Brivnik Panasonic ES-LV6Q-S803

Izberi barvo naprave

700140 117168 Brivnik Panasonic ES-LV6Q-S803
SPO_117168 Brivnik Panasonic ES-LV6Q-S803 PANASONIC HWFix silver black 309.9
Ni na zalogi v spletni trgovini
Obvesti me, ko bo naprava na zalogi v spletni trgovini

Cena naprave

Brivnik Panasonic ES-LV6Q-S803 24 X 12,91 €

24 X 12,91 € Dummy product for fix hardware SPO_FIX_HW
  • Na 24 obrokov
  • Enostaven
    in varen nakup
  • Brezplačna dostava

Brivnik Panasonic ES-LV6Q-S803

Predstavljamo ES-LV6Q, novo generacijo brivnika s 5D-glavo Multi-Flex in japonsko tehnologijo 5 rezil in linearnim motorjem.

5D-glava Multi-Flex

Na novo razvit mehanizem vzmetenja izboljša gibanje glave v 5D. Prilagodljivo gibanje glave omogoča natančnejše sledenje obraznim linijam. Tesnejši stik za bolj gladko britje. Na novo razvit mehanizem vzmetenja izboljša gibanje glave v 5D. Prilagodljivo gibanje glave omogoča natančnejše sledenje obraznim linijam. Tesnejši stik za bolj gladko britje.

Trije ločeni vzorci mrežic delujejo v kombinaciji, da zajamejo in postrižejo tudi najtežavnejše dele brade. Kombinirano rezilo Za izboljšano vnaprejšnje rezanje daljših dlak. Mrežica s hitrim dvigom Obrnjeni rob zajame in reže celo poležene dlake pod čeljustjo. Zaključna mrežica Zunanja rezila zajemajo in odrežejo celo trdovratne brke za popolno britje. Gladek drsnik Valjček gladkega drsnika pomaga pri vrtenju in drsenju glave brivnika, tako da drsi čez kožo z zmanjšanim trenjem.

Nano-polirana notranja rezila 30°

Ostri rezalni rob notranjih rezil 30° omogoča neverjetno tesno britje. Rezila, ki jih poganja visokohitrostni motor, gladko režejo tudi najbolj trdožive brade. Ostri rezalni rob notranjih rezil 30° omogoča neverjetno tesno britje. Rezila, ki jih poganja visokohitrostni motor, gladko režejo tudi najbolj trdožive brade.

Ultra hiter linearni motor s približno 14.000 cikli na minuto omogoča natančno rezanje

Linearni motor Panasonic s 14.000 cpm, ki je bil razvit za brivnike, vsakič zagotavlja gladko in popolno britje, ne izgublja moči in ne zgreši nobenih dlak niti pri britju goste brade.

Senzor britja zazna gostoto brade in nadzira moč britja

1. Gosta brada: Močno gibanje Da se prepreči izguba moči, ko brijete predele, na katerih je vaša brada gosta ali vaše dlake trde, se vrtilna hitrost motorja poveča, da lahko omogoča močno rezanje.

2. Redka brada: Mehko gibanje Ko brijete predele, na katerih je vaša brada tanjša ali na katerih imate drobne dlake, se moč brivnika zmanjša, da omogoči nežnejše rezanje, ki ne poškoduje kože.

Obločna rezila z več možnostmi prileganja

Okrogla zunanja rezila se enakomerno prilegajo koži, tudi pod brado, kar omogoča tesno britje po celotni površini. Rezila dvižnega prirezovalnika omogočajo hitro rezanje pred britjem in podrobno urejanje.

Odporno na pranje

Zaradi vodoodporne zasnove lahko brivnik izpirate pod tekočo vodo ter tako zagotovite preprosto in higienično vzdrževanje. Uživajte v priročnosti suhega britja ali pa se razvajajte z gelom ali peno za britje in uživajte v popolnoma gladkem britju.

Zapuščina kakovosti, tradicija inovacij

Družba Panasonic je uporabila vrhunsko tehnologijo za razvoj kakovostnih rezil, kar predstavlja nadgradnjo japonskega načina izdelave izjemno ostrih in robustnih mečev japonske obrtniške tehnike, ki se uporabljajo le za rezila brivnikov Panasonic.

Tehnične lastnosti

Rezilo sistem 5 nedovisnih gibljivih rezil, Multiflex 20D brivna glava
Motor linearen, 14 000 ciklov/minuta
Mokro in suho britje da
Čas polnjenja 1 ura (hitro polnjenje 5 minut)
Čas uporabe 45 minut
Priloženi nastavki nastavek za prirezovanje brade 1 do 3 mm
Drugo LED zaslon, kovinsko ohišje, potovalna torbica, senzor za gostoto brade, pametno zaklepanje, valjčki za zmanjšanje razdraženosti kože

Servis in garancija

Garancija 24 mesecev
Servis DAST d.o.o., Cvetkova ulica 25, 1000 Ljubljana, T: 01 429 24 06
Telefoni in tablični računalniki:
Cene naprav veljajo ob vezavi na enega izmed izbranih naročniških paketov in so razdeljene na 12 ali 24 enakih zaporednih mesečnih obrokov, pri čemer se vsi obroki, tudi prvi, obračunajo na računih. Vse cene vključujejo DDV. Obstoječi naročniki, ki imate sklenjeno veljavno pogodbo o zagotovitvi posebne ugodnosti, lahko kupite napravo po ceni na obroke po pogojih Predčasnega nakupa telefona. Pridržujemo si pravico, da kadarkoli spremenimo cene naprav. Pridržujemo si možnost napak pri tehničnih specifikacijah in opisu. Zaradi velikega števila prodajnih mest se lahko zgodi, da nekatere naprave niso na voljo na vseh prodajnih mestih, ker so zaloge omejene. Vse cene vsebujejo DDV in veljajo izključno za storitve v Sloveniji. Naprave so prilagojene za uporabo v A1 omrežju. Slike so simbolične. Dodatne informacije so na voljo na 040 40 40 40 in na prodajnih mestih A1.
 
Naprave na obroke:
Cene naprav so razdeljene na 24 enakih zaporednih mesečnih obrokov, pri čemer se vsi obroki, tudi prvi, obračunajo na računih. Vse cene vključujejo DDV. Pridržujemo si pravico, da kadarkoli spremenimo cene naprav. Pridržujemo si možnost napak pri tehničnih specifikacijah in opisu. Zaradi velikega števila prodajnih mest se lahko zgodi, da nekatere naprave niso na voljo na vseh prodajnih mestih, ker so zaloge omejene. Vse cene vsebujejo DDV in veljajo izključno za storitve v Sloveniji. Slike so simbolične. Dodatne informacije so na voljo na 040 40 40 40 in na prodajnih mestih A1.