2 leti garantiranega popusta!

Izognite se nenadnemu povišanju mesečnega računa s trojčki A1 Kombo, ki vam garantirajo popust za celotno obdobje vezave.

Trojčki A1 Kombo so na voljo po znižani ceni, ki vam prinaša prihranek do 408 €. Popust je na voljo za nove in obstoječe uporabnike, garantirano za celotno dolžino vezave - 2 leti.

Izbirajte med programskimi sklopi in si sestavite nabor najljubših vsebin, ki ustrezajo vam in vašim družinskim članom.  Sestavi TV shemo  

Izberi prednastavljeno TV shemo  

Zamik priklopa internetnih storitev

Zaradi izredne situacije, ki je povezana s korona virusom, se bo priklop internetnih storitev pri nekaterih naročnikih izvedel z zamikom. O novem datumu priklopa vas obvestimo naknadno. Ostanite zdravi. 

 • 24,99 €/m

  z vezavo 24 mesecev

  34,99 €/m

  brez vezave

  Sestavi si paket Sestavi si paket
  444148 A1 Kombo S Si.Mobil 34.99


 • do 20/1 Mb/s (optika in xDSL)

 • 95 + programov
  Prikaži shemo

   

  4 TV točk
  Prikaži programske sklope • neomejeni klici v fiksno omrežje A1 Slovenija

 • 29,99 €/m

  z vezavo 24 mesecev

  46,99 €/m

  brez vezave

  Sestavi si paket Sestavi si paket
  444146 A1 Kombo M Si.Mobil 46.99


 • 50/10 Mb/s (optika)
  do 30/5 Mb/s (xDSL)

 • 160 + programov
  Prikaži shemo

   

  6 TV točk
  Prikaži programske sklope • neomejeni klici v vsa slovenska fiksna omrežja

 • 39,99 €/m

  z vezavo 24 mesecev

  56,99 €/m

  brez vezave

  Sestavi si paket Sestavi si paket
  444149 A1 Kombo L Si.Mobil 56.99


 • 100/20 Mb/s (optika)
  do 40/10 Mb/s (xDSL)

 • 210 + programov
  Prikaži shemo

   

  10 TV točk
  Prikaži programske sklope • neomejeni klici v vsa slovenska omrežja

 

Trojčki A1 Kombo vključujejo internet, televizijo s prednastavljeno TV shemo in fiksno telefonijo. V kolikor storitev fiksne telefonije in/ali televizije ne potrebujete, ju enostavno odstranite in tako prihranite pri mesečni naročnini.

 Zvišajte si hitrosti interneta!

Na optičnem omrežju zvišajte hitrost na 100/100 Mb/s za 5 € na mesec. Na xDSL (ADSL, VDSL) povezavi s hibridnim modemom zvišajte hitrost na do 50/20 Mb/s za 5 € na mesec.

 Dodatne storitve in oprema televizije

Najljubše vsebine si lahko s Časovnim zamikom ogledate kar do 7 dni nazaj za 3 € na mesec v paketu A1 Kombo S in A1 Kombo M. V paketu A1 Kombo L je Časovni zamik vključen brezplačno.
V osnovni paket je brezplačno vključen en digitalni sprejemnik. Dodatne lahko najamete za 4 € na mesec.  

 TV na pametnih napravah brezplačno!

Ob izbiri trojčka A1 Kombo brezplačno prejmete aplikacijo MobiaTV, mobilno televizijo za gledanje vsebin na pametnih napravah in računalnikih, kjerkoli in kadarkoli.

 Dodatne storitve fiksne telefonije

V osnovnem paketu je vključena ena fiksna številka. Naročite lahko eno dodatno fiksno številko za 3 € na mesec.

Se vam ta trenutek ne ljubi sestavljati paketa? 

Zaupajte našim priporočilom in izberite enega izmed paketov A1 Kombo s prednastavljeno TV shemo.

