<b style="font-size:45px; margin: 32px 0 9px;">Amazon Prime Video</b></br><p style="font-size:30px; line-height: 32px; margin: 16px 0 9px;">V A1 Xplore TV.</p> 	<b style="font-size:45px; margin: 32px 0 9px;">Amazon Prime Video</b></br><p style="font-size:30px; line-height: 32px; margin: 16px 0 9px;">V A1 Xplore TV.</p>

Amazon Prime Video

V A1 Xplore TV.

Amazon, tehnološki gigant, producent svojih izvornih serij in ponudnik največje baza zabavne vsebine na svetu, je z Amazon Prime Video na voljo v naši novi TV platformi - A1 Xplore TV.

Enostavno, s klikom na daljinca uživajte v odličnih, nagrajenih serijah, popularnih filmih ter TV šovih za 5, 99 € / mesec. Med izvirnimi serijami, Amazon Originals, vam v ogled priporočamo, večkrat nagrajene in kritiško priznanem; Tom Clancy's Jack Ryan, The Marvelous Mrs. Maisel, The Grand Tour in The Boys. Preverite zakaj!

 
Pestra vsebina za vso družino

Filmske premiere in nove serije, indie filmi, kultne klasike, šport in še več. Veliko zabave za vso družino in vsa razpoloženja.
 
En račun, ogled na vseh napravah

Naročite se prek vašega TV-ja in glejte na tablici, telefonu ali računalniku. Hkrati na do 3 napravah.
 
Preizkusite brezplačno!

7 dni glejte brezplačno, kadarkoli se lahko odnaročite.

Kako se naročim na Amazon Prime Video?

Amazon Prime Video s pomočjo daljinca naročijo A1 uporabniki prenovljenih paketov A1 Fix net + TV.

1. A1 XPLORE TV
Na daljincu A1 pritisnite tipko »Domov . S smernimi tipkami se pomaknite na desno in izberite ikono Prime Video.
2. Registracija
Izberite »Register on the prime website«. Na levi strani ekrana se vam izpiše koda, ki jo vnesete v spletni brskalnik.
3. Ustvarite Amazon račun.
Na spletni strani primevide.com/mytv izberite Create your Amazon Account in ustvarite svoje Amazon račune ali se vpišite s prijavnimi podatki.
4. Povežite vaš TV z Amazon računom.
Ponovo odprite stran primevide.com/mytv. Sledite korakom, kako povezati vaš TV z Amazon računom. Za to potrebujete kodo iz 2. koraka.
5. Glejte najljubše vsebine!
Kjerkoli in kadarkoli na svoji najljubši napravi.

* Aplikacija Amazon Prime Video je last podjetja AMZN Mobile LLC, ki jo izvaja skladno s svojimi pogoji in cenikom. Uporabniki za uporabo aplikacije izvedejo plačilo neposredno podjetju AMZN Mobile LLC z vnosom številke svoje kreditne kartice, ki jo vpišejo v postopku aktivacije aplikacije.

Več o storitvi Amazon Prime Video

Aplikacija Amazon Prime Video je storitev za pretočno predvajanja video vsebin na zahtevo in je last podjetja AMZN Mobile LLC, ki jo izvaja skladno s svojimi pogoji. A1 Slovenija prek A1 Xplore TV vmesnika za aplikacijo omogoča dostop uporabnikom, ne zagotavlja pa izvajanje aplikacije. Amazon Prime Video je kot aplikacija na TV vmesniku na voljo vsem uporabnikom fiksnih paketov A1 Net + TV S, A1 Net + TV M in A1 Net + TV L, ki za dostop do televizije uporabljajo A1 Xplore TV vmesnik. Uporabniki za dostop do aplikacije potrebujejo Amazon uporabniški račun. Uporabniki morajo aplikacijo s svojim uporabniškim računom Amazon povezati s kodo izpisano na zaslonu televizije v aplikaciji Amazon Prime Video. Uporabniki za uporabo aplikacije izvedejo plačilo neposredno podjetju AMZN Mobile LLC z vnosom številke svoje kreditne kartice, ki jo vpišejo v postopku aktivacije. Uporaba aplikacije se zaračunava mesečno, po ceniku podjetja AMZN Mobile LLC, dokler uporabnik storitve ne prekine. Vse cene vključujejo DDV. A1 Slovenija, d. d., Šmartinska c. 134b, SI-1000.

Več Skrij