iPhone 13 Pro in iPhone 13 Pro Max. Oh. Tako. Zelo. Pro.

Pohvalita se lahko z največjo nadgradnjo sistema Pro kamer. S sprednjo 12 MP kamero z nočnim načinom in možnostjo snemanja 4K HDT videa z Dolby Vision. Imata 6.1- in 6.7-palčna Super Retina XDR zaslona s tehnologijo ProMotion s hitrim osveževanjem za hitrejši, bolj odziven občutek. Svetlobno hiter A15 Bionic proces. Podporo za superhitro 5G omrežje. Vodoodpornost po kriterijih vodilnega IP68 standarda. In velik preskok v zmogljivosti baterije.

iPhone 13 in iPhone 13 mini. Izberite svojo novo supermoč.

Ponašata se z najbolj naprednim sistemom Pro kamer na iPhonu doslej. Kino načinom, ki videu doda globino in avtomatsko prilagaja izostritev. Odlikuje ju napreden sistem dvojnih kamer z 12 MP široko in ultraširoko kamero, s fotografsko funkcijo, Pametnim HDR 4 načinom, nočnim načinom in možnostjo snemanja 4K HDR videa z Dolby Vision.

Poganja ju svetlobno hiter A15 Bionic procesor. Še bolj zmogljiva baterija. Podpirata superhitro 5G omrežje, ki omogoča hitro prenašanje datotek in tekoče predvajanje vsebin na 6.1- in 5.4-palčnih in še svetlejših Super Retina XDR zaslonih.

  • Več o ponudbi

    Cena 33 EUR predstavlja mesečni obrok za nakup mobilne naprave iPhone 13 128 GB ob vezavi za 24 mesecev na paketu midiMIO ali maksiMIO in sicer v primeru plačila mobilne naprave v 24 enakih zaporednih mesečnih obrokih, pri čemer se vsi obroki, tudi prvi, mesečno prištevajo računu za opravljene elektronske komunikacijske storitve družbe A1 Slovenija, d. d. Cena 43 EUR predstavlja mesečni obrok za nakup mobilne naprave iPhone 13 Pro 128 GB ob vezavi za 24 mesecev na paketu midiMIO ali maksiMIO in sicer v primeru plačila mobilne naprave v 24 enakih zaporednih mesečnih obrokih, pri čemer se vsi obroki, tudi prvi, mesečno prištevajo računu za opravljene elektronske komunikacijske storitve družbe A1 Slovenija, d. d.  Mobilno napravo na obroke lahko kupijo vsi novi in obstoječi naročniki A1 (če imajo že sklenjeno Pogodbo o zagotovitvi posebne ugodnosti, po pogojih te pogodbe). Zaloge mobilnih naprav so omejene. Ponudba je veljavna za fizične in pravne osebe. Za pakete MIO veljajo Splošni pogoji za izvajanje elektronskih komunikacijskih storitev za potrošnike oz. pravne osebe in podjetnike, Posebni pogoji za izvajanje mobilnih storitev ter Opis paketov MIO, ki so skupaj s cenami ostalih storitev na voljo na A1.si in na prodajnih mestih A1. Vse cene vključujejo DDV. A1 Slovenija, d. d., Ameriška ulica 4, SI-1000.