Smučaj ugodneje z A1!

Tudi letos ti omogočamo, da po izjemnih cenah smučaš na vrhunskih avstrijskih smučiščih.

Cena celodnevne smučarske vozovnice za izbrani smučarski dan je 43,50 € za odrasle, mladino in seniorje ter 22 € za otroke (letnik 2009 – 2017) . Izjemne cene veljajo izključno za uporabnike A1, ki na prodajnem mestu Skipass predložite A1 račun za opravljene storitve v preteklem mesecu ali račun SIMPL vrednotnice.

Novo! Brezplačno osnovno turistično zavarovanje

Vse mobilne pakete MIO in Vajb smo obogatili z Osnovnim turističnim zavarovanjem. Zavarovanje je popolnoma brezplačno vključeno v mobilni paket. Samodejno se aktivira, ko prestopiš slovensko mejo in izključi, ko se vrneš v Slovenijo.

Vse smučarje bo razveselila novica, da Osnovno turistično zavarovanje vključuje kritje osebne odgovornosti v višini do 50.000 € in številna druga kritja.

Termini smučarskih dni za sezono 2024:

  • 6.1.2024 - NASSFELD
  • 3.2.2024 - TURRACHER HÖEHE
  • 24.2.2024 - GERLITZEN
  • 2.3.2024 – KATSCHBERG

Prodajna mesta smučarskih vozovnic

Vozovnice za A1 smučarske dneve so ti na voljo na prodajnih mestih Skipass travel v Kranjski Gori, Koroška ulica 14 C, in na Hrušici pred predorom Karavanke, v stavbi bencinskega servisa Petrol, v smeri Avstrije.

Če imaš Skipass člansko kartico, lahko smučarske karte za akcijske dneve A1 kupiš tudi direktno preko spletne strani Skipass Travel in se izognete čakalnim vrstam.

Za vsako posamezno smučarsko vozovnico je obvezno doplačilo kavcije za Key Card v višini 5 € v gotovini.

Key Card lahko vrneš na blagajni smučišča ali na prodajnih mestih Skipass travel. Na smučiščih veljajo redne cene. Vozovnico lahko kupiš vnaprej, vendar vračilo neporabljenih vozovnic, zamenjave, stornacije in refundacije niso možne.

Brezskrbno komuniciraj tudi na smučišču

Zagotavljamo ti visoke količine brezplačnega prenosa podatkov v tujini, zato se ti ni več treba ukvarjati
z iskanjem WiFi omrežij, izklapljanjem prenosa podatkov v tujini ali z visokimi stroški.