iPhone 13 Pro in iPhone 13 Pro Max. Oh. Tako. Zelo. Pro.

Pohvalita se lahko z največjo nadgradnjo sistema Pro kamer. S sprednjo 12 MP kamero z nočnim načinom in možnostjo snemanja 4K HDT videa z Dolby Vision. Imata 6.1- in 6.7-palčna Super Retina XDR zaslona s tehnologijo ProMotion s hitrim osveževanjem za hitrejši, bolj odziven občutek. Svetlobno hiter A15 Bionic proces. Podporo za superhitro 5G omrežje. Vodoodpornost po kriterijih vodilnega IP68 standarda. In velik preskok v zmogljivosti baterije.

iPhone 13 in iPhone 13 mini. Izberite svojo novo supermoč.

Ponašata se z najbolj naprednim sistemom Pro kamer na iPhonu doslej. Kino načinom, ki videu doda globino in avtomatsko prilagaja izostritev. Odlikuje ju napreden sistem dvojnih kamer z 12 MP široko in ultraširoko kamero, s fotografsko funkcijo, Pametnim HDR 4 načinom, nočnim načinom in možnostjo snemanja 4K HDR videa z Dolby Vision.

Poganja ju svetlobno hiter A15 Bionic procesor. Še bolj zmogljiva baterija. Podpirata superhitro 5G omrežje, ki omogoča hitro prenašanje datotek in tekoče predvajanje vsebin na 6.1- in 5.4-palčnih in še svetlejših Super Retina XDR zaslonih.

Presežek v svetu telefonov

Apple iPhone 13 predstavlja presežek v svetu pametnih telefonov, ki združuje napredno tehnologijo, vrhunski dizajn in brezkompromisno zmogljivost. Ta telefon ni zgolj naprava, ampak vaš osebni pomočnik, okno v svet in platforma za uresničevanje vaših najbolj kreativnih idej.

Izgled, ki navdušuje

Z elegantnim in hkrati robustnim aluminijastim ohišjem, ki je na voljo v več prefinjenih barvah, iPhone 13 uporabniku že na prvi pogled pokaže, da gre za izdelek vrhunske kakovosti. Njegov OLED zaslon Super Retina XDR prikazuje slike z izjemno natančnostjo, živimi barvami in neprimerljivo svetilnostjo, kar zagotavlja neprekosljivo izkušnjo pri gledanju videoposnetkov, brskanju po spletu ali igranju najzahtevnejših iger.

Izpopolnjen čip

Poganja ga čip A15 Bionic, ki je eden najzmogljivejših čipov na trgu. Z zasnovo, ki temelji na 5-nanometrski tehnologiji, A15 Bionic omogoča neverjetne hitrosti delovanja in učinkovitost pri porabi energije. To se kaže v izjemni odzivnosti sistema, hitrem nalaganju aplikacij in gladkem izvajanju večopravilnosti, hkrati pa zagotavlja, da baterija zdrži cel dan uporabe.

Fotografske zmožnosti samih presežnosti

Fotografske zmožnosti iPhone 13 so brez dvoma impresivne. Dvojna kamera zadaj s 12 MP širokokotnim in 12 MP ultraširokokotnim senzorjem omogoča zajemanje fotografij in videoposnetkov profesionalne kakovosti. Nočni način, Smart HDR 4 in tehnologija Deep Fusion poskrbijo, da so slike vedno jasne, ne glede na svetlobne pogoje. Kinematografski način pa uporabnikom daje možnost, da ustvarijo videoposnetke z globinsko ostrino in premišljenimi prehodi fokusa, kot v filmskih produkcijah.

Poskrbljeno za varnost in zasebnost

Za varnost in zasebnost poskrbi napredni sistem prepoznave obraza Face ID, ki omogoča hitro in varno odklepanje naprave ter uporabo Apple Pay. iOS 15 pa s svojimi novimi funkcijami, kot so Focus, Live Text in izboljšanimi obvestili, omogoča, da je uporabniška izkušnja še bolj osebna in interaktivna.

Podpora za 5G omrežje

Novi iPhone 13 s podporo za omrežje 5G vas bo presenetil na vsakem koraku. Z neverjetno hitrostjo interneta, ki vam omogoča nalaganje, pretakanje in ogled vsebine v najvišji kakovosti brez nadležnega sekanja in drugih zamud. Celoten film, igro, glasbo … prenesite v zgolj nekaj sekundah in se prepustite neomejeni zabavi. 

  • Več o ponudbi

    Cena 33 EUR predstavlja mesečni obrok za nakup mobilne naprave iPhone 13 128 GB ob vezavi za 24 mesecev na paketu midiMIO ali maksiMIO in sicer v primeru plačila mobilne naprave v 24 enakih zaporednih mesečnih obrokih, pri čemer se vsi obroki, tudi prvi, mesečno prištevajo računu za opravljene elektronske komunikacijske storitve družbe A1 Slovenija, d. d. Cena 43 EUR predstavlja mesečni obrok za nakup mobilne naprave iPhone 13 Pro 128 GB ob vezavi za 24 mesecev na paketu midiMIO ali maksiMIO in sicer v primeru plačila mobilne naprave v 24 enakih zaporednih mesečnih obrokih, pri čemer se vsi obroki, tudi prvi, mesečno prištevajo računu za opravljene elektronske komunikacijske storitve družbe A1 Slovenija, d. d.  Mobilno napravo na obroke lahko kupijo vsi novi in obstoječi naročniki A1 (če imajo že sklenjeno Pogodbo o zagotovitvi posebne ugodnosti, po pogojih te pogodbe). Zaloge mobilnih naprav so omejene. Ponudba je veljavna za fizične in pravne osebe. Za pakete MIO veljajo Splošni pogoji za izvajanje elektronskih komunikacijskih storitev za potrošnike oz. pravne osebe in podjetnike, Posebni pogoji za izvajanje mobilnih storitev ter Opis paketov MIO, ki so skupaj s cenami ostalih storitev na voljo na A1.si in na prodajnih mestih A1. Vse cene vključujejo DDV. A1 Slovenija, d. d., Ameriška ulica 4, SI-1000.