Mobio TV nadomesti </br>A1 Xplore TV Go Mobio TV nadomesti </br>A1 Xplore TV Go

Mobio TV nadomesti
A1 Xplore TV Go

Mobilna aplikacija in spletni predvajalnik Mobia TV se ukinjata, nadomeščamo jo z novim, zmogljivejšim A1 Xplore TV Go. Uporabniško ime in geslo ostajata enaki kot tisti, ki ste jih uporabljali za dostop do Mobia TV.

Za dostop do novega spletnega predvajalnika Xplore TV Go pojdite na: xploretv.si

Do vsebin lahko dostopate tudi preko mobilne aplikacije Xplore TV Go, ki je na voljo v spletnih trgovinah App store in Google play.

Pozabil sem podatke za dostop (uporabniško ime in geslo)

Če uporabljate paketa Kombo ali A1 Net+ TV, sta uporabniško ime in geslo na voljo na servisnih straneh moj.A1.si. V zavihku Opcije izberite možnost Televizija. Na seznamu opcij se nahaja Xplore TV. Tam je vpisano vaše uporabniško ime. Pozabljeno geslo lahko spremenite s klikom na gumb Spremeni.Če uporabljate Flex paket, se uporabniško ime/geslo za dostop do mobilne televizije nahajata na portalu Moj račun. Kliknite na zavihek Storitve ter odprite Xplore TV, ki jo najdete pod rubriko Vključene dodatne storitve. Tu je vidno uporabniško ime, pozabljeno geslo lahko spremenite s klikom na gumb Uredi.
 

Nisem se še registriral v Moj A1, kako naj pridem do podatkov za dostop do Xplore TV Go?

Če uporabljate paketa Kombo ali A1 Net+ TV, se registrirate z uporabniškim imenom in geslom za registracijo v Moj A1, ki ste ga prejeli na dopisu Podatki in navodila za dostop, ko smo vam vključili vaše fiksne storitve. Geslo in uporabniško ime sta enaka kot podatki za fiksni internet. Registrirate se na tej povezavi moj.A1.si ali prek mobilne aplikacije Moj A1.


Če uporabljate Flex paket, se registrirate v Moj račun s podatki, ki ste jih prejeli na dopisu Podatki in navodila za dostop. Ob registraciji vpišite številko naročnika, davčno številko naročnika in veljaven kontaktni e-naslov. Številka naročnika se nahaja tudi na levem delu računa A1.

Uživajte v raziskovanju Xplore TV Go.

Minimalne zahteve za delovanje A1 Xplore TV Go

Minimalne zahteve za delovanje A1 Xplore TV Go na iOS in Android napravah:

- Pametni telefoni in tablični računalniki z operacijskim sistemom Android z različico 4.4.4 ali novejšo.
- iPhone in iPad z operacijskim sistemom iOS različice 9 ali novejšo.

Več Skrij

Minimalne zahteve za delovanje A1 Xplore TV Go na Windows OS in Mac OS:

- Chrome (verzija 49+ na Windows 7+ in MacOS 10.9+)
- Firefox (verzija 56+ na Windows 7+ in MacOS 10.9+)
- Internet Explorer (delovanje ni podprto)
- Microsoft Edge (verzija 15+ na Windows 10+)
- Safari (verzija 10.1+ na MacOS 10.9+)
Več Skrij