 

Izberi paket s prednastavljeno TV shemo  

Več o paketih A1 Kombo

Navedene hitrosti na xDSL tehnologiji so najvišje možne hitrosti, ki so dinamične in so odvisne od oddaljenosti od centrale ter tehničnega stanja bakrene parice. Fiksno omrežje zagotavlja Telekom Slovenije. Vse cene vključujejo DDV. Za pakete A1 Kombo veljajo Posebni pogoji paketov A1 Kombo, ki so skupaj Posebnimi pogoji za širokopasovne storitve in Splošnimi pogoji, cenami ostalih storitev, storitev v tujini in cenami izven zakupljenih količin na voljo na 040 40 40 40, A1.si in na prodajnih mestih A1. A1 Slovenija, d. d., Šmartinska c. 134b, SI-1000. 

Več Skrij

Več o promociji Shema po okusu

Posebna ponudba velja do 31. 3. 2020, ob vezavi na paket A1 Kombo za obdobje 24 mesecev. Popust v višini 17 EUR mesečno pri paketih A1 Kombo M in L ter popust v višini 10 EUR mesečno pri paketu A1 Kombo S, se obračuna za obdobje 24 mesecev od začetka naročniškega razmerja na naveden A1 Kombo paket. Po poteku 24-mesečne vezave se paketi zaračunavajo po rednih cenah. Ponudbo lahko izkoristijo vsi novi in skladno s pogoji Pogodbe o zagotovitvi posebne ugodnosti obstoječi naročniki A1. Za ponudbo veljajo Posebni pogoji promocije Shema po okusu, Posebni pogoji paketov A1 Kombo, ki so skupaj s cenami ostalih storitev ter pogoji ponovne vezave na voljo na 040 40 40 40, A1.si in na A1 prodajnih mestih. V primeru xDSL povezave so hitrosti paketov dinamične, kar pomeni, da je dejanska hitrost odvisna od oddaljenosti od centrale ter tehničnega stanja bakrene parice. Vse cene vključujejo DDV. A1 Slovenija, d. d.

Več Skrij

Pogosta vprašanja o paketih A1 Kombo

Komu je namenjena posebna promocija paketov A1 Kombo?
Promocijska cena paketov A1 Kombo velja za vse uporabnike, ki sklenejo naročniško razmerje za paket A1 Kombo z vezavo 24 mesecev. Namenjena je vsem novim in skladno s pogoji Pogodbe o zagotovitvi posebne ugodnosti obstoječim naročnikom A1.

Koliko časa prejemam znižano ceno paketa v primeru vezave?
Znižana cena paketa vam je na voljo celotno obdobje vezave.

Nisem vaš naročnik mobilnih storitev, ali lahko kljub temu vzamem enega izmed paketov A1 Kombo?
Seveda. Fiksni paketi z internetom, televizijo in stacionarno telefonijo so na voljo kot samostojni paketi, brez mobilne telefonije. Z vezavo za 24 mesecev pa so na voljo po še posebej ugodni akcijski ceni.

Ne potrebujem vseh 3 storitev, ki sestavljajo fiksne pakete A1 Kombo. Ali lahko katero od storitev odstranim?
Seveda. Enostavno lahko odstranite storitve, ki jih ne potrebujete. Plačate pa le tiste, ki jih uporabljate.

Kaj pomenijo prilagodljive TV sheme?
TV sheme paketov A1 Kombo po omogočajo, da uporabniki, ki to želite, sami izberete, katere TV programe boste imeli vključene v svoji shemi. Prednastavljeno TV shemo lahko po želji spremenite in si sestavite svoj nabor najljubših vsebin. Vsi TV programi so razdeljeni v programske sklope, ki jih uporabniki poljubno dodajate ali odstranjujete v svojo TV shemo.

Ne želim sam sestavljati TV sheme, mi jo lahko sestavite vi?
TV sheme v vseh A1 Kombo paketih so prednastavljene in vsebujejo iste TV programe in njihovo število, kot so jih vsebovale do sedaj.

Če ne želite sestavljati svoje TV sheme, lahko izberete oziroma ohranite prednastavljeno TV shemo, ki smo jo za vas pripravili mi. Ta vsebuje 3 programske sklope: Osnovni, Nacionalni programski sklop in sklop Mix.
Če boste naknadno svojo shemo vseeno želeli spremeniti, pa boste to lahko storili.

Z novimi TV shemami se tako sami odločite, kaj vam najbolj ustreza:

 • izberete prednastavljeno shemo
 • zamenjate enega od programskih sklopov za takega, ki bolj ustreza vašim željam
 • odstranite vse programske sklope (razen Osnovnega, ki iz paketa ni odstranljiv) in v celoti sestavite shemo po vašem okusu

Kaj so programski sklopi?
TV programe smo glede na njihovo sorodnost združili v žanrske skupine, ki smo jih poimenovali programski sklopi. Več programskih sklopov pa sestavlja TV shemo A1 Kombo paketa.

V vse A1 Kombo pakete je vključen Osnovni programski sklop, ki vsebuje osnovne TV programe in ga iz paketa oziroma njegove TV sheme ni možno odstraniti. Vsi ostali programski sklopi pa uporabnikom omogočajo, da jih po želji menjate ali odstranite. Ker se programski sklopi med seboj razlikujejo po številu programov ter po njihovi vrednosti, so vsi programski sklopi ovrednoteni s TV točkami.

Kaj so TV točke?
S TV točkami so ovrednoteni vsi A1 Kombo paketi ter vsi programski sklopi, iz katerih lahko sestavite svojo TV shemo. Programske sklope v svoji TV shemi lahko med seboj poljubno menjate. Dokler seštevek TV točk vseh izbranih sklopov ostane znotraj osnovnega števila TV točk paketa, se cena vašega A1 Kombo paketa ne spreminja. Če pa seštevek TV točk programskih sklopov preseže osnovno število TV točk paketa, za vsako TV točko nad osnovno mejo plačate 1 € dodatka.

Koliko TV točk lahko porabim v paketih, brez doplačila?

 • A1 Kombo S: 4 TV točk
 • A1 Kombo M: 6 TV točk
 • A1 Kombo L: 10 TV točk

Kje si lahko sestavim svojo TV shemo in preverim število TV točk za programske sklope, ki jih želim?
TV shemo lahko sestavite s pomočjo TV kalkulatorja, ki ga najdete:

Kalkulator vam omogoča, da preverite možne kombinacije programskih sklopov znotraj izbranega A1 Kombo paketa in preverite kolikšno število točk, ste za izbrano kombinacijo porabili.

Kje in kako pogodsto lahko menjam programske sklope?
Programske sklope si lahko dodajate kadarkoli, odstranite pa jih lahko 31 dni po tem, ko je bil določen sklop dodan. Lahko jih spreminjate na različne načine:

 • Na spletni strani in v aplikaciji Moj A1 lahko sklope dodajate in odvzemate.
 • Preko svojega digitalnega sprejemnika lahko sklope le dodajate, ne morete pa jih odstraniti.
 • Spremembe pa vam uredimo tudi mi, če nas pokličete na številko 040 40 40 40 ali nas obiščete na enem od A1 prodajnih mest.

Sam sem že naročnik A1 Kombo paketa, se zame kaj spremeni?
Tudi obstoječim uporabnikom A1 Kombo paketov s televizijo omogočamo, da shemo po želji prilagodite svojim željam. Če sami sheme ne boste spremenili, pa bo vaša shema ostala nespremenjena. V paketu boste obdržali iste TV programe in za njih plačevali isto ceno.

Spremembo boste lahko opazili le pri izpisu izbranega paketa na vašem mesečnem računu. Po novem bodo na računu izpisani vsi programski sklopi, ki so bili v posameznem mesecu vključeni v vašo shemo.

Račun izgleda nekoliko drugače, kaj pomenijo nove informacije na računu?
Na novem mesečnem računu za A1 Kombo pakete so zajete naslednje informacije:

 • Ime in cena paketa A1 Kombo ter osnovno število TV točk (v oklepaju), ki jih vaš paket vsebuje
 • Vsi programski sklopi, ki so bili vključeni v obračunskem obdobju, za katerega račun ste prejeli
 • Število TV točk za posamezni vključeni programski sklop

Če boste v posameznem obračunskem obdobju presegli osnovno število zajetih TV točk iz svojega paketa, bo na račun dodana tudi informacija o:

 • številu dodatnih porabljeni TV točkah
 • ceni za preseženo 1 TV točko (1 TV točka = 1 €) 
Več Skrij