A1 Super Wi-Fi je preprosta in sodobna rešitev, ki prinaša vrhunsko Wi-Fi izkušnjo na vseh vaših napravah kjerkoli v vašem domu. Vaš Wi-Fi bo v ključnih trenutkih deloval brezhibno, ne glede na to, ali gre za pomemben virtualni poslovni sestanek, družinski video klic ali za igranje spletnih video iger.

Izberite A1 Super Wi-Fi in uživajte v super pokritosti in hitrosti internetne povezave v svojem domu.

Zakaj izbrati Super Wi-Fi?

Mesh sistem

Ponuja odlično Wi-Fi izkušnjo v sodobnem domu, kjer je v omrežje povezano veliko pametnih naprav hkrati.

Enostavna postavitev naprav

Zasnovane so tako, da jih lahko postavite kamorkoli v svojem domu.

Celovita pokritost doma

Pokritost Wi-Fi signala v vseh kotičkih vašega domovanja – od mansarde do kleti.

Uporabniku prijazne aplikacije

Aplikacije so enostavne za uporabo, poleg tega pa omogočajo tudi starševski nadzor.

Uporaba Super Wi-Fi

Postavitev naprav je preprosta, saj je potrebno samo naložiti aplikacijo na pametni telefon ali tablico in slediti korakom. Prvo napravo je potrebno povezati direktno na modem, postavitev druge pa je povsem poljubna. Najbolj optimalna postavitev je tista, kjer želite, da je Wi-Fi signal močnejši. Poskrbite le, da sta si napravi dovolj blizu, da se med seboj zaznata.

Glede na velikosti prostorov, ki jih želite pokriti, in glede na število naprav, ki se v vaše omrežje povezuje, lahko izbirate med različnimi napravami. 

LINKSYS VELOP WHW0102-EU

Sistem Linksys Velop je enostaven za postavitev in zasnovan tako, da se prilega kjerkoli. V nekaj minutah prinaša hiter in močan Wi-Fi in je tako prava rešitev za vsak dom.

Cena: 8,95  € /mesec

Kupi v Nakupovalnici

COVR-X1862 2PK AX1800 Wi-Fi 6

Rešitev Covr Wi-Fi 6 je zasnovana posebej za današnje domove z veliko napravami in je kot nalašč za pretakanje 4K, igranje VR, video klice ter ohranjanje povezanosti kjer koli doma.

Cena: 6,20 € /mesec

Kupi v Nakupovalnici
 • Kaj je Mesh?

  Mesh je sistem, ki je zgrajen posebej za zagotavljanje neprekinjenega delovanja Wi-Fi signala in odpravo slabo pokritih področij znotraj vašega doma. Mesh omogoča napravam, ki se na Wi-Fi povezujejo večje hitrosti, boljšo pokritost in zanesljivejšo povezavo.
 • Koliko naprav potrebujem?

  Za vzpostavitev omrežja sta potrebni dve napravi. Oddajnik se postavi zraven modema, sprejemnik pa na poljubno mesto v prostoru, ki vam najbolj ustreza.
 • Kakšne hitrosti lahko pričakujem?

  Hitrost brezžičnega prenosa je do 1300 Mbps oz. do 1800 Mbps, odvisno od izbranega Mesh seta.
 • Koliko naprav je lahko povezanih v omrežje?

  V omrežje je lahko povezanih do 50 naprav, odvisno od izbranega Mesh seta.