XPloreTV piškotki

Podjetje A1 Slovenija,  d.d.  na  spletnem mestu XPloreTV.si uporablja piškotke. Piškotki so majhne besedilne datoteke, ki se shranijo v vašo napravo ob obisku spletnega mesta, in si zapomnijo informacije o vaših nastavitvah, vaši napravi ali pa skrbijo, da spletno mesto deluje v skladu z vašimi pričakovanji. Piškotki niso škodljivi in so časovno omejeni.
Obstaja več vrst oz. kategorij piškotkov, ki izvajajo različne pomembne funkcije in nam pomagajo zagotavljati vam prijazno spletno storitev. Nekaj konkretnih primerov uporabe piškotkov:
 
  • zagotavljajo pravilno delovanje spletnega mesta,
  • zapomnijo si vašo prijavo v XPloreTV
  • omogočajo izvajanje nekaterih dodatnih funkcij spletnega mesta
  • anonimno in brez uporabe vaših osebnih podatkov zbirajo podatke o obisku spletnega mesta in nam posledično omogočajo stalno izboljšavo vsebin in funkcionalnosti spletnega mesta
Ker skrbimo za vašo zasebnost, imate možnost, da se sami odločite, katere piškotke boste sprejeli. Več informacij o tem, katere vrste piškotkov uporabljamo na spletnem mestu XPloreTV.si, in kako lahko spremenite vaše nastavitve zasebnosti, navajamo spodaj.

Vrste piškotkov, ki jih uporabljamo na spletnem mestu XPloreTV.si:

Nujno potrebni piškotki:

Ti piškotki ne shranjujejo osebnih podatkov, so pa nujni za delovanje spletnega mesta, zato jih v naših sistemih ni mogoče izklopiti. Običajno so nastavljeni samo kot odziv na vaša dejanja in si zapomnijo na primer vaše nastavitve zasebnosti.
Piškotek postavil Ime piškotka Namen piškotka Trajanje piškotka
google.com _ga
web.xploretv.si BearerToken
Piškotki za učinkovitost delovanja

Piškotki za učinkovitost delovanja zbirajo anonimizirane podatke o obisku spletnega mesta. Informacije, ki jih pridobimo s temi piškotki, nam pomagajo razumeti kako obiskovalci uporabljajo spletno mesto. Na podlagi teh statistik se odločamo o splošnih izboljšavah funkcionalnosti in vsebin spletnega mesta. Ker ti piškotki ne obdelujejo osebnih podatkov, so nameščeni v začetnih nastavitvah.
Piškotek postavil Ime piškotka Namen piškotka Trajanje piškotka
google.com _ga Google Analytics piškotek. Uporablja se za anonimno razlikovanje uporabnikov s pomočjo naključno dodeljenih ID številk. 2 leti
Funkcionalni piškotki

Funkcionalni piškotki omogočajo izboljšano delovanje in prilagoditve spletnega mesta na podlagi vaših odločitev. Nastavimo jih mi ali drugi ponudniki, ki z našim dovoljenjem nudijo svoje storitve na naših spletnih mestih. Če teh piškotkov ne sprejmete, nekatere ali vse funkcije spletnega mesta ne bodo delovale.
Piškotek postavil Ime piškotka Namen piškotka Trajanje piškotka
logrocket.io __cfduid Piškotek poroča o tehničnih napakah XPloreTV.si aplikacije.
Če se z uporabo piškotkov strinjate, to izrazite ob prvem obisku strani. S klikom na gumb "Sprejmem vse" se strinjate z nastavitvijo nujno potrebnih piškotkov, piškotkov za učinkovitost delovanja, in funkcionalnih piškotkov.  
V kolikor želite spremeniti nastavitve piškotkov, to lahko ob prvem obisku spletnega mesta storite s klikom na gumb "Nastavitve piškotkov". Vaše nastavitve lahko kadarkoli spremenite tukaj:
V kolikor kliknete ob prvem obisku na gumb ''Zapri",  bomo  nastavili  nujno potrebne piškotke  in piškotke za učinkovitost delovanja, ki ne obdelujejo vaših osebnih podatkov. Vsi ostali piškotki bodo v tem primeru onemogočeni.
Če nekaterih vrst piškotkov ne boste sprejeli, se lahko zgodi, da nekateri deli spletnega mesta ali določene storitve ne bodo delovali pravilno.