<span class="txt-white-desktop">Paketi A1 Kabel<span/> <span class="txt-white-desktop">Paketi A1 Kabel<span/>

Paketi A1 Kabel

Paketi A1 Kabel - brez vezave in brez skritih stroškov

Nočete vezave za 2 leti? Nočete nepričakovanega povišanja cene ob preteku promocijskega obdobja? Nočete plačevati za stvari, ki jih ne uporabljate več? Izberite paket A1 Kabel, ki ustreza vam in vašim željam, vključite le storitve, ki jih uporabljate (internet in TV, samo TV ali samo internet) in izkoristite vse prednosti, ki jih prinaša: enotna cena ves čas uporabe, brez vezave in brez skritih stroškov.

Novi paketi A1 Kabel namenjeni uporabnikom na območju Vrhnike

Dosedanji uporabniki storitev kabelskih operaterjev P&ROM na Vrhniki lahko izbirate med novimi paketi A1 Kabel, ki vam prinašajo višje hitrosti interneta in boljšo izkušnjo gledanja televizije z novimi programskimi shemami.

 
 • A1 Kabel internet + TV S

 • 26,99 €/m
   

 • A1 Kabel internet + TV M

 • 32,99 €/m
   

 • A1 Kabel internet + TV L

 • 39,99 €/m
   

Enotna in ugodna cena

Cene naših paketov ostajajo enotne in ugodne za ves čas uporabe.
 

Fiksna telefonija opcijsko

Svojemu paketu lahko dodate tudi fiksno telefonijo - za dodatne 3 € na mesec prejmete neomejene klice v Sloveniji na fiksne in mobilne številke.


Za naročilo paketa A1 Kabel obiščite najbližjo poslovalnico A1 ali pokličite na 040 40 40 40.

Več o paketih A1 Kabel

Navedene hitrosti so najvišje možne hitrosti, dejanske hitrosti pa so odvisne od različnih dejavnikov (na kabelski tehnologiji so dinamične in so odvisne od stanja omrežja, kakovosti radijskega signala, povezave, naprav in drugih dejavnikov na prenosni poti). Za pakete A1 Kabel veljajo Posebni pogoji A1 fiksnih paketov, ki so skupaj Posebnimi pogoji za širokopasovne storitve in Splošnimi pogoji, cenami ostalih storitev, storitev v tujini in cenami izven zakupljenih količin na voljo na 040 40 40 40, A1.si in na prodajnih mestih A1. Vse cene vključujejo DDV. 

Več Skrij