamo najboljšo ponudbo internetnih in TV paketov. Storitve in vsebine, ki jih ponujamo so še bolj sodobne, v koraku s časom in v skladu z željami vas – naših naročnikov.

Svoj obstoječi naročniški paket lahko enostavno in brezplačno zamenjate v katerikoli paket iz naše redne ponudbe. Prepričani smo, da so novi naročniški paketi še boljši, kot je vaš trenutni paket in boste med njimi našli pravega. Da bo odločitev še lažja, smo samo za vas omogočili poseben 20% promocijski popust na mesečno naročnino za 24 mesecev – ne glede na izbran TV paket. Po izteku 24-mesečnega obdobja promocijskega popusta se uporabniku prične zaračunavati redna cena izbranega naročniškega paketa A1 Net+TV, v skladu s takrat veljavnim cenikom. Več o paketih A1 Net+TV na A1.si.

Prednosti TV programa / aplikacije VOYO v novih A1 Net + TV paketih:

  • VOYO brez doplačila.
  • Kakovost slike se prilagaja zmogljivosti vašega interneta (slika bo v vsakem primeru boljša kot v videoteki na zahtevo VOYO).
  • Dostop do vseh VOYO vsebin.
  • Vse zamujene TV vsebine POP TV, Kanal A, KINO, BRIO in OTO lahko na VOYO spremljajte za 7 dni nazaj, brez oglasov.
  • VOYO lahko gledate kjerkoli in kadarkoli. Z eno naročnino se lahko registrirate na 5 različnih naprav – na televiziji, tablici ali telefonu.

Zamenjajte čim prej - v primeru, da se za menjavo paketa odločite najkasneje do 15. 3. 2023. si 
boste takšno neverjetno nizko promocijsko ceno tudi zagotovili!

Kako zamenjate paket?

Za enostavno menjavo obstoječega paketa pokličite na telefonsko številko 040 40 40 45 ali obiščite najbližje prodajno mesto A1 - svetovalci bodo z veseljem uredili menjavo.

Kakšne so možnosti, če se s spremembo paketa ne strinjate?

Če se obstoječi naročnik, za katerega veljajo pravice iz 192. člena ZEKom-2, s predlaganimi spremembami pogodbenih pogojev ne strinja, lahko v roku 60 dni od prejema obvestila odstopi od naročniške pogodbe. Če naročnik izkoristi možnost odstopa od pogodbe, mu ni treba plačati kakršnihkoli dodatnih stroškov (na primer stroškov prekinitve naročniškega razmerja oziroma drugih administrativnih stroškov, pogodbenih kazni, zneskov prejetih ugodnosti ali drugih dogovorjenih nadomestil). Prejšnji stavek ne vključuje morebitnih zapadlih in neplačanih obveznosti naročnikov. Naročniki, ki so ob sklenitvi naročniškega razmerja prejeli terminalsko opremo po akcijski ceni, lahko pri odstopu od naročniške pogodbe izberejo ali bodo družbi A1 Slovenija povrnili nadomestilo za terminalsko opremo, ki ustreza sorazmernemu delu vrednosti prejete terminalske opreme in prejeto terminalsko opremo obdržali, ali pa bodo vrnili terminalsko opremo v stanju, v kakršnem jim je bila izročena, ob upoštevanju njene normalne rabe in plačali uporabnino za čas uporabe terminalske opreme, A1 Slovenija pa jim bo vrnil kupnino.

Več informacij o spremembah je na voljo na številki Centra za pomoč uporabnikom 040 40 40 40, na prodajnih mestih A1.

Celotno obvestilo, ki si ga lahko shranite, je na voljo za prenos v pdf obliki: Ukinitev storitve videoteke na zahtevo VOYO VOD.

Še naprej vam želimo obilo TV zabave! 
Lep pozdrav, 
A1