Načrtovanje dopusta lahko povzroči veliko stresa, saj želimo z zadnjimi opravki pripraviti vse za brezskrben odhod. Poskrbeti je potrebno za rezervacijo letalskih kart ali hotela, najti lokacijo namestitve in vse znamenitosti obiskanega kraja, skratka poiskati veliko pomembnih informacij. Si predstavljate, kako preprosto bi bilo, če bi lahko imeli vse te informacije na enem mestu? Na A1 smo zato za vas pripravili pregled aplikacij, za katere menimo, da so zelo koristne v času načrtovanja vaše poti.

Tripadvisor

Brezplačna aplikacija, ki omogoča pregled hotelov, restavracij in znamenitosti po svetu. Vsebuje tudi več kot milijon fotografij, objavljenih s strani uporabnikov aplikacije.

Vaša korist uporabe: Želite poiskati hotel v bližini letališča, pa ne poznate kraja, kjer se nahajate. Aplikacija bo za vas izbrala nekaj hotelov v bližini in vam prihranila čas in denar.

Aplikacijo si lahko naložite tukaj.

Via Michelin

Mobilna aplikacija, ki omogoča iskanje določene destinacije doma ali v tujini. V aplikacijo enostavno vpišete naslov, na katerega želite priti, in vrsto prevoza (avtomobil, motor, kolo ali hoja), program pa vas bo vodil do želenega kraja.

Vaša korist uporabe: Pot do vaše stranke ali poslovnega partnerja/hotela boste lahko natančno načrtovali, saj vas aplikacija vodi do cilja, izračuna pa tudi predviden čas prihoda.

Aplikacijo si lahko naložite tukaj.

Onthefly

Mobilna aplikacija, ki omogoča rezervacijo in pregled letalskih kart.

Vaša korist uporabe: Ste se izgubili v gneči in zamudili vaše letalo? Z aplikacijo Onthefly enostavno pregledate razpoložljive lete, njihove cene in rezervirate najugodnejše lete za povratek domov.

Aplikacijo si lahko naložite tukaj.

Triplist

Preprosta mobilna aplikacija vam omogoča pripravo in organizacijo potovanj. Aplikacija ima različne funkcije organiziranja potovanj, določitve tipa potovanj, določitve stvari, ki jih je potrebno vzeti s seboj na potovanje, določitve predlog potovanj, izvoz podatkov na  vaš elektronski naslov in podobno. Aplikacija je brezplačna in vredna preizkusa.

Vaša korist uporabe: S pomočjo aplikacije boste prihranili čas, živce in prostor, saj boste vzeli s seboj tisto, kar potrebujete za brezskrben dopust.

Aplikacijo si lahko naložite tukaj.