Glavni direktor za področje financ

Milan Zaletel je diplomiral na Univerzi v Ljubljani. Udeležil se je tudi različnih programov in seminarjev na univerzah v Oxfordu, Pensilvaniji, inštitutu Zukunft in drugje. Pred prihodom v skupino Telekom Austria Group je bil zaposlen v Elanu, kjer je vodil oddelka za kontroling in finance skupine Elan.

Leta 2003 se je Zaletel pridružil A1 Slovenija kot finančni direktor in leta 2006 postal član uprave za finance. Njegove odgovornosti so pokrivale dve področji: finance in poslovne raziskave. Od leta 2008 do sredine 2010 je poleg finančnega področja vodil tudi celotno tehnično področje A1 Slovenija.

Leta 2012 je postal član uprave za finance pri operaterju Mtel, s čimer je prevzel odgovornost za finančno načrtovanje, računovodstvo, davke, revizijo, zakladništvo, pravne zadeve, poslovno in tržno poročanje ter kakovost procesov.

S 1. decembrom 2016 je Milan Zaletel prevzel položaj senior direktorja finančnega sektorja v podjetjih A1 Srbija in A1 Slovenija.

Spoznajte naše vodstvo

Odkrijte vizionarske voditelje našega podjetja in spoznajte ljudi, ki oblikujejo našo prihodnost. Kliknite tukaj za vpogled v raznolikost naših vodstvenih talentov.