Izbira načina obveščanja o spremembi pogojev iz naročniške pogodbe

 

V skladu s Splošnim aktom o obliki in načinu objave obvestila o spremembi splošnih pogojev iz naročniške pogodbe lahko izberete, na kateri način želite biti obveščeni o spremembi pogojev iz naročniške pogodbe. Za spremembo načina obveščanja izpolnite spodnji obrazec, v nasprotnem vas bomo o spremembah obveščali na naslednje načine:

• Naročnike A1 Slovenija, d. d., s katerimi imamo sklenjene naročniške pogodbe za mobilne storitve, ter predplačnike mobilnih storitev bomo o spremembah pogojev iz naročniške pogodbe obveščali prek sporočil SMS.

• Naročnike, s katerimi imamo sklenjene naročniške pogodbe za širokopasovne storitve, bomo obveščali prek elektronskega naslova navedenega v naročniški pogodbi, če naročniki niso oddali mobilne kontaktne številke, na katero bi jim lahko poslal sporočilo SMS.

• Naročnike, za katere nimamo niti mobilne kontaktne telefonske številke niti elektronskega naslova, bomo o spremembah pogojev iz naročniške pogodbe obveščali s pisnim obvestilom po pošti.

 

Vpišite svoje podatke za spremembo načina obveščanja o spremembi pogojev iz naročniške pogodbe.

Način, na katerem želite biti obveščeni o spremembi pogojev iz naročniške pogodbe:

 SMS
 elektronska pošta
 direktna pošta
 strinjam se, da se ta način obveščanja uporabi pri spremembah pogojev vseh naročniških pogodb, ki jih imam sklenjene na navedeno davčno številko. potrjujem, da sem vnesel zgolj lastne osebne podatke ter da so ti podatki pravilni.