Zdaj lahko s TV, internetom in mobilnimi paketi prihranite več kot 600 € v enem letu!
Preveri kako >

Paketi A1 Kabel

Novi paketi A1 Kabel namenjeni uporabnikom na območju Vrhnike, Lucije in Maribora

Dosedanji uporabniki storitev kabelskih operaterjev P&ROM na Vrhniki, Dostop v Luciji  in TS RPL v Mariboru lahko izbirate med novimi paketi A1 Kabel, ki vam prinašajo višje hitrosti interneta in boljšo izkušnjo gledanja televizije z novimi programskimi shemami.

Paketi A1 Kabel - brez vezave in brez skritih stroškov


Nočete vezave za 2 leti? Nočete nepričakovanega povišanja cene ob preteku promocijskega obdobja? Nočete plačevati za stvari, ki jih ne uporabljate več? Izberite paket A1 Kabel, ki ustreza vam in vašim željam, vključite le storitve, ki jih uporabljate (internet in TV, samo TV ali samo internet) in izkoristite vse prednosti, ki jih prinaša: enotna cena ves čas uporabe, brez vezave in brez skritih stroškov.
A1 Go! M

A1 Kabel internet + TV S

Do 100/5 Mb/s

Hitrosti interneta

A1 Go! M

A1 Kabel internet + TV M

Do 200/10Mb/s

Hitrosti interneta

A1 Go! M

A1 Kabel internet + TV L

Do 300/15 Mb/s

Hitrosti interneta

Želite vedeti več?

Za pripravo neobvezujoče ponudbe smo vam na voljo v najbližjem prodajnem mestu A1, po telefonu 040 40 40 42 ali na drugih digitalnih kanalih: Viber ali WhatsApp.  

Enotna in ugodna cena

Cene naših paketov ostajajo enotne in ugodne za ves čas uporabe.

Fiksna telefonija opcijsko

vojemu paketu lahko dodate tudi fiksno telefonijo - za dodatne 3 € na mesec prejmete neomejene klice v Sloveniji na fiksne in mobilne številke.

Super Wi-Fi za optimalno hitrost in pokritost

Za super izkušnjo internetne hitrosti lahko poskrbite z eno od Super wi-fi naprav.

Super Wi-Fi za super izkušnjo

Za super izkušnjo internetne hitrosti lahko poskrbite z eno od Super Wi-Fi naprav. Super Wi-Fi je idealen za dom, v katerem se na Wi-Fi povezuje veliko naprav hkrati. Zasnovan je tako, da nudi optimalno pokritost Wi-Fi signala od mansarde do kleti.

A1 Kabel Internet

Želite hiter, zanesljiv in neomejen internet brez dodatnih storitev? Preverite paket A1 Kabel internet z enotno ceno in brez vezave.

Preveri več

A1 Kabel TV

Želite samo televizijo? Izbirajte med novimi paketi A1 Kabel TV, ki vam prinašajo boljšo izkušnjo gledanja televizije in raznolike programske sheme.

Preveri več
  • Več o paketih A1 Kabel

    Navedene hitrosti so najvišje možne hitrosti, dejanske hitrosti pa so odvisne od različnih dejavnikov (na kabelski tehnologiji so dinamične in so odvisne od stanja omrežja, kakovosti radijskega signala, povezave, naprav in drugih dejavnikov na prenosni poti). Za pakete A1 Kabel veljajo Posebni pogoji A1 fiksnih paketov, ki so skupaj Posebnimi pogoji za širokopasovne storitve in Splošnimi pogoji, cenami ostalih storitev, storitev v tujini in cenami izven zakupljenih količin na voljo na 040 40 40 40, A1.si in na prodajnih mestih A1. Vse cene vključujejo DDV.