Telefoni Samsung

Najnovejši in najboljši mobilni telefoni Samsung, s številnimi funkcijami in neverjetnimi specifikacijami. Preverite, kateri Samsung telefoni pritegnejo poglede.

Samsung telefon in darilo!

Kupite enega od vrhunskih Samsung telefonov: Galaxy A53, Galaxy S22, Galaxy S22 Ultra ali Galaxy Z Flip4 in prejmite vrhunsko darilo -  slušalke Galaxy Buds live!

Kako do darila?

1.    Na katerem koli prodajnem mestu A1 ali v spletni trgovini kupite telefon Samsung Galaxy A53, Galaxy S22, Galaxy S22 Ultra ali Galaxy Z Flip4 do 31.1.2023
2.    Svojo napravo Samsung Galaxy registrirate na spletni strani https://a1.promocija.net/kampanja/A1-jan23  najkasneje do 14.2.2023
3.    Darilo – brezžične slušalke Galaxy Buds live vam Samsung pošlje na vaš naslov. 
 

Izberite svoj telefon in prejmite darilo!

Samsungovi izdelki v A1 Nakupovalnici

Televizorji

Iščete televizor, pa ne veste, kje bi začeli? Toliko novih tehnologij in funkcij, ki je na voljo? Kriterijev za odločitev je kar veliko: velikost, ločljivost (4K ali UHD), barvne pike, QLED ali OLED, 8KTV, Smart TV, najboljši televizor za igranje igric? Preverite širok nabor televizorjev v Nakupovalnici in izberite tistega pravega.

Preizkusi zdaj

Bela tehnika

Želite prenoviti gospodinjske aparate v svojem domu? Zamenjali bi odsluženo belo tehniko doma? Poiščite svoj novi hladilnik, pralni ali pomivalni stroj, izbirajte med sesalniki in klimatskimi napravami ter brskajte po ponudbi bistvenih kuhinjskih elementih: kuhalne plošče, kuhalni aparati, pečice, štedilniki, kuhinjske nape, itd.

Preizkusi zdaj

Mali gospodinjski aparati

Bogata izbira malih gospodinjskih aparatov z možnostjo nakupa na obroke: robotski sesalniki, kuhinjski roboti, mešalniki, ožemalniki, likalniki, mikrovalovne pečice,… Naj bo dom urejen in čas za gospodinjska opravila učinkovito porabljen.

Preizkusi zdaj

Računalništvo in gaming

Igranje računalniških iger je že dolgo eden bolj priljubljenih načinov preživljanja prostega časa. Za to aktivnost je gaming monitor kar bistven. V Nakupovalnici je na voljo pester izbor gaming monitorjev, ki bodo zagotovo popestrili vsako igralno izkušnjo. Vedno priročni tablični računalniki in tipkovnice znamke Samsung so prav tako del ponudbe Nakupovalnice.

Preizkusi zdaj

Ekskluzivne promocije, ugodne ponudbe in novice v e-nabiralnik

Prijavite se, da boste vedno na tekočem s trenutno ponudbo. E-sporočila bomo pošiljali do 3x mesečno.

  • Servis izdelkov Samsung

    Za popravilo izdelka ali pa samo za pomoč in svetovanje je po vsej Sloveniji na voljo več kot 20 pooblaščenih centrov za podporo. Vsi so povsem usposobljeni in pri vseh popravilih uporabljajo pristne nadomestne dele Samsung. Tukaj poiščite vrsto izdelka in si oglejte, kako do podpore v živo.
  • Zavarovanje mobilne naprave

    Ob nakupu nove naprave (telefon ali tablica), lahko napravo zavarujete do 30 dni po nakupu, pri čemer zavarovanje velja po celem svetu, zanj pa plačujete mesečno z računom za A1 storitve. Več
  • Posebni pogoji promocije Darilo Galaxy Buds Live

    Več o pogojih si preberite tukaj.