Samsungovi izdelki v A1 Nakupovalnici

Televizorji

Iščete televizor, pa ne veste, kje bi začeli? Toliko novih tehnologij in funkcij, ki je na voljo? Kriterijev za odločitev je kar veliko: velikost, ločljivost (4K ali UHD), barvne pike, QLED ali OLED, 8KTV, Smart TV, najboljši televizor za igranje igric? Preverite širok nabor televizorjev v Nakupovalnici in izberite tistega pravega.

Preizkusi zdaj

Bela tehnika

Želite prenoviti gospodinjske aparate v svojem domu? Zamenjali bi odsluženo belo tehniko doma? Poiščite svoj novi hladilnik, pralni ali pomivalni stroj, izbirajte med sesalniki in klimatskimi napravami ter brskajte po ponudbi bistvenih kuhinjskih elementih: kuhalne plošče, kuhalni aparati, pečice, štedilniki, kuhinjske nape, itd.

Preizkusi zdaj

Mali gospodinjski aparati

Bogata izbira malih gospodinjskih aparatov z možnostjo nakupa na obroke: robotski sesalniki, kuhinjski roboti, mešalniki, ožemalniki, likalniki, mikrovalovne pečice,… Naj bo dom urejen in čas za gospodinjska opravila učinkovito porabljen.

Preizkusi zdaj

Računalništvo in gaming

Igranje računalniških iger je že dolgo eden bolj priljubljenih načinov preživljanja prostega časa. Za to aktivnost je gaming monitor kar bistven. V Nakupovalnici je na voljo pester izbor gaming monitorjev, ki bodo zagotovo popestrili vsako igralno izkušnjo. Vedno priročni tablični računalniki in tipkovnice znamke Samsung so prav tako del ponudbe Nakupovalnice.

Preizkusi zdaj
  • Servis izdelkov Samsung

    Za popravilo izdelka ali pa samo za pomoč in svetovanje je po vsej Sloveniji na voljo več kot 20 pooblaščenih centrov za podporo. Vsi so povsem usposobljeni in pri vseh popravilih uporabljajo pristne nadomestne dele Samsung. Tukaj poiščite vrsto izdelka in si oglejte, kako do podpore v živo.
  • Zavarovanje mobilne naprave

    Ob nakupu nove naprave (telefon ali tablica), lahko napravo zavarujete do 30 dni po nakupu, pri čemer zavarovanje velja po celem svetu, zanj pa plačujete mesečno z računom za A1 storitve. Več