Amazon Prime Video – največja baza zabave

Amazon, tehnološki gigant, producent lastnih izvirnih serij in ponudnik največje baze zabavne vsebine na svetu, je s storitvijo Amazon Prime Video vključen v novo TV-platformo A1 Xplore TV. Vsebine pa lahko z aplikacijo gledate tudi na vseh mobilnih napravah.

Dostop do vseh vsebin Amazon Prime Video

Z enim pritiskom na gumb daljinca uživajte v vsebinah na zahtevo Amazon Prime Video. Za 6,99 € na mesec pridobite dostop do odličnih, nagrajenih serij, popularnih filmov in TV-šovov. Med izvirnimi nadaljevankami Amazon Originals vam v ogled priporočamo The Tomorrow War, Clarkson’s Farm, Tom Clancy's Without Remorse, Solos
 

Pestra vsebina za vso družino

Filmske premiere in nove serije, filmi neodvisne produkcije, kultne klasike, šport in še več. Veliko zabave za vso družino in vsa razpoloženja.

En račun, ogled na vseh napravah

Naročite se prek vaše televizije in z aplikacijo glejte tudi na tablici, telefonu ali računalniku. Hkrati lahko storitev spremljate na največ 3 napravah.

Preizkusite brezplačno

7 dni glejte brezplačno. Odnaročite se lahko kadar koli.

Kako se naročim na Amazon Prime Video?

Amazon Prime Video lahko s pomočjo daljinskega upravljalnika naročijo uporabniki paketov A1 Kombo in A1 Net+TV, ki za dostop do televizije uporabljajo TV-vmesnik A1 Xplore.

1. A1 XPLORE TV

Na daljincu A1 pritisnite tipko »Domov«. S smernimi tipkami se pomaknite na desno in izberite ikono Prime Video.

2. Registracija

Izberite »Register on the prime website«. Na levi strani ekrana se vam izpiše koda, ki jo vnesete v spletni brskalnik.

3. Ustvarite Amazon račun

Na spletni strani primevide.com/mytv izberite Create your Amazon Account in ustvarite svoje Amazon račune ali se vpišite s prijavnimi podatki.

4. Povežite vaš TV z Amazon računom

Ponovo odprite stran primevide.com/mytv. Sledite korakom, kako povezati vaš TV z Amazon računom. Za to potrebujete kodo iz 2. koraka.

5. Glejte najljubše vsebine

Kjerkoli in kadarkoli na svoji najljubši napravi.

Aplikacija Amazon Prime Video je last podjetja AMZN Mobile LLC, ki jo ponuja skladno s svojimi pogoji in cenikom. Uporabniki za uporabo aplikacije plačujejo neposredno podjetju AMZN Mobile LLC z vnosom številke svoje kreditne kartice, ki jo vpišejo v postopku aktivacije aplikacije.

  • Opis storitve Amazon Prime Video

    Aplikacija Amazon Prime Video je storitev za pretočno predvajanje videovsebin na zahtevo. Je last podjetja AMZN Mobile LLC, ki jo ponuja skladno s svojimi pogoji. A1 Slovenija prek TV-vmesnika A1 Xplore uporabnikom omogoča dostop do aplikacije, ne odgovarja pa za njeno morebitno nedelovanje.
    Amazon Prime Video je kot aplikacija na TV-vmesniku na voljo vsem uporabnikom fiksnih paketov A1 Kombo ter A1 Net+TV S, A1 Net+TV M in A1 Net+TV L, ki za dostop do televizije uporabljajo TV-vmesnik A1 Xplore.
    Za dostop do aplikacije potrebujete Amazon uporabniški račun. Aplikacijo je treba povezati s svojim Amazon uporabniškim računom, in sicer s kodo, izpisano na zaslonu televizije v aplikaciji Amazon Prime Video. Za uporabo aplikacije plačujete neposredno podjetju AMZN Mobile LLC z vnosom številke svoje kreditne kartice, ki jo vpišete v postopku aktivacije aplikacije. Uporaba aplikacije se zaračunava mesečno po ceniku podjetja AMZN Mobile LLC, dokler storitve ne odnaročite.

Preberite si še nekaj zanimivosti: 

13 nenavadnih slovenskih naslovov hollywoodskih uspešnic

Distributer, ki hollywoodski film pripelje na slovenska platna (oziroma na slovenske televizijske programe, če jim platno ni bilo usojeno), ima proste roke pri prevajanju originalnega naslova v slovensko različico. Ideja je preprosta: najti prevod, ki bo pritegnil in vzbudil zanimanje. Pri nekaterih jim je to še kako uspelo, spet drugje pa …

12 najbolj trapastih izjav v filmski zgodovini

Dialog je vsekakor pogosto spregledana umetniška forma. Šele ko naletimo na film, v katerem nas pogovor tako prevzame, da delčke še leta in desetletja citiramo v vsakdanjih situacijah, se zavemo, kako je to pomemben parameter kakovosti filma. Potem pa je tu še tista druga stran. Senčna stran. Ko so igralci po scenariju primorani izreči tako bedaste stvari, da jih niti blišč niti slava ne moreta zasenčiti.

5 letošnjih dobitnikov nagrade oskar, ki jih absolutno ne smete spregledati

Za nami je že 95. podelitev zlatih kipcev, ki pa se zdi, da v zadnjih letih kar nekoliko izgublja sapo. Zato se rado zgodi, da res dobri filmi kar zdrsnejo mimo nas, čeprav so nedvomno vredni naše pozornosti. Tule je 5 filmov, ki so na zadnji podelitvi prejeli oskarja (ali več njih) – in to povsem zasluženo.                                            

TV paketi pri A1

Od grozljivk do komedij. Od dram do trilerjev. Od resničnostnih šovov do kuharskih oddaj. Od kolesarjenja do skokov. Od La Lige do Bundeslige.
Vsi imajo tudi vključen VOYO – brez doplačila.  Skratka, v A1 TV paketih se dobi res vse, kar si gledalci lahko zaželite.

Te zanimajo A1 TV paketi?

Kontaktiraj nas preko telefona na številko 040 40 40 40 ali tukaj pošlji povpraševanje in poklicali te bomo mi ter se skupaj dogovorili, kateri paket ti najbolj ustreza